- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Csak mondom, hogy a linkeiden lévő képeken szerepel az a takony amit aláken. Tök jó... egy napig. Amúgy nem ér semmit, nem ajánlom senkinek. Van belőle pár zacsival, meg egy 0 km-es imak full cover is, nekem az sem jött be. Mondjuk az tényleg üveg, mert amit leszedtem kíváncsiságból szilánkosra törtem. Kár, hogy itt nem szabad hirdetni....😋 Most várom a hydrogelt, meglátom az hogyan muzsikál...
-
G@ben
addikt
Ez előjött nekem is ma. Igaz, hogy előtte majdnem 3 órán át hibátlanul ment, aztán egyszer csak bezárt.
Viszont a gps-t nem dobta el közben egyszer sem, tehát az a gond elvileg megoldódott az engedélyekkel. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
És nagyon tetszik, hogy ezalatt 33%-ot merült, miközben erről ment a zene is, a régi telefonom meg teljesen lemerült ugyanezen út alatt.
De még egy kérdés: a néma módot jelezte a felső sávban, ha arra kapcsoltam. A rezgőt nem jelzi. Ezt be lehet állítani, hogy mutassa?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest