- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norcsi1
csendes tag
Hali! Egy régebbi MIUI verzióban még volt a legördülő gyors elérési parancsikonok között egy "vezeték nélküli kivetítő" nevű parancsikon. Ezt hogyan tudom beállítani, hogy ismét ott is legyen, ne csak a beállítások között?
Köszönöm! -
Norcsi1
csendes tag
Üdv! Valaki megsúgnà, hogy ezt a minden reggel 8 órakor érkező miu üzenetet hogyan lehet kikapcsolni? Szívesen lemondanék róla.Köszi
-
Norcsi1
csendes tag
Ha màr annyira testreszabható ez a telefon. A wifi autómatikusan ídőzített ki- és be kapcsolàsàt be lehet àllítani ezen a miu felületen?
-
Norcsi1
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4959 üzenetére
Köszi, akkor nekem ilyen nem lesz sajnos 🔌
-
Norcsi1
csendes tag
A gyors töltést hogyan lehet aktiválni?
-
Norcsi1
csendes tag
Egy kis segítségre lenne szükségem.Az értesítési LED csak a nemfogadott hívások után dolgozik. A Viber és a Jófogás appoknál nincs villogás. Nem értem hogy mi nincs jól beállítva a beállításoknál. Ha valakinek erre a 2 app-ra rendesen jelez a LED akkor légyszi segítsen beállítani. Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest