- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
#73029888 #11761 üzenetére
Officialt használom, sztem nem érdemes frissitgetni a semmit. Jobb már úgysem lesz, hiba meg nem igazán van benne, legalábbis nem találtam. Gyors, minden működik, tiszta nyugdíj, fogyasztása ua mint Dev rom- minusz idegeskedés az idióta beállitások/tilthatatlan appok miatt. Frissiteni csak Oreora fogok.
orso0355: sajnos tudok.
és szomorúan látom hogy felakartalak vidítani a hiányosság feledtetésére és félreértetted.
mpo: még mindig nem értem mit akarsz ezzel bizonyítani/mondani.
ja bocsánat, most mérnökösdit játszunk? hozom a popcornt.
-
MKLS
aktív tag
válasz
#73029888 #11530 üzenetére
Én mint átlag user, OTA frissített global Miui9-el nem tudom mit jelent a mai132... 4G működik nálam, szóval a b20 támogatás nem változott..
Egyébként teljesen elégedett vagyok vele, nem látom értelmét a downgradenek. Valószínűleg nem használok olyan funkciót ami rosszabb lenne most mint a 8.5-ön volt, buggal meg nem találkoztam a telefonon amióta megvan (június).
-
lócitrom
őstag
válasz
#73029888 #11450 üzenetére
ez így ebben a formában nem igaz. a fájlrendszer jellege miatt eleve nem jellemző a töredezés, csak ha megtelik lehet erre szükség és akkor van lehet hatása. ez nem Windows. valamint fogadni merek arra is, hogy az animáció sebessége csak a gyorsabb, valós teljesítmény-növekedés nincs. aztán tudomásom szerint N alatt jobb fogyasztása kellene, hogy legyen RAM tekintetében. marhára nem az, míg 8.5.2.0 alatt elvoltam és különösebb barmolás nélkül még néha 2GB szabad is volt, ezzel szemben most örülök, ha marad 700-800MB enyhe használat mellett ugyanazon igények ellenére. nem e-péniszről van szó, hanem arról, hogy látványosan nem javult a rendszer abba az irányba, amit elméletileg önmagában a Nougat kellene, hogy jelentsen.
-
Sprinti83
tag
válasz
#73029888 #11450 üzenetére
Na jó.....akkor nem kicsit lett gyorsabb
Downgrade ?Rápróbáltál?
Érdekesség.Megycsináltam a bootloader nyitási procedúrát.Kb fél órán belül köldték az sms-t hogy nyithatom.
Van olyan costum rom ami minimum annyira használható mint a 8.5.4 esetleg plussz tudással,amire érdemes lenne váltani akár stabil 9-ről akár 8-ról? -
vince
őstag
-
lócitrom
őstag
válasz
#73029888 #11378 üzenetére
EUStock/WayteQ nem nézi. vagy legalábbis nem érdekli. sok értelme nem lenne amúgy. többi forgalmazónál nem tudom mi a helyzet. eleve ha ezt a telefont valaki elrontja vagy elromlik az általában nem a szoftverrel teszi. ha mégis, az meg egyáltalán nem garanciális. de mint tudni lehet van testpoint és a telefon tényleg bármilyen hánytatott állapotból visszahozható, HA nincs valós hardveres kár. amikor meg valaki leadja szervizbe, előtte kitakarítja. legalábbis célszerű. olyankor gyárit tesz fel a józan ember. nehéz onnantól belekötni.
-
lócitrom
őstag
válasz
#73029888 #11368 üzenetére
lehet én nem tudom követni a logikád, de ha zárod a rendszertöltőt, akkor pont az ellenkezőjét éred el és nemigen lesz lehetőséged „játszani” a telefonnal. összességében pedig ritkán hasznos a zárt állapot.
(#11373) vince
lényegében igen. de a cache törlése az indokolt onnantól kezdve, hogy a friss rendszer már egyszer elindult. alapos kiganézás igazából csak belakott rendszer esetén kell, hogy kizárható legyen mindenféle ütközés az alkalmazások közt.
-
Dr.NX
addikt
-
starr
őstag
-
Ájvé
veterán
válasz
#73029888 #11049 üzenetére
Esésre nincs garancia (biztosítást lehet kötni rá), de garancia alapból nem ugrik, persze ha ezzel összefüggésben romlik el valami (pl sérül az alaplap és hibás működést eredményez) arra szintén nincs garancia. Más tekintetben viszont nem változik a garancia, szervizbe esetleg feljegyzik hogy törött a telefon (ebből eredő esetleges károk miatt).
Meglehet a telefon, bár olyan vészesen nem kellene neki, nézd meg CPU-Z vagy valamilyen programmal hogy mennyit mutatnak a szenzorok. -
mpo
veterán
válasz
#73029888 #10898 üzenetére
Verziók:
1. Igen, de amíg nem buknak le, nem fogod megtudni.
2. Nem.A veszély a fentieken felül:
1. A Play Store-ból letöltött alkalmazás is lehet kártékony, ami átment a Google szűrőjén.. (Cikkek voltak róla.)
2. A user nem az 1. pontban lévő helyről telepít alkalmazásokat.
3. A MIUI beállításaiban eltévedve, nem biztonságosra állítja a user. (Lehet, hogy van ilyen lehetőség.)
4. Nem foglalkozik a vírusvédelemmel. -
kidnou
őstag
válasz
#73029888 #10783 üzenetére
Xiaomi is kitolta 15 napra 3 helyett. Van akinél már igy van. Valamilyen szinten megértem a gyártókat, mert védik magukat hogy ne lehessen custrom romot feltenni vagy a rendszerben módositani. Ha valami nem jön össze, akkor a készüléket szidja az ember és ez neki presztizsvesztés. A másik oldala a dolognak, hogy sok user azért buherál mert nem az igazi a gyári rendszer. Lásd nálunk az EU rom fényévekkel a kinai elótt jár. Anno az sony xperiátol is azért váltam meg mert kiadtak egy frissitést ammi azt eredményezte, hogy mindenre lehetett használni csak telefonálásra nem. Persze ezt hónapokik nem javitották
-
Dr.NX
addikt
válasz
#73029888 #10710 üzenetére
Budapest Bank app:
Flasheld fel (TWRP-ből) a Magisk 14 zipet, majd ezt a Universal Safetynet Fix zipet:
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=73694054&postcount=1163 -
mpo
veterán
válasz
#73029888 #10244 üzenetére
Nem vagyok szakértő (egy hónapja használok Androidot a Lumia után).
Nekem ez volt:
Android 6.0.1 MMB29M
MIUI Global 8.5 stabil
8.5.2.0 (MAMMIED)
----------
Magától frissített OTA-n (Over-the-air) vagyis nálam WIFI-n.
2017.10.30.
Android 7.1.2 N2G47H
MIUI Global 8.5 stabil
8.5.4.0 (NAMMIED)Minden saját adat maradt.
Ha letöltöd egy mappába és a három pöttynél a filet választod, ugyanoda kell jutnod, de én nem csináltam.
Más meg nincs itt, aki helyeseljen? -
-
-
El Rey
tag
válasz
#73029888 #9753 üzenetére
Nincs mit!
Biztos, hogy tetszeni fog. A 9 es béta nekem bejött. Jóval megnőtt az akku idő és sokkal fürgébb.
Viszont bétáról nem fog automatikusan frissülni hanem majd ugyan úgy le kell töltened a véglegest és feltelepíteni.Amúgy bétára is jönnek folyamatosan apróbb frissítések.
-
El Rey
tag
válasz
#73029888 #9749 üzenetére
Hello!
Simán fel tudod telepíteni rá a 9 es bétát nekem is az van fent. Ha most veszed a telót akkor érdemes is ezzel kezdened mert minden törlődik a telórol a telepítés során.
INNEN letöltöd és a Flashing Guide ban lévő 1-4 lépéseket megcsinálod és kész is. Kb 20 perc az egész mindennel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest