- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
#73029888 #15839 üzenetére
Micsoda, egy macskás pasi, szárazon, józanon és nő nélkül?
Pedig jobb vidéken kapós lehetne, valahogy így:A Macskás Pasi
(írta: A zÉlet)(munkában megfáradt, a sok zöldségtől-hadovától-mahorkától kicserepesedett ajakú fehércselédek lépnek ki a gyár kormos kapuján)
- Nízzítek csak lányok, ott mögyen egy macskás pasi!
(a rekedtes kiáltásra mindenki felkapja a fejét, és szem hunyorítva valahová a távolba néznek)- Nosza hát, kapjuk el! Inkább őtet, mint mást, há' nem?.
(mire többen is belepirulnak az egészségügyi gondozóintézetben töltött kellemetlen perceket felidéző, kissé epés megjegyzésbe)- De hátha van őnéki barátnője vagy barátja.
(kissé tanácstalanul, bizonytalankodva összenéznek)(Ekkor a macskás pasi - aki eddig csöndben, somolyogva fülelt - felordít)
- Má' niiiíííncs!
- Hisz szabad vagyok, akár a szabadság. Mint a víz csap nélkül, mint a szél erőmű nélkül, mint a molnár malom nélkül, mint a majom állatkert nélkül, mint a kert kertész nélkül, mint a csillagos ég földi légkör nélkül, mint a galaxis világűr nélkül.- Akkó' uccu neki csajok, nehogy lömaradjunk az östi kandúrcirógatásró'. Viszem is a fagyasztóba eltárolt cirokseprűmet a náspángoláshoz, mert nagyon kipihentnek érzem magamat a három műszak lehúzása után.
- A' jó lösz, végre nöm pihenünk annyit, hogy lögyen nékünk annyi, hanem tovább folytatjuk a csölekvíst. (helyeslések)
- Hurrá! Hurrá! Hurrá!
(nagy dérrel-dúrral-tyúkhúrral elrohannak a macskás pasi irányába toronyiránt, aki ekkor már távozott a tettek mezejéről és elbújt a színfalakon túl egy Animal Cracker-t ábrázoló papírbáb mögött) -
Black_Raven
veterán
válasz
#73029888 #15639 üzenetére
Minden hw gomb állitható, ugyanúgy lehet állitani mint az RR-t van Testreszabás menü. Ez a 3. Oreo kiadás. Volt alfa, béta, ez a stabil. Idáig nagyon szuper. De ebből az alfa is jó volt csak akkor nem volt fp+cam, mindkét tipusú fp megy.
Ezen tuti maradok, (ha nem jön 9.0
) de olvass logot, baseband más..csinálj egy mentést a másikról és gyere.
-
-
shifty!
senior tag
válasz
#73029888 #15303 üzenetére
Nem vagyok én se nagy "gémer", főleg telefonon nem, de a Prime Peaks-re most rákattantam.
RR 5.8.5 alatt ugyanolyan szépen duruzsol, mint MIUI alatt. Sőt, mivel ehhez feltettem a Clarity kernelt, állítottam a CPU governoron, az I/O scheduleren, a memória read-ahead értékeken, és érezhetően kezesebb a rendszer, az aksi tudása is tudja legalább azt a szintet, mint MIUI9 alatt.
-
Black_Raven
veterán
válasz
#73029888 #15264 üzenetére
Tudod olyan pici idegesitő dolgok. Pl. hogy nem enged kilépni a Mi fiókomból, mert az Eszközkeresés nincs kikapcsolva, persze ami soha nem volt bekapcsolva, csak arra a 3 napra amikor hónapokkal ezelőtt BL-t nyitottam. Meg amikor az Alvó mód 1 perc és semmi másra nem lehet átállitani, meg hasonló apróságok. Én biztos hogy nem teszek fel se stabil se béta se miuihu romot mégegyszer. Még a mentéseiket is töröltem.
De a Xiaomi.eu még kipróbálásra vár.Viszont ért egy meglepetés RR romon. Töltéskor ha eléri a 100%-ot elalszik a led.Érdekes hogy foglalkoznak egy final romon ilyen semmiséggel.
-
Black_Raven
veterán
-
Yellow73_a
tag
válasz
#73029888 #15088 üzenetére
Esetleg lehet az, hogy decemberben módosítottuk a Telenoros szerződésünket. Előtte sem volt mobil internet előfizetés az én számomhoz, de adatmennyiség alapú elszámolással tudtam GPRS internetkapcsolatot létesíteni.
Most már semmilyen formában sincs mobilnetem, már GPRS kapcsolatot sem tudok létesíteni lehet, hogy ezért 3G csak? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest