- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
Flashget #539 üzenetére
Igen, csak kifogytak.
Bestmakrtot nem értem annyira, 1 volt nekik raktáron, ami azonnal átvehető 43.490 forintért, tegnap megrendeltem, ma azt írják a weboldalon, hogy már csak külső raktáron van, az ára is felment, viszont nem írtak még emailt, hogy átvehetnénk a telefont, nem értem, ha fel tudták emelni az árat a webshopban (persze ugyanúgy 10% rá az akció, csak az alapár ment fel
), akkor miből állt volna kiküldeni egy emailt.
-
-
st6969
őstag
válasz
Flashget #504 üzenetére
Az a baj, hogy még igazán zaj sem kell hozzá...kihalt utcán bicikliztem, telefon a zsebben (nem farzseb), mondom, mintha csörögne a telefonom...ááá, biztos nem, akkor érezném a rezgést. Pedig csörgött, és csak mikor kézbe vettem, akkor éreztem, hogy rezeg is (pedig a szűk farmer rendesen odavasalta)
Nem tudom, a magasabb kategóriás Xiaomik is ilyenek-e (nem cserélném le emiatt, bár egy elég hasznos és alap feature ez). -
st6969
őstag
válasz
Flashget #461 üzenetére
Sajnálatos, hogy máshogy nem lehet teljes képernyős képeket előcsalni híváskor...de a beállítás mentés is hasznos, úgyhogy most megyek és regisztrálok egy Mi fiókot.(#462) dedike
én rajta hagytam, pont úgy, ahogy te (a kis fület levágtam), de csak addig lesz így, amíg meg nem jön az üveglap, azzal jóval szebb lesz a kijelző, mint ezzel a matt valamivel... -
st6969
őstag
-
Upo
addikt
válasz
Flashget #256 üzenetére
Semmi csoda nincs abban hogy itthon drágább, az egyik az általad is említett 27%-os áfa kulcs, a másik az artisjus matrica amit a belföldön forgalmazóknak meg kell venni. 16GB telefonra ez 3192+áfa=4054 Ft, 32GB-ra 3724+áfa=4730 Ft, és akkor még be se került a boltba. És még üzemeltetni kell a vállalkozást is. Egy 16 gigás Redmi 4A-ra 35000-es árat véve a 4054 Ft matrica kapásból 11.5%-os árhátrány! Úgyhogy nem lehet egyből rámondani egy olyan boltra ahol a kinti árnál 10000-el drágább ugyanaz a készülék hogy mocskos harácsoló banda, azt a pénzt elviszi az állambácsi a közösbe amiből jól tartják a rokonságot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest