- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
trebrona #4602 üzenetére
Munkahelyi belső hálózaton sajnos esélytelen az ftp
Kiválóan működött a bluetooth --> laptop SD kártyáról, de most csak belső tárhelyről megy, érthetetlen.(#4604) M@cika
1-2 file-nál több esetén természetesen eszembe sem jut bluetooth-ot használni, olyankor kábel a megoldás (vagy kártyaolvasó...de ahhoz kell microSD-->SD adapter, ami nem mindig van nálam, kábel viszont mindig) -
M@cika
őstag
válasz
trebrona #4580 üzenetére
4513-as linkről letöltöttem az 1.4 gigás MIUI9+Android 7.1.2-őt és bemásoltam a telefonon a downloaded_rom mappába. utána lecsatlakoztam a számítógépről, elindítottam a Frissítőt, kiválasztottam a ROM-ot (betallóztam neki) és OK-t nyomtam. Erre azt írta, hogy kapcsoljam be a Wifit, ahelyett, hogy elkezdte volna a telepítást (ha bekapcsoltam akkor sem csinált semmit.)
-
aszti75
senior tag
válasz
trebrona #4540 üzenetére
Igazabol nem "zavaro tenyezo" a hianya.Telenor a szolgaltatom es nem hinnem,hogy a lakhelyemen van 4G hanghivas.Az elozo rendszeren amugy is ki volt kapcsolva.Csak feltunt,hogy a 7.1.2-ben MIUI 9-cel nincs ez az opcio.Sejtettem,hogy valami nem koser vele,ezert hagytak ki.
Koszonom a valaszodat.En meg nem olvastam utana. -
aszti75
senior tag
válasz
trebrona #4522 üzenetére
Koszonom!
Azert kerdeztem csak,mert ahogy cstibi73 is irja,a linken levo Developer ROM-nal emlitik a fastbootot is.Kicsit zagyva,de en is azt szurtem le,hogy mehet siman a telefon updaterevel.
Szerettem volna,ha valaki megerosit ebben.
Olvastam az osszefoglalot,de ott is az van,ami a hivatalos oldalan 😁
A teljes adatvesztes nem gond.Lementem ami kell,kepek zome a MiCloud-ban van.
Feltoltom az akksit es belevagok.
Ha megjon a Stabil Global is,akkor visszamegyek Stabilra.
Nagyon hajt a kivancsisag 😂 -
africaisti
csendes tag
válasz
trebrona #4471 üzenetére
Máshol csak a youtube-ot próbáltam 1x akkor ott működött(új csatlakozási pont volt).
(#4472) dugynok: megnézem ezt a lehetőséget is köszi
Ma reggel bekapcsolás után kb.3 perc múlva érkezett viber értesítés,ami semmi,mert a hang pont olyan volt,mikor egy üzenet elmegy(halk kattanás),és amit még nem írtam,hogy szokszor alul egy szürke sávban csatlakozás felirat jelenik meg(és nem történik semmi amúgy).
-
helixP
nagyúr
válasz
trebrona #4403 üzenetére
Köszi, ezzel csináltam. Inkább a Romokkal nem kóser valami, ugye a 7-es hiba az nem a készülékre való Rom flashelés esetén jön elő. Pedig ezek rá való romok. Még keresem a megoldást, valószínűleg azt a részt kell kivenni a romból, ami verifikálja a készülék fajtáját.
Azért ebben van némi kockázat -
togvau
senior tag
válasz
trebrona #4393 üzenetére
headsettel észrevettem, de azt nem használom mindig, főleg hogy pusztulat minőségű a telefonos hangátvitel(GSM szintű a hang, miközben headset nélkül azért megy a HD voice), és emelett viszont gyönyörű hangja van zene lejátszásnál (bluetooth-os). Mintha telefonáláskor a headsettel való kommunikáció valami hulladék, max 4khz-es mintavételt tudó kódolást használna, zenénél meg valami nagyon jó 44khz-est.
-
szucstom
őstag
válasz
trebrona #4349 üzenetére
Hát, magával a mobillal nem is volt nagy gond, csak a fejlesztésre ******** egy nagyot odafent. Főleg, mikor tavaly benyögték, hogy annyi a WP-nek. Egyszerű, letisztult rendszer volt, Ha épp kifogtam egy stabil build-et insiderben, akkor sokáig nem is hagytam frissíteni a rendszert. no mind1, reszt in písz, marad a Droid
-
szucstom
őstag
-
-
-
szucstom
őstag
válasz
trebrona #4295 üzenetére
Gondolom ahhoz hogy én is használhassam a VoLTE funkciót, a Tréhómnak engedélyeznie kéne a Redmi 4A típuson is ugye? vagyis nálam egyenlőre totálisan mind1, hogy be van-e kapcsolva? (mondjuk első dolgom volt kinyomni, mikor rájöttem, hogy rohadtul húzza az aksit.)
ja és igen, elnézésed kérem topikgazda uram, "EGYELŐRE"
. Sajnos néha még én is belefutok egy-két helyesírási hibába, ahhoz képest, hogy én se bírom, ha vki teljesen helytelenül ír.
-
-
joci86
senior tag
válasz
trebrona #4001 üzenetére
Te is tudod, hogy nem erről van szó.
Nekem nem hiányzik a felbontás állítgatása, úgyis a legnagyobbon használnám, mint az emberek többsége. Minek lőnék 5mpx képeket, ha tudok 13-asat is, a memóriakártyák pedig egyre olcsóbbak...
De tény, hogy valóban nem választhatod ki, hány megapixeles legyen a kép. -
hati
addikt
-
csurgoi
aktív tag
válasz
trebrona #3934 üzenetére
Egy hülye kérdés: a factory resetet a telefon Biztonsági mentés és visszaállítás-->Gyári adatok visszaállítása menüpontban kell csinálni vagy pedig a twrp-ben(ha fent van)?
Ha a twrp-ben akkor ott hol van?Még egy laikus kérdés
OM flasheléskor írtad hogy teljes törlést kell csinálni a twrp "Törlés" menüpontban.
Ott a Speciális törlés menüpontban mit kell kipipálni:
-Dalvik
-Rendszer
-Adat
-Belső tár
-Gyorsítótár
-Micro SD
-USB OTGA két utolsó teljesen egyértelmű hogy nem törlendő.
De a többil nem tudom -
gyulaszu
senior tag
válasz
trebrona #3917 üzenetére
Köszönöm.
Még egy kérdés, mivel még mindig küzdök azzal, hogy kiderítsem, hogy a telefonom gyári hibás-e (4G probléma):
Ezt a mentést és visszaállítást azért tervezem megcsinálni, mert egy hard-resetet gondoltam végrehajtani.
Ha azután is fennáll a 4G problémám, akkor beküldöm szervizbe a telefont.Azonban fennáll a csere lehetősége is, ekkor azonban valószínűleg 4X-re költöznék.
A visszaállítás működne egy 4X-en is? Vagy ha azon más MIUI verzió van, akkor nem sikerülhet? -
-
-
emre
veterán
válasz
trebrona #3835 üzenetére
Az ipaky tokom pár hónap után lassan cserés lesz annyira kopott, és az egyik gombja is kezd beesni.
Ez lesz a következő tok amivel próbálkozok.
Amit eddig láttam legjobb tok, az a lovemei, de 4a-ra sajnos nem készült belőle. -
joci86
senior tag
válasz
trebrona #3817 üzenetére
Köszi!
Ilyesmire emlékeztem, de hiába ráztam, az a nyolcasrajzolós kalibrálás nem akart eljönni, ezért keresgéltem menüpontot.@ st6969
Nagyjából 45 fokon vitatkoztunk haverommal, hogy merre van észak. Nincs mihez viszonyítani, nem ismerjük a környéket.
Nem tudom, esetleg zavarhatták-e egymást a telefonok, illetve az iránytűt. Ugye az igazi iránytű könnyen átverhető némi mágnesezhető fémmel. -
BenHans
addikt
válasz
trebrona #3759 üzenetére
Fogalmam sincs, de elég bosszantó és kamuszagú amit csinálnak.
Nem egy telefon fordult már meg nálam nem beszélve a teljes családról, ennyi erővel fél perc alatt rá lehet fogni bármire hogy beázott, ha a készülék cakk pakk a duplája az alkatrésznek és nem igazán éri meg nekik javítani.Abban bíztam itt tud mondani valaki valami okosat, mert így a vásárló tehetetlen kb.
Fel fogom hívni az eustockot is, hátha ők korrektek lesznek (ha már ennyiszer ajánlottam hogy tőlük vegyék) ha már a szerviz madárnak néz.
-
blash
tag
válasz
trebrona #2428 üzenetére
"Ott a hibaüzenet, 72 óra múlva próbálkozhatsz.
Próbáld ezzel a magyarított régebbi verzióval, ennél nincs időkörlát:
http://miui.hu/klikk/click.php?id=MiFlashUnlock"
Ez miota nem mukodik? Aprilisban me'g egy regebbi verzioval nyitottam bootloadert Redmi Note 4-en, de most meg a regebbinel update-re buzdito uzetenet kapok, az ujabbakkal (2.x) meg, hogy varjak 72 orat. Xiaomi.eu romot akartam feltenni, de nem szamitottam erre, hogy harom napot kell ehhez varnom. Nem akad olyan unlock verzio, amivel nem kell varni?
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz
trebrona #3640 üzenetére
Nekem a "Beállítások > Mobilhálózatok > SIM kártya adatok > Preferált hálózattipus" -hoz lenne kérdésem.
Nekem az 1-es SIM foglalatban egy Voda kártya van, amin van netcsomag is.
Nálam az a jelenség, hogy ha a "4G előnyben"-re kapcsolom, akkor itthon nem talál hálózatot csak ha "Csak 2G..." -re kapcsolom (kézzel).
Ma benn voltam az ügyfélszolgálaton és állítólag kellene legyen 4G/LTE hálózat itt is.
Kérdéseim:
A "4G előnyben" esetén ugye automatikusan mindig a legjobb elérhető kapcsolatnak kellene felépülnie?
Tartozik még ehhez másik beállítás, hogy a váltás automatikusan történjen?
Elő szokott fordulni, hogy a szolgáltató lefedettségi térképe mást mutat a valós helyzetnél?
Előre köszi a válaszokat. -
kohai
tag
válasz
trebrona #3606 üzenetére
Nekem is ez volt a problémám mint trialbojnak ,de nem nagyon foglalkoztam a nem frissülő appokkal . Minden müködött az hogy 3 hete várt pár alkalmazás frissitésre nagyon nem zavart ,uj alkalmazást nem nagyon telepitettem mert hónapokkal ezelött be lett lakva a teló.
Majd tegnap elött ránéztem lehuzom az értesitő sávot és látom hogy nyolc alkalmazás frissült - ugyhogy igy magától megoldodott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest