- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blash
tag
válasz
Zola007 #3790 üzenetére
Eddig egyik Xiaomi toltot sem hasznaltam, ki sem vettem a dobozbol. Kedvenc toltom a Nokia E52-hoz kapott AC-10E. Nem tul merev a kabele, mint a telefonok melle csomagolt csak kabelnek. Igaz, csak 1,'2 ampert irtak ra, de aranylag gyorsan feltolti a 4000-es akkukat.
A folia rendelessel mar szivtam en is, legutobb a Redmi Note 4-re sikerult jo par mm-rel keskenyebbet kapnom, szoval szivesen latok en is folia tippeket. Eddig ezt neztem: darabja 2,62 dollar http://www.dx.com/p/0-3mm-2-5d-tempered-glass-screen-protector-film-for-xiaomi-redmi-4a-452458
-
blash
tag
válasz
trebrona #2428 üzenetére
"Ott a hibaüzenet, 72 óra múlva próbálkozhatsz.
Próbáld ezzel a magyarított régebbi verzióval, ennél nincs időkörlát:
http://miui.hu/klikk/click.php?id=MiFlashUnlock"
Ez miota nem mukodik? Aprilisban me'g egy regebbi verzioval nyitottam bootloadert Redmi Note 4-en, de most meg a regebbinel update-re buzdito uzetenet kapok, az ujabbakkal (2.x) meg, hogy varjak 72 orat. Xiaomi.eu romot akartam feltenni, de nem szamitottam erre, hogy harom napot kell ehhez varnom. Nem akad olyan unlock verzio, amivel nem kell varni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest