- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pimi50
aktív tag
válasz
BenHans #3773 üzenetére
Azért ez az izzadás meg pára dolog nem is kicsit erős. Nincsen a garanciális feltételek között, hogy nem hordható zsebben, nem lehet rálehelni és csak 0 %-os relatív páratartalomnál használható. Ha nem érte víz közvetlenül, ez az egész gyanús. Még egy megázást is bírnia kellene. Azért a 40eFt nem olyan kis összeg, hogy ne lenne érdemes kicsit küzdeni. Annak a szenzornak is érdekes története lehet... Biztos, hogy ez döntő bizonyíték? Ha beázott a teló, akkor annak egyéb nyoma is van.
-
BenHans
addikt
válasz
BenHans #3771 üzenetére
Bocs mindenkitől!
Családtagnál van a telefon, én eddig a probléma előzményeit ismertem. Most beszéltem vele és azt mondja már be sem kapcsol.
Innentől viszont védhető a szerviz álláspontja.Nézzétek el nekem, nem volt meg minden infóm, így már más a megvilágítása a dolognak. Még ha nem is érte víz közvetlenül, nagyobb a gond a hálózati gubancnál. Sajnos elég komoly pech ha pára lecsapódás vagy izzadás következtében valahogy bejutott a nedvesség.
A még be sem írt fekete pont törölve a szerviz ellenőrzőjéből!
ui.: Ha már sajnos így alakult, majd mondom hogy szerezzenek be egy 4A Pro-t vagy inkább 4X-et a la eustock.
ui. 2: Az, hogy a fogyasztó képtelen bármit is bizonyítani az még sok esetben vethet fel kérdést sajnos, úgy összességében, bármilyen cikkről legyen szó. Ugye az IP védettségre sincs garancia...
-
Herbali
tag
válasz
BenHans #3756 üzenetére
Vèlemènyem szerint a "beázás" esetleg előfordulhat a zsebben hordás esetèn is, amikor a ruhán keresztül izzadtságot kap a telefon. Èn vettem már ki úgy a farzsebemből, hogy vizes volt.
Nekem is tokban van, de esetleg a gomboknál bemehet a víz (pára). Ez többször ismètlődhet is.
Ettől függetlenűl simán megteheti a szervíz, hogy átver a vízjelzővel ès így a jótállással. -
trebrona
nagyúr
válasz
BenHans #3103 üzenetére
Én magam nem tudok rá mit mondani, Telenorral nincs semmi probléma. Bár voda-val sem olvastam a tiédhez hasonlóról. Talán érdemes lenne a Vodafone topikban érdeklődni.
Másik szolgáltató kártyájával próbáltad már? Mert ha azzal is problémás egyértelmű szerviz.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Opel topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest