- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17478 üzenetére
Nos, néha működik a felvétel, de teljesen hektikusan, úgyhogy fájdalom, de élt ennyit a TruePhone. Megpróbálok megbarátkozni a MIUI tárcsázóval.
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #17472 üzenetére
3rd party app estén nem sok esélyt látok a megoldására MIUI oldalról, de bedobom. Linkeld be légyszi a Google play store elérhetőségét az appnak.
-
randras_83
addikt
válasz
Nálad egyáltalán nem megy? Minden hívást rögzítesz?
-
Steve1207
veterán
válasz
Én az évek alatt azt tapasztaltam hívásrögzítés terén, hogy ha alapból nem volt szerencse, akkor root jogtól kezdve mindenféle beállításokig egyedileg a külsőleg fejleszett app-on keresztül sikerült megoldani. Szóval én máknak tekintem, hogy eddig gond nélkül ment, de inkább az alkalmazás fejlesztőjével kellene beszélni, hogy frissítse, hátha lesz rá megoldás, mert mindig ők szoktak az ilyen esetekhez "alkalmazkodni", amennyire lehet.
-
darvinya
titán
válasz
Ez rendszer szinten tiltott, még jobban, mint 9 alatt.
Külső alkalmazásnak lehetlen ehhez jogot kapnia. -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17452 üzenetére
Pár hónap múlva ismét megpróbálom, hátha addigra megzabolázzák a miui önzését, és hajlandó lesz átadni az apikat külső alkalmazásnak is...
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17449 üzenetére
Élt ennyit a TruePhone...
Más: eddig három pötty mutatta, hogy dolgozik a telefon indításkor. Most meredten világít a MIUI felirat, és nem lehet eldönteni percekig, hogy megállt, mint a szög, vagy él a telefon... szép dolog a fejlődés, csak az irány nem mindegy.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17438 üzenetére
Valamivel nagyon beakadsz, nálam folyamatosan rögzít minden beszélgetést. Szedd le a TruePhone-t, próbáld a gyári tárcsázót...
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17405 üzenetére
Én sem repesek az örömtől... egyrészt nagyon jó, jól kezelhető, másrészt meg megvettem, és a xiaomi okoskodása miatt nem tudom használni.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17392 üzenetére
Hlába adsz neki meg minden engedélyt, a gyári tárcsázófelület nem ad vissza eléréseket a TruePhone-nak. Én pl sokadik kisérletre tudtam egy névjegyet hozzáadni a TP-vel a telefonkönyvhöz: meghívta a gyárit, és nem történt semmi. És ez a 12-vel jött...
Karavik: stresszeled a csapatot???
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #17387 üzenetére
True Phone a ludas az biztos... kézi felvétel esetén vissza ugrik a gyári hívásfelülethez és rögzíti a hívást... Elvileg minden engedély megadtam neki... vagy valahol máshol is kell valamit engedélyezni?
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17384 üzenetére
Nekem megy pro-n. Viszont a TruePhone megállt, mint a szög, kénytelen vagyok a gyári tárcsázót használni.
-
randras_83
addikt
válasz
huliganboy #17384 üzenetére
Nekem ugyan saját lista alapján rögzít, plusz a telefonkönyvben nem szereplő számokat is, de működik
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #17380 üzenetére
Nálam is úgy van beállítva mint nálad és tökéletesen működik.
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #17378 üzenetére
Nálam jó. Automatikus hívásrögzítésen használom...
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #17347 üzenetére
Quote: "Én még ha hívnak eddig a power gombbal le tudtam némítani és a kijelző is elsötétült... Ez most csak a némitásig működik"
Ez ugyanúgy működik most is nálam, mint korábban, azaz ha csörög a telóm és megnyomom a power gombot, akkor kikapcsolja a hangot és a kijelzőt is. Ha viszont a hang le/fel gombot nyomom meg, akkor csak a hangot kapcsolja ki. -
Istuu15
senior tag
válasz
huliganboy #17347 üzenetére
Most hogy mondod a barátnőmmel minket és szétkapcsolt minimum 5x és ez az elmúlt 3 hétben volt.
Mindketen telekomnál vagyunk. -
siskad
őstag
válasz
huliganboy #17325 üzenetére
Rendben, akkor inkább más után nézek. Köszi a választ!
-
kirk01
tag
válasz
huliganboy #17302 üzenetére
Ez nem a Te pozíciódhoz képest fog mutatni egy képet, hanem csak választási lehetőséget ad az előre beállított 3 hely valamelyikéből.
-
darvinya
titán
válasz
huliganboy #17317 üzenetére
Nekem meg üres ikon vannak ismerősnél és nálam.
Sehogyan nem tudom rávenni rakja be.
Legjobb, hogy állandóan hisztizik, nem működik magyar nyelven, ez ok, és menjen angolul.
De valamikor újra kérdezi, hiába okéztam az angolt.
Viszont csatfej nincs, mert be sem kapcsoltam. -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #17315 üzenetére
Kapcsold ki a fejeket
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #17307 üzenetére
Van Chrome-hoz kiegészítő amivel lehet szinkronizálni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
huliganboy #17307 üzenetére
Elvileg igen.
Korábban, 3-4 éve használtam ezt a funkcióját. Az asztali crome-hoz kell valahogyan hozzáadni, de nem emlékszem rá.
Egyébként nekem a chrome csak azért van fent, hogy ha kell valami a PC-s chrome-ból, akkor elérjem. -
Hatvan9
senior tag
válasz
huliganboy #17293 üzenetére
Samsung telefonnal lehetséges hogy sosem tapasztaltam ilyesmit?
Már gondoltam kalapácsra vagy baltára megoldásként.Ne értse félre senki, nem leszólni akarom ezt a Xiaomi-t mert rengeteg dologban egy iPhone Xr és X mellett, meglepő szolgálatot tesz, viszont ez a böngésző szerencsétlenkedés megoldhatatlannak tűnik vele.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17229 üzenetére
Eddig 520 Mb jött le...
Viszont, ha nem működik a Magisk, akkor nincs miről beszélni... majd, ha ilyen alapdolgok működnek, akkor kisérletezek. -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #17043 üzenetére
Ezt nem olvastam, sorry.
Akkor nem tudom sajnos. -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #17041 üzenetére
Amikor kint a kék ikon, akkor nekem a redőnyön az a felkiáltójeles biztonság is kint van. Hm
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #17036 üzenetére
Én már wipe restart, ujratelepítest is próbáltam, semmi
Nem nagy dolog, csak bosszant, ha valami nem jó. -
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #16998 üzenetére
Az nem változott, maradt ugyanúgy
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #16992 üzenetére
Gesztusvezérlésben az alkalmazások közti váltás az új, a képernyő alján lévő sávon, úgy mint az iOS esetén. A régi "switch back to previous app" gesztus már nem lesz elérhető többé...
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #16800 üzenetére
Szerintem ezzel a jelzés ikonnal, meg a 3rd appok kényszerített fekete kinézetével eléggé balul sült el a fejlesztés. Remélem a következőben belátják, és úgy ahogy van kiveszik. (A fekete mondjuk maradhat, csak ne álljon vissza defaultra restart után). A régi egyszerű kapcsoló marha jó volt. Hülyeség volt sztem kivenni, variálni ezt.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #16798 üzenetére
De hogy lehet alkalmazásonként? Mert ha mondjuk ezt 1x kell megtenni, nem gond.
De itt csak a jelzést kapcsolja ki ugye? Nem magát a helymeghatározást? -
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #16788 üzenetére
Gyorsan bele olvastam az eu fórumon... nem lehet csak almalmazásonként kikapcsolni...
Többen jelezték hibaként, miközben feature-nek van feltüntetve...
Remélem javítják, nagyon idegesít, de ezért nem váltok rendszert...
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #16793 üzenetére
Dehogynem
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #16791 üzenetére
Pedig nekem EUdev-en nincs semmi, és ha volt, akkor tutigyorsan eltüntettem.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #16727 üzenetére
Nem használom felolvasásra, csak van egy sokéves, Talking Clock nevű progi, ami automatikusan, beállított időközönként bemondja az időt. Eddig tts Eszter hibátlan magyarsággal mondta, most változatlan beállításokkal valami ismeretlen olvasómotor...
-
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #16613 üzenetére
Nekem a Mi Fit hozza elő épp, ráböktem a kék ikonra, Premission usage reminder és ott a locationt kikapcsoltam, így eltűnt pl.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #16518 üzenetére
Csak tipp, de az időképben nincs bekapcsolva az állandó értesítés? (Mondjuk én nem használom, pont az ilyen hülyeségei miatt)
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #16272 üzenetére
Nem tudom ez ennek az osztott képernyőnek köszönhető, de néha, ha nézem a plexet, és háttérbe rakom, mert jön egy üzenet stb, akkor kisablakban megy tovább. Viszont van, hogy leáll.
Nem jöttem rá, mitől van így, vagy úgy, de baromi hasznos dolog. -
nrg_52
addikt
válasz
huliganboy #16257 üzenetére
Mekem az utobbi par evben az osszes telefonomon ez volt.
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #16242 üzenetére
Mert China MIUI fejlesztés csak részben állt helyre a hosszú szünet után, de hétfőtől minden vissza áll a régió kerékvágásba...
és g_g_g:
Google feed/Google discover -1 screen-en valóban dark volt már korábban is, de én a Google App-ot mondom, ez mostanában lett dark mode kompatibilitás Google app béta frissítés után:
-
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #16184 üzenetére
Hát épp ez az, hogy nézd meg világos témával, tuti chrome nyavaja.
(#16212) havri1: gyári launcher? Az lagol mindenhogy, nem tudtam vele megbarátkozni már két éve. Annyira hozzászoktam a google launcheréhez, hogy minden más rémálom. Itt a poco került fel, kezdetek óta azzal vagyok és gyors minden.
A fóliázás meg igen, vannak hülye kialakításúak
Nekem fekete keretes sima olcsó van rajta, amennyit kell annyit véd. Viszont a fekete keret kicsit takar körben a kijelzőből, ott meg az a baj.
Más:
A korábbi hibámra, hogy a billentyűzeten a space alja nem érzékel: ma nyomkodtam még jobban, több billentyűzet, gyári launcher más launcher stb, de nem lett megoldás. Nagyobb billentyűzetre kell állítani, hogy tudjak gépelni, mert így az alja nem lóg bele a sávba (vagy float-ként fentebb rakni). Ami vezérli a felfelé swipe-os futó alkalmazásokat azzal van valami bibi nálam, valahogy nagyon "fenet vannak érzékelve" most és azt hamarabb annak veszi, mintha a space-t nyomom.
Nem az első eset, de a tököm ki van már az ilyenekkel, hogy most már egy billentyűzettel is csak a nyűg van. Gondoltam arra is, hogy egy év után érdemes lenne a kijelzővédőt cserélni, de szépen fent van még, nem hinném, hogy az kavarna be. -
Figur10
tag
válasz
huliganboy #16173 üzenetére
Szia!
Nekem alacsony fényerővel és fehér háttérnél csinált hasonlót.
Garis volt még cserélték a kijelzőt.
Az enyém ezt produkáltalink -
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #16173 üzenetére
Nem a fekete téma miatt? Töltené be is váltogatja oda vissza töltés közben.
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #16171 üzenetére
Ilyet tapasztalt már valaki? Ma már harmadjára kapom ezt a hibát:
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #16084 üzenetére
Alátámasztom. Nekem is a mi8pro mióta fém tető van a házon, merül rendesen. Ha kiviszem, semmi baja.
-
vamosip
tag
válasz
huliganboy #16073 üzenetére
Elvileg ahogy néztem megvannak a jogosultságok. Ki be kapcsoltam az értesítéseket is.
-
plejik
addikt
válasz
huliganboy #16011 üzenetére
Igen, de a frissítés menüpontban nincs olyan, hogy másik helyről, vagy belső tárolóról való telepítés... :/
-
darvinya
titán
válasz
huliganboy #16007 üzenetére
-
szabog74
aktív tag
válasz
huliganboy #16007 üzenetére
Nem tudom. Velük csináltattam. Érdemes felhívni őket előtte, hogy biztosan van-e most alkatrészük. Csere 15 perc, csak a hátlapi ragasztónak kell száradni pár órát.
-
szabog74
aktív tag
válasz
huliganboy #16005 üzenetére
cseréltesd a hangszórót. Nálam is ilyen baj volt, pár ezerből tökéletes lett.
-
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #15969 üzenetére
(#15968) Balzak83 leírta kb, hogy mire érdemes figyelni vagy tesztelni, mi válthatja ki.
Pont ezért kérdem, hogy a villanás az a fényerő, launcher, AOD, szerintem, mivel nekem ilyesmit soha nem produkált Poco és, manual fényerő mellett. Igaz AOD nem érdekel, de bármikor bekapcsolom kíváncsiságból nem jön elő hasonló.
Témát nem tudom, én csak az egyik alap (limitless?)-et használom Poco-n egy másik ikonpakkal és annyi.Én amúgy a launcherre gyanakodnék a lassulás miatt, mert alapból is van, hogy döcög az egész. Néha megnézem a gyárit, mert szeretném használni a Google oldalt, de egy év alatt nem tudták fixálni és az mindig lag-ol, ha rá akar váltani az ember vagy görgeti. Nem gyári témával lehet rosszabb is a helyzet egy idő után.
-
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #15966 üzenetére
Csak kérdés, mindketten auto fényerőn használjátok?
Valamint a lassú feloldás pl egy másik launcher használatával is jelen van? -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #15950 üzenetére
Ez volt az első, amit próbáltam itteni infók után. Nincs hatással rá :/
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #15912 üzenetére
Igen, amiatt nincs heti frissítés.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #15867 üzenetére
A gyári 2 értesítési ikont tud megjeleníteni egyszerre, utána csak pöttyöket.
Ez a kiegészítő minden értesítési ikont megjelenít az óra alatt szépen sorjában. -
Balzak83
senior tag
válasz
huliganboy #15857 üzenetére
Köszönöm! Akkor egy akkucserével összekötöm a javítást.
-
Balzak83
senior tag
válasz
huliganboy #15854 üzenetére
Tok nélkül nézd meg légyszi, nekem rettenetesen puha, a hangerő szépen kattog. Szerintem az enyém kezdi megadni magát. Ez nyilván tokban méginkább kijön (Spigen)
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #15829 üzenetére
Évekig használtam azt is, de nem tudom megszokni a felületét. Számomra nem találtam meg még a megfelelőt
-
kurtuzov
senior tag
válasz
huliganboy #15728 üzenetére
Én ma du. TWS fülessel utaztam végig az egész városon - gond nélkül.
Az SBC a BT SIG elnevezése a legalapvetőbb BT kapcsolatra [link]
EU dev 20.1.9 van fenn. -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #15728 üzenetére
Most küdözgettem oda/vissza két pro között (a másik global stab) és semmi fennakadás nem volt.
lafaty80:igen, OTA-n jött csont nélkül a 20.1.9
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #15708 üzenetére
Akkor hadd karikázzon...
Azt irja sosem volt használva, adattörlés megvolt - play is - tiltani, törölni nem engedi... -
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #15605 üzenetére
Dátumhoz kapcsolódik, mint ahogy eddig is. Így évtized ugrás után 1 karakteres év jelölés már nem lehetséges, mert egy idő után előfordulhatna olyan eset, hogy ismétlődik egy korábban már kiadott rom verzió szám.
-
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #15605 üzenetére
Szerintem nem akarták 0-val kezdeni a korábbi alapján az évet, ezért lett 20. Nekem pl szimpatikusabb, én is két karakterrel írom a dátumot a mappákban, napra lebontva melóban meg itthon is.
-
gigabytman
tag
válasz
huliganboy #15431 üzenetére
-
gigabytman
tag
válasz
huliganboy #15358 üzenetére
Igazad lehetett, bár többségünknek sima MI 8 van és nem PRO. Lehet ezért nem tapasztaltuk a problémát. Viszont a mai frissítés changelog-jában szerepel egy ilyen javítás:
CHANGELOG
System
New - Added support for Bluetooth LHDC encoding format (Mi 9, Mi 9T Pro)
Fix - Wi-Fi hotspot: An error occurs when setting up a 5GHz hotspot in Europe region. [Snapdragon 710/712 devices only]
Fix - Installer: Error "No apps can perform this action" when trying to install APKs with File Manager in certain conditions.
Fix - Quick settings: Ultra Battery Saver tile cannot be added.
Fix - Security: Permissions need to be manually granted to third-party SMS apps for them to work. [Android 10 only]
New - Dark mode for Security app
Fix - Google Play slow downloading apps
Lock screen, notification bar, status bar
New - Screen dimming animation effect
Fix - Face detection was turned off when entering lockscreen and returning to lockscreen during face unlock detection
Fix - Bluetooth battery icon was displayed abnormally
Fix - Wi-Fi quick switch response stuck
Fix - Occasionally system didn't respond when switching between space using pattern password
Fix - Eye protection mode was disabled after turn on this mode and lock screen
New - Use app icons for AOD notifications -
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #15414 üzenetére
Szia,
ez nekem is nagyon hiányzik. MIUIv5 kiadás óta használom MIUI-t, sajnos azóta nélkülöznöm kell ezt a feature-t, mert Xiaominál még nem jutottak el odáig, hogy ez bekerüljön a ROM-ba.
Szerintem c.mi.com-on hivatalos globál MIUI fórumon kellene neki nyitni feature request-et. Ha a hivatalos ROM-ba bekerül, akkor xiaomi.eu-ba is értelem szerűen...
-
Ájvé
veterán
válasz
huliganboy #15367 üzenetére
Nem kell cserélned, ugyan ezt tedd vissza, csak mentsd ki az adataidat törölj le mindent és úgy tedd fel, belső tárhelyet nem is kell törölni. Egyébként ajánlott ezt megtenni minden új rendszer telepítésnél.
-
Ájvé
veterán
válasz
huliganboy #15364 üzenetére
Tiszta telepítéssel tedd fel újra (előtte mentsd az adataidat).
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #15358 üzenetére
Sziasztok!
Erre valaki? Már töröltem minden adatot, de így se jó..
Vam valakinek ötlete?
-
harry3
őstag
válasz
huliganboy #15100 üzenetére
A telefon nyelvét is át kell. Akkor jelenik meg véglegesen az asszisztens.
-
harry3
őstag
válasz
huliganboy #15098 üzenetére
A telefon nyelvét átállítottad angolra? A folyamatos beszélgetés csak akkor működik.
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #15096 üzenetére
A bekapcsolása sikerült. A magyar nyelvet ki kellett venni, ha csak az angol marad akkor aktiválható.
De pl. így hogy lehet velw beszélgetni? Meg tudom nyitni az appokat utasítással stb, de kérdésekre csak sima keresést végez...
-
ggabor02
aktív tag
válasz
huliganboy #15062 üzenetére
Nekem jött rá (MI8 Pro). Múlt héten csütörtökön.
-
Smiro
senior tag
válasz
huliganboy #15062 üzenetére
Jó telefon az anélkül is
-
DanielK
addikt
válasz
huliganboy #15033 üzenetére
Ez engem is bosszant.
Valahol azt írták, hogy tegyük indiai vagy brazil régióra a telefont és úgy hangosabb lesz. Most próbálgatom indiain -
st6969
őstag
válasz
huliganboy #15029 üzenetére
Kétségtelen, hogy szinte max-ra kell venni. Kicsit zajosabb környezetben pedig ez is (mint az általam eddig próbált összes Xiaomi) csak erősen a fülre szorítva használható. A rezgőmotor
erősségegyengesége a másik jellemző paraméter. Ha mindkettő jelen van, biztos lehetsz benne, hogy Xiaomi telefonnal van dolgod -
xhege
veterán
válasz
huliganboy #14701 üzenetére
Szia! Köszönöm! Beállítottam ott a pulzáló kéket, de nem történik semmi.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
huliganboy #14696 üzenetére
Igen, közben én is megtaláltam a megoldást, és most úgy néz ki teljesen jól működnek az ertesiteskijelzesek nálam is.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #14696 üzenetére
És nálam valóban MIUI van beállítva
-
xhege
veterán
válasz
huliganboy #14663 üzenetére
Kellő valamit külön beállítani hozzá, hogy működjön? AOD -t én nem használom ez a pulzálás viszont jól jönne. Ha simán bekapcsolom a kéket nekem nem történik semmi.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #14663 üzenetére
Kipróbálom, köszi. Eddig ez elkerülte a figyelmem.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #14660 üzenetére
Nem nyílik meg, csak homokóra:D
Szerk, na most jó.
De ez érintésre? -
Peter.70
addikt
válasz
huliganboy #14636 üzenetére
Ha ugyanezt állítom be nekem se jelennek meg az ikonok
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
huliganboy #14636 üzenetére
Nem értem nálam miért nem jelzi...
Ha kiveszem a zárat, azonnal megjelennek az ikonok.
Már csináltam wipe cache és dalvik-ot is, de sajnos nem működik.
MÁS nem használ AOD-t? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
huliganboy #14634 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
huliganboy #14631 üzenetére
Ezt most nem értem.
Tettem be ide képet az AOD-n megjelenő új színes ikonokrol tegnap.
Azok nálam csak akkor jelennek meg, ha nincs beállítva pin, vagy egyéb zár.
Nálad ezek ott vannak, ha védett a telefonod? -
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #14631 üzenetére
Na oké, az ikonok meg vannak. Egyedi szöveg esetén nem működik.
-
w333
félisten
válasz
huliganboy #14620 üzenetére
Ez már Stabil Global, Android 9 (MiUi 10) is ilyen volt nálam !
Mondjuk az Értesítéseknél be lehet állítani hogy (Android, vagy MiUi legyen)
-
randras_83
addikt
válasz
huliganboy #14551 üzenetére
feldobtam fastbootbol a 10.3.3.0-ás globalt, aztán már dobta is fel az új miui11-et.
Amúgy ott rontottam el, hogy rossz recoveryt dobtam fel, arra nem jöttem rá, hogy miért nem bootlot be a twrp, sajnos már rég nem romolok
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
huliganboy #14556 üzenetére
Elkiabaltam ezt az AOD dolgot... vagyis valahogy most nem akarja kijelezni az értesítések ikonjait lezárt képernyőn.
Időközben beállítottam pin kódot, ujjlenyomatot és arcazonositást is, nem tudom az kavarhatott -e be vagy sem... -
Zsoleszhun
addikt
válasz
huliganboy #14553 üzenetére
Itt [link]
-
JoHn123
tag
válasz
huliganboy #14060 üzenetére
[link] ez megy jól eddig
-
vikla007
aktív tag
válasz
huliganboy #13922 üzenetére
+1 😁
Jó volt ezt így olvasni... Samu után én is azt hittem, hogy...
Pedig az régen volt még S2, note2... -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #13877 üzenetére
Mert a gondolom az alapja ugyan az, vagyis a szeptember 27 CN rom
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #13859 üzenetére
Egyelőre 2 feltöltés van MI8-ra és Mi9-re, nem tudom, hogy lesz-e még más típusra.
-
Istuu15
senior tag
válasz
huliganboy #13766 üzenetére
Nálam a soundcloud és sticher appot állandóan bezárja mintha belenne kapcsolva a batter saver vagy valami de nincs, minden jól van beállítva és azt a 2 őt állandóan kilövi a memóriából
-
hroberto
veterán
válasz
huliganboy #13128 üzenetére
Mi8-on és Mi9-en is SwiftKey-t használok/használtam. Nem tapasztaltam ilyesmit.
-
havri1
félisten
válasz
Én is azt használom, nem vettem észre ilyet.
-
retesz147
addikt
válasz
Én használok, igaz Mix2S, de nekem ilyen problémám nincs, sosem volt, pedig első perctől (tavaly szeptember) SwiftKey-t használok.
Legfrissebb EU dev.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest