- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz
Just_Reboot #18121 üzenetére
Általában mindegyikben van. :)
-
plejik
addikt
Miui 12 lezárt képernyőnél nem jönnek még az ertesitesek, csak amikor feloldom a képernyőzárat. Mit kell vagy hol beállítani , hogy megjelenjenek?
-
plejik
addikt
Miui 12 alatt van rá valami mód, hogy gesztusokkal tudjak zenét váltani a képernyőn? Ne kelljen állandóan felébreszteni a kijelzőt ha zenét akarok váltani a kocsib.. :/
-
plejik
addikt
A miui 12-nek még nincsen globál változata semmilyen formában ugye?
-
plejik
addikt
Sziasztok.
Van ennél a telefonnal mód arra, hogy a zarkepernyon ha megy a zene akkor gesztusokkal tudjak zenét váltani?
-
plejik
addikt
válasz
Zsoleszhun #16016 üzenetére
Értem, akkor nem is erőlködök vele. Bár fura, hogy itt nem lehet OP telefonokon, bármikor tudok bétát is rakni a készülékre.
-
plejik
addikt
válasz
Zsoleszhun #16014 üzenetére
Szuper, így feldobta a lehetőséget, de telepíteni nem engedi, mert arra hivatkozik, hogy béta verzió és csatlakozzak valami béta programhoz..
-
plejik
addikt
válasz
huliganboy #16011 üzenetére
Igen, de a frissítés menüpontban nincs olyan, hogy másik helyről, vagy belső tárolóról való telepítés... :/
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy letöltöttem a 11.0.3.0-ás verziót, de a frissítési felületen nem tudok másik telepítő csomagot vaálasztani, csak a letöltést neged, de frissebbet nem talál. Most a 11.0.6.0 van a telón. Esetleg valmi ötlet, hogyan tudnám rá felhúzni?
-
plejik
addikt
válasz
DanielK #10256 üzenetére
Nem tudom megoldódott-e gps problémád. Nálunk a cégnél van egy jó pár Mi8 és 2-en is erre a problémára panaszkodtak. Végül sikerült megoldanom úgy néz ki.
Ha elindítod a GPS tesztert, akkor alig vagy nem is talál jelet, ez itt gyanús volt és a waze sem ment nekik.
Megoldás: Az akkumulátor és teljesítmény beállításokba keress rá a waze és gps teszter programra. Itt állítsd át, hogy ne legyenek energiatakarékos módba és teszteld a teszterrel a GPS-t. Rögtön fog annyi jelet találni mint a sz..ét, és a waze is fog működni rögtön.
Remélem tudtam segíteni. -
plejik
addikt
válasz
enginev3.0 #363 üzenetére
Global beta alól vagy 9 ről? Mert nekem bétán semmit nem ajánl fel.
-
plejik
addikt
Ha mindenáron kell a 128 GB , akkor nem nagyon van olcsóbb, de a 64Gb os változat már elég korrekt áron van szerintem pl.: Mi 8 64GB Global
HA fotózás miatt meg videózás miatt kell a nagy tárhely, akkor Google Fotók pl. ÉS már nem is kell a nagy tárhely , Én csak azt használom és simán elférek a 64GB -os -on is. Meg gondolom nem 30 játék van fent amivel minddel játszol, még ha darbaj 1GB körüle is, akkor is el lehet rajta férni.
-
plejik
addikt
Azzal van kijelző probléma úgy tudom, még a MI 8 -nak jobb a kijelzője + ez valamival élhetőbb lásd szelfi kamera megoldás, stb.
Ochocinco46
OP 6 fórumba beír , vagy Te beírtál volna biztos, hogy van valaki a közelbe aki szívesen megmutatja neki.
Ádám16
Nekem is jobban bejön a stock rendszer, de a miui globál verziója nincs tele b..va sok kínai appal, és a rendszer is jól átlátható 1-2 nap után megszoktam, sőt pár napig megint használtam az OP 3 -at, és észre vettem hogy hiányzik a miui felülete és egyed beállításai lehetőségei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged