- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
válasz
Norbi. #18242 üzenetére
Hát régebben én is részben hobbiból cserélgettem évente (most már kezdek kinőni így 34 évesen a durva kockulásból
). De most már a MI8-nak kezd kevés lenni az akksija. Nem csak a degradálódás miatt, hanem mert mióta megvettem lett pluszban egy BT fülesem, meg egy okosórám, ami pluszban szívja. Most már csak úgy bírok ki vele egy napot, hogy kikapcsolatam az AOD-t. És ekkor is azért néha elég necces.
Egy MI Note 10 Lite-al lehet, hogy kiegyeznék(proci nekem sokadlagos szempont), de a tuti egy Poco F2 Pro lenne, csak hát marha sokat kéne ráfizetni. Remélem a most bejelentett K30 Ultra jön EU-ba is olcsóbban a Mediatek miatt(és nem fog számottevően szarabbul fogyasztani, mint a SD). Persze nyugodt szívvel én is egy O+ 7T Pro-ra, vagy MI 10-re váltanék, csak hát azok meg még drágábbak, 150.000 Ft-nyival meg tuti nem jobbak ennél -
szente
addikt
Gondolkodtam rajta, hogy oda írjam e a mondandóm végére, hogy már ha hiteles az app által jelölt érték, de gondoltam csak van benne szenzor, hogy mekkora áram erősség van az akksiban 100%-os töltöttség mellett, onnan meg már kitudja számolni a tényleges kapacitást a gyártó által megadotthoz képest. Aztán persze lehet, hogy nem.
Nem azt akartam mondani, hogy amit mondok az szentírás. Nekem eddig nem volt rossz tapasztalatom azzal, hogy így töltöm a telefont, pedig mióta okostelefonokat használok, azóta így töltöm. Az is igaz, hogy ritkán van meg egy telefonom 1 évnél tovább.
Csak most én is úgy vagyok vele, mint itt sokan, hogy nem tudom mire érné meg lecserélni. Ez a telefon a használt piacon már alig ér valamit(főleg, hogy az enyémnek a hátlapja és az oldalkerete kicsit kopott is),így meg egy 100ast simán rá kéne fizetnem a következőre, hogy érezhetően előrébb lépjek. Csak hát az előző telefonomra ráfizettem 50-et, és bőven jobbat kaptam a MI8-al.. -
szente
addikt
Na pont én is ezt teszteltem le, amit ti is, mert én elvileg úgy töltöm a telefonom, ahogyan elvileg nem szabadna. Este lefekvéskor töltőre rakok, majd csak reggel szedem le. Sokszor merül 20% alá is.
Tavaly februári a telefon és az app szerint 86%-os az akksi.
Annyi, hogy a saját töltőjét csak gyorstöltésre használom amikor néha kell, esténként egy gyengébb 850 mA-es Sony telefonhoz kapott töltővel töltöm. -
szente
addikt
Hali!
Senkinél nem jelentkezik olyan hiba, hogy a telefonon a YouTube appból átlövöm a néznivalót a TV-re, és ha lesz benne egy reklám, akkor elkezd lezárni, majd feloldani magától a telefon egymás után nagyon sokszor, majd újraindul a telefon?
-
szente
addikt
Frissítettem a legújabb 11-re, kihangosításnál nem múködik se a hangszóró, se a mikrofon, illetve hívtak és nem csörgött a telefon, pedig nem volt lenémítva.
Viszont a bokeh képek szerkesztése már múködik. -
szente
addikt
válasz
slice14 #14246 üzenetére
Én is gondolkozom egy ideje, hogy mit kellene helyette, de mivel bagyon beesett a telefon ára, ezért túl sokat kéne ráfizetni bármilyen telefonra. Annyival meg nem tudnak többet, mint ez.
Esetleg még erről várok egy tesztet: [link]
Meg persze kiváncsi leszek a Mi 10(?)-re és a Mix 4(?)-re. -
szente
addikt
Android 10 alatt nektek megy a galèria app alatt a bokeh kèpek szerkesztèse (Portrè kèpeknèl a rekesz ikon)?
-
szente
addikt
ALL: Baszki....
-
szente
addikt
Srácok, nektek a legújabb EU dev-en minden oké a WiFi-vel?
Feloldom a kijelzőt, és látom, hogy nem csatlakozik. Bemegyek a beállításokba, majd látom, hogy nem lát egy hálózatot sem. Viszont azonnal kezdenek megjelenni a hálózatok, majd szépen vissza is csatlakozik a routerre.
Ezt több hálózatnál is észre vettem. -
szente
addikt
Google Camera-ban fènykèp módban a baloldali csúszkával pontosan mit állítok?
Nekem nemrég jött meg az összefoglalóban lévő MOFI tok, az is nagyon jó minőségű!
-
szente
addikt
Na, újabb problem:
Nincs belső tárhelyem. Vagyis van, mert mutatja, hogy mennyiből mennyi szabad még és az alkalmazások is települnek, de a file kezelőben nincs semmi, ha összedugom kábellel és úgy akarok rámásolni(mtp kiválasztva), akkor tök üresnek látja a tárhelyet és nem is tud rá másolni.
Es Strongs file kezelővel van egy Storage/emulated és egy Storage/self mappán de azok is üresek.
Pedig még TWRP-ben másoltam rá file-okat, meg ugye kéne lennie azért pár rendszer által generált mappának is. -
szente
addikt
Végre ma sikerült kinyitni a BL-t, fel is raktam a TWRP-t, de csak a TWRP töltő képernyője, nem lép tovább.
Már próbáltam még egyszer felflashelni, a kábel ki van belőle húzva, de semmi. Mi lehet a hiba?Eggyel régebbivel működik.
-
szente
addikt
Ma meg akartam nézni, hogy még hány óra van hátra a bootloader nyitásáig, de nem ismeri fel a gépem a telefont.
A drivert felraktam, hátsó USB-n próbálom, de semmi. Se az adb se a MiUnlock nem látja a telefont.
Egyszer sikerült neki felismernie, és rá tudtam nyomni az unlockra, de féluton elakadt a verify phone-nál.
USB hibakeresés be van kapcsolva a telefonon.
Ami még furcsaság, hogy van, amikor csak 3.-ra jön be a telefonon a fastboot, mert csak annyit ír a kijelző bal felső sarkába, hogy nyomjak meg egy gombot az újraindításhoz.
Mi lehet a nyűgje? -
szente
addikt
Az alkalmazott tèma miatt nem látszott a 3 pötty.
Tudtok esetleg valami f*sza fekete tèmát, ahol a beáll8tások, galèria, stb is fekete? Mert a mostaninak itt ott kevésbé kontrasztosak a színei ès pl a kijelölt szöveget se látom.
Amúgy a téma keresőjèben ha rákerestek valamire, akkor nektek is hálózati hibát ír ki?
-
szente
addikt
Alapèrtelmezett alkalmazásokat hol tudom beállítani?
-
szente
addikt
válasz
huliganboy #6660 üzenetére
Én már megfogadtam, hogy többet Pro jelzésű telefont nem veszek többet a Xiaomitól. Volt Mi Note Pro-m, Redmi Pro-m, mind a kettő később kapta meg azokat a frissítéseket, amelyeket a testvérmodellek megkaptak, illetve sokkal kevesebb volt náluk a mókolási lehetőség.
-
szente
addikt
válasz
huliganboy #6657 üzenetére
Köszi, min 2szer elolvastam az összefoglalót, de ezen valahogy átsiklottam.
Akkor 2hèt ès megoldódik ez is.
-
szente
addikt
Ez az első notch-os telefonom, ugye a sima kijelzősnél eddig ott voltak az ikonok ilyenkor is, azért furcsállom. Nyilván itt nem férne ki, de azért valahogy jelezhetné ezeket.
Az üzenetek értesítései eddig megjöttek, bár ma reggelre pl eltűnt az alkalmazás váltóból majdnem az összes app ami le van lakatolva, és bent van automatikus indításban. Így nem tudom, hogy ha nem indítottam volna újra rájuk, akkor is jelzett volna e. (Amikor újra elindítottam őket, akkor ott volt megint a lakat magától.)
-
szente
addikt
Arra van valami megoldás, hogy az pl óra és a notch között jelezze legalább egy pötty vagy valami, hogy ha van valami az èrtesítèsi sávon?
-
szente
addikt
Köszi, most már mindegy, feltoltam a Global Dev-et.
Pedig egyszer lefrissített a telefon miután bekapcsoltam, de akkor az valami régebbi lehetett.
Mondjuk ott elég hektikusan(leginkább sehogy) működött a gesztus vezérlés a kamera és a galéria app-ban.Más:
Ezt a képet lőttem vele automatán. Nekem elég fakónak tűnik.
[link]
-
szente
addikt
Sziasztok!
A Bootloader nyitásig hátralévő várakozási időt hol tudom megnézni pontosan? Miután engedélyeztem a nyitást és összekapcsoltam a Mi fiókot az OEM feloldás csúszkája kikapcsolódott magától. Ez így ok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- GTA V
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest