- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
floratm
senior tag
-
jofiucska
tag
Elejtettem ma a telefonomat kb mellmagasságból( egy kocsi ajtót zártam be miközbe a kezembe volt a telefon és az ajtó lendítése közbe kirepült a betonra) Kőkemény szívinfartus... De nem lett baja a kijelzőnek szerencsére. Baseus szilikon tok és üvegfólia volt rajta. A fólia reccsent ebből rendelek vagy kettőt. Ha valakinek kell még írhat...
-
Maist
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4892 üzenetére
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
A gyári fényképező szoftverrel készült képekről a bélyegzőt hogy lehet levenni? (SHOT ON MI 8 AI DUAL CAMERA)?
-
petymeg
addikt
Üdv!
Mi 8 pronak mennyire jó a kijelzője épített ujjlenyomat olvasója? Illetve szerintetek Mi 8 Pro vagy 1+ 6t? Árban nagyjából pariban vannak.
-
havri1
félisten
Miért, nektek még nem jött le OTA-n?
-
Maist
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4868 üzenetére
-
Maist
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4868 üzenetére
-
ShadowLac
addikt
válasz
CoolBoy323 #4856 üzenetére
Nálam Bt,GPS folyamatosan (bekapcsolva)megy. Samsung S2 óta
. Vagyis nem mennek ,csak ha elinditok alkalmazást ami használja. A samuk éjszaka kb 7-8 óra alatt 2-3%ot merültek ha minden rendben volt. Ennek töredék része lehet a Bt,és a GPS. Ezen kár spórolni. -
g_g_g
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #4863 üzenetére
Igen, root-olt.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
CoolBoy323 #4860 üzenetére
Nekem simán kapcsolja a GPS-t.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
CoolBoy323 #4856 üzenetére
Ez valóban akkor lehet jó megoldás, ha van root, mert a mobilnet, bluetooth és gps csak így kapcsolható egyszerűen.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4854 üzenetére
Ja ok
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #4855 üzenetére
Nem az a gond, hanem a k.notch miatt nem látom hogy ha megy a Bt, GPS stb. És sűrűn használom ezeket, és nem akarom H bekapcsolva maradjon feleslegesen.
Ránézek, és tudni akarom, nem külön huzigalni a status bart
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4854 üzenetére
Pedig az igazi ultimate megoldás lehet, ha a gyári kapcsolók nem elég testreszabhatóak.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
CoolBoy323 #4841 üzenetére
-
Maist
senior tag
Egy kis érdekesség a 8.12.20-as Xiaomi.eu rom-mal kapcsolatban: Sima újraindítás (nem lekapcsolás és újra bekapcsolás) után, néha nem számolja tovább a SOT-ot. Érdemes rá figyelni, ha valaki néha párszor újraindítja napon belül a telefont, és esetleg kevesli a SOT-ot. Ki-bekapcsolás után jó.
-
I
tag
Sziasztok
Fel szeretném tenni a global dev. romot a telóra, olvastam hogy jobb mint a stabil.(Jelenleg v.10.1.2.0, zárt bootloader van)
Letöltöttem a miui_MI8Global_8.12.20_c7a9af8587_9.0.zip-et, elinditanám a telepítését, azt írja hogy: "Ön éppen vissza készül lépni a MIUI XM-MI8-GLOBAL 8.12.20 verzióra."
Most akkor ez visszalépés egy korábbi verzióra? Akkor ezt már nem érdemes felrakni?
Választ előre is köszi -
NemMo
őstag
Van arról valami hivatalos állásfoglalás, hogy a 10 droidot megkapjuk e? Mondjuk a pite sem hozott semmi eget rengető újdonságot.
-
natë
nagyúr
Az a gond a global romokkal, hogy régiót kell váltani a témákhoz és az arcfeloldáshoz. Nem tudom...engem frusztrál Hong Kong-on, Indián lenni...
-
CoolBoy323
nagyúr
Ide is beböfögök, hátha itt van csak olyan házsártos emberke, mint én
(pocophone-ról nyávogok továbbra is
)
Tetszik ez a MIUI notch notification mod, de nem tudtok valami ilyen megoldást a jobb oldalra is?
Totál zavar, hogy nem látom pl a bluetooth-t bekapcsoltam-e már, csatlakozott e, GPS szintén... Jobb oldalra is tök jó lenne nekem egy ilyen duplás sor.
Próbáltam egy olyan módot, ami nem dev-re van, de attól megfőtt a kicsike, bootloop lett
-
zsocy
őstag
válasz
Istuu15 #4833 üzenetére
Mert az első a kitudja milyen házad kitudja milyen portja, a hátsó meg az alaplapod.
Igazából szerintem mindegy, de ez a tanács régóta velünk van, és semmibe nem kerül, akkor meg miért ne?
Én mondjuk pont nem tartom be, egy tp link hubot használtam eddig mindenre, sosem volt usb gondom...
-
törölt tag
Sziasztok!
A bootloadert csak a telefon saját kábelével lehet nyitni, vagy jó teljesen más vezeték is?
A gcam-ből pontosan melyik verziót lehet feltenni? Ami MI8-ra végződik? -
havri1
félisten
Engem most az zavar, hogy mitől függ, hogy a bejövő hívást teljes képernyőbe adja be, vagy csak a felső sávba. Fent már kiírja a nevét is, nem csak a számot, mint korábban.
Gyakorlatilag a telefon a kezemben, ébren a kijelző, asztalon vagyok, erre fent jelenik csak meg a hívás. -
NemMo
őstag
válasz
enginev3.0 #4818 üzenetére
Akkor ha eladás miatt visszatenném a global stabilt, akkor miután visszaflasheltem a global romot, akkor utána twrp-vel zárjam vissza a bl-t? Amúgy gkobal verziós telefonról van szó.
-
NemMo
őstag
Ha esetleg visszatérnék custom romról globalra és a miflash bepipálva marad a relock bl, akkor az téglásítja a telefont? Régen, mintha lett volna ilyen eset.
-
pazso70
csendes tag
Sziasztok.
Két hete használom a telót és olvasgatom a fórumot megelégedéssel.
Végre eljött a bootloader nyitása.
Két napja megcsináltam, kapott twrp-t, rootot, értesítési ikonokat az állapotsorra, gcamot és utolsó globál fejlesztői romot.
Majdnem minden tökéletes, csak az arcadatokat azóta nem bírom hozzáadni. Az arcadatok hozzáadása menüpontnál nézzük egymást a kamerával, majd egy idő után kilép és közli: "nem sikerült hozzáadni az arcadatokat". Próbáltam régióváltást, manuális időállítást , de mindig ez az üzenet a vége. Mi zavarhat be neki?
Szerintetek a következő frissítés helyrehozhatja vagy mindenképp egy rendszer visszaállítás kell (amit nem szeretnék)?Más: gyári kamera éjszakai nagyon sötétben
A valóságban olyan sötét volt, hogy nem láttam hova lépek...
-
spiky03
veterán
Abban tudok segiteni, hogy azt hogy tudnam beallitani, hogy a lezart kepernyon megjenlen a gmailes ertesites is?
A messenger az megjelenik de a gmail mar nem. Pedig minden ugyan ugy van beallitva mind a kettonel. A frissites elott meg jo volt, de moast a gmailt sehogy sem jelzi...Valamint a notcht mar nem lehet kikapcsolni? Mert az is eltunt a frissites ota.
Koszonom!
-
adambox
tag
hali. gyárilag nyitott BL-el (bekapcsolasnal unlocked-et ir ki), global stable romra fel tudom tolni a global dev zip-et? idegesít a fényerő, a kamera is lassan reagál sajna a frissítés óta
-
psajti
aktív tag
Bár minőségre nem a legtutibb itt már végre van különbség a HDR+ és a night sight között. Arnova féle Gcam és a legfrissebb global dev.
-
amargo
addikt
válasz
ftamas0201 #4802 üzenetére
Ige, ezért is linkeltem be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest