-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Na ez mondjuk szerintem elég nagy hiba volt ... én mindent egyesével újra beállítottam (belaktam a telefont) én nem szeretem a biztonsági mentést !
Főleg hogy 8.1 -ről 9.0 Android főverzióról van szó
Szerk.
Csinálj FR -t és ne biztonsági mentésből tegyél vissza mindent hanem egyesével állítsd be a dolgokat, tudom hogy ez nem kevés idő de én mindig így csináltam és soha nem volt semmiféle anomália, vagy gyorsan merülő akku !
(#4723) psajti
Nem kell azt már lemeríteni ... hanem töltsd fel telesen full -ra és mehet az FR !
-
w333
félisten
Google szinkronizálásnál a felesleges dolgokat én kikapcsoltam (Fitnesz meg ilyenek) illetve a Mi Fiókon belül nekem minden szinkronizálás ki van kapcsolva, készülékkeresés, bizt. mentés stb.
Ha 4G -n gyenge a térerő akkor állítsd át 3G -re !
Google fiókon belül is sok mindent ki lehet kapcsolni, helyadatok, helyelőzmények, tevékenységek és még sok egyéb amire nem biztos hogy szükséged van !
Szerk.
Asztali gépen ajánlom a Google irányítópult átnézését ... alapból sok minden be van kapcsolva, sorban végig kell menni a lehetőségeken és ami nem kell ki kell kapcsolni !
-
natë
nagyúr
Kis infó az eusoktól :
"It's the same as MIUI China, they are a bit different to Global libs, but we don't change them."
"The camera libs are the stock untouched China ROM libs, which seem to be different from Global ROM libs.
We don't know the reason, and frankly we don't care." -
natë
nagyúr
Nem user error sajnos...Valamit elqrtak B-S-G-ék, mert pár verzió óta totál ugyanolyan - ahogy írod is - a HDR+ és a Night Sight minősége. Beszéltem velük, tagadnak mindent.
Az a gondom, hogy már az utolsó jó verzió sem hozza azt amit korábban...lehet, hogy a xiaomi frissített a firmware-en?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest