- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
jofiucska #13625 üzenetére
Nagyobb útról tegnap értem haza, teljesen jó volt, bár másik navi programot használok. GPS test, vagy GPS status fent van? Akkor látod te is, hogy műholdat érzékel-e egyáltalán.
[link]
Itt hasonló problémát olvastam, a mai utolsó hsz. is inkább más programot javasol. Én a S. progit használom évek óta, nekem tökéletes már a 2. telefonomon. -
Cabrio
aktív tag
válasz
jofiucska #5072 üzenetére
Na ezért nem szeretem a Wazet, mert lehetetlen utakat tud tervezni indokolatlanul. Viszont a Mapsal az a baj, hogy párhuzamos útra érzékeli a telefont és ezért onnan akar tovább navigálni, így ha nem figyeled folyamatosan és nem veszed észre a tévedést, akkor hirtelen azt hiszed, el kell kanyarodni, miközben ő csak arra az útra akar visszatérni, amin amúgyis mész. És ez zavaró, megtévesztő. Én sokat vezetek és a navigáció néha megy ismeretlen utakon, de akkor nem azt akarom nézni, mikor szopat be, hogy kanyarodjak, közben mégsem kell, csak ő van összezavarodva.
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
jofiucska #3731 üzenetére
És mi volt előtte? Android 8.1? Mert akkor történt változás, új verziószámok lettek, de stabil alatt mást ne keress, semmi változást nem fogsz látni
Más: Találtam egy jó fekete romot, ez végre tetszik, valami stock black a neve
Persze csak kamu stock, de elég jó, végre fehér betűk vannak és nem szürkékJa és megint más:
Végre bejutottam a Xiaomi boltba, kedves kis bolt, minden kint van, mindent megfogdostam, és megnyomkodtam, persze az idióta vásárlók itt is lezárnak néha készülékeket, pl az Mi 8 Pro-t nem tudtam feloldani pont ezért, de jól néz ki a telefon, bár nekem a hátulja elég kamuszagú, hogy átlátszó, szerintem inkább csak van ott valami kép vagy ilyesmiA többi cucc is nagyon jó, minden készülékből van minden fajta szín, porszívó is, robot is, laptop is
Tetszett
Nem vettem semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest