- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazso70
csendes tag
Van egy kártya emulátor (card emulator) app.
Kb. másfél éve használtam. Root kell hozzá. Anno még egy kártyához ingyenes volt.
Most fel akartam tenni mi8-ra, már alapból fizetősnek írta.
Nem tudom, csak azért mert már egy telóra telepítettem vagy mindenképp csak pénzért adják.A lényeg: lemásoltam a céges belépőt és tudta is emulálni. Simán jó volt a beléptető kapuknál.
Ugyanezt az autós belépőkártyával nem tudta. Le sem tudtam másolni, mert nem ismerte fel.Ki akartam próbálni bankkártyával is. Lemásolni le tudta, de emulálásnál már írta , hogy vegyem meg a pro verziót ha több kártyát akarok...
Mi8-ra úgy raktam fel, hogy kimásoltam a régi telóból. Már csak bankkártyának használtam volna.
A másolás és emulálás ismét ment. Ahol próbáltam volna fizetni azt írta a terminál: nem elfogadott formátum.
Azután néztem, hogy van még egy beállítás alapértelmezett pénztárcának menüpont, amit ismét csak pénzért használhatnék. Lehet azután működne. Nem egy nagy összeg: 1090Ft.Nekem ennyi tapasztalatom volt vele. Van rá remény , hogy működhet.
-
pazso70
csendes tag
Ez szerintetek mi?
[link]
Itt az új MIUI 8.12.27 Letölthető...Letölthető és még testreszabható, hogy mit kérek hozzá milyen beállításokkal??? Csak lejjebb kell görgetni az oldalt és jelölgetni az igényeket?
Ez létezett korábban is vagy csak nekem újdonság ?
-
pazso70
csendes tag
válasz
pazso70 #4816 üzenetére
Ma volt időm evvel az arcfeloldás problémával foglalkozni.
Újraraktam az utolsó globál dev romot. Minden működött rendesen. Twrp újra, root újra. Továbbra is minden frankó.
Felraktam az értesítési ikon csomagot és ismét elszállt az arcfelismerés. Annyi a változás , hogy mivel már működött és volt arcadat elmentve a menüjében már ki lehetne törölni. Működni viszont nem akar
Most kezdem újra az alapoktól...Goba dev 8.12.20.-al sajnos bugos az értesítési ikonok megjelenítése az állapotsoron...
Kár érte, mert nagyon jól nézett ki... -
pazso70
csendes tag
Sziasztok.
Két hete használom a telót és olvasgatom a fórumot megelégedéssel.
Végre eljött a bootloader nyitása.
Két napja megcsináltam, kapott twrp-t, rootot, értesítési ikonokat az állapotsorra, gcamot és utolsó globál fejlesztői romot.
Majdnem minden tökéletes, csak az arcadatokat azóta nem bírom hozzáadni. Az arcadatok hozzáadása menüpontnál nézzük egymást a kamerával, majd egy idő után kilép és közli: "nem sikerült hozzáadni az arcadatokat". Próbáltam régióváltást, manuális időállítást , de mindig ez az üzenet a vége. Mi zavarhat be neki?
Szerintetek a következő frissítés helyrehozhatja vagy mindenképp egy rendszer visszaállítás kell (amit nem szeretnék)?Más: gyári kamera éjszakai nagyon sötétben
A valóságban olyan sötét volt, hogy nem láttam hova lépek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Videós, mozgóképes topik
- Spórolós topik
- Óvodások homokozója
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest