- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1Konrad
tag
válasz
FrankMonzano #4396 üzenetére
...aki nincs olyan bonyolult közlekedési helyzetben - mint a Hungárián dugó, ahol percekig nem mozdulsz - vagy olyan utakon, ahol a főbb út 10-20 méterre van párhuzamosan - mint a Kacsóh a Nagy Lajosig - az tökéletesnek fogja találni, mert egyébként tényleg jó, ezért használom én is.
...azért írtam csak, nehogy teljesen készpénzként vegye valaki minden helyzetben. (Mondjuk az is igaz, hogy ez a pontatlanság már régebben is megvolt még az offline GPS készülékeknél is. De az MI8-at mikor megvettem, pont ezért becsültem, mert ez a 10-20 méteres hiba nem volt benne.
...és ezért bízom abban, hogy ez a gmap szofveres hibája. -
g_g_g
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #4397 üzenetére
És az összefoglalóban is benne van
-
havri1
félisten
-
DanielK
addikt
Sziasztok!
Akinek van, attól kérdezném, hogy kell-e rá fólia? Zsebben hordanám majd.
Milyen a gyárilag hozzáadott tok?
Köszönöm -
1Konrad
tag
Pont ezért írtam le a tapasztalatom: ha valaki ismeretlen környezetbe megy, az vigyázzon a gmappal, és ne vegye készpénznek...
De nem hallgatom el a kényelmi részét sem.
Azaz ez esetben a hölgy jobban jár, ha wazze-zik, vagy más programot használ. (Esetleg valami offline-t, mert az a gyanúm, a gmap online a cellainformációk alapján rakja fel a térképet és nem a GPS téveszti el a jelet, hanem a térkép a gps-t. -
PioDVD
senior tag
válasz
1Konrad #4384 üzenetére
Rendben, de a gps-t annak találták ki, aki nem ismeri az utat/környéket. Egy vidéki nő lehet bajban pesten, ha rossz utcára "teszi" a maps.
Egyébként vannak anomáliák, a Poco-nál pl. maps használja az iránytűt, a sports tracker meg nem, holott a régi telómon utóbbi is. Hiába, ez a nyitott rendszer hátránya (iphone-hoz képest).Tegnap írtam, hogy az iránytű 15-20 fokot téved. Aztán gondolt egyet és jó lett. Vagy én tartottam rosszul előtte.
-
Smiro
senior tag
válasz
FrankMonzano #4380 üzenetére
Sygic is tökéletes, bár az zsebbenyúlós.
-
1Konrad
tag
válasz
Mikor a telefont megvettem, a googlemap még jó volt - most (igaz PIE-re frissítettem azóta) - én is tapasztalom, hogy egymáshoz közeli utak esetén átrak néha a másik oldalra, és úgy próbál újra tervezni, vagy egy kihajtónál - ha az párhuzamosan halad az úttal - csak akkor döbben rá, hogy már nem azon vagyok, amikor az út tengelyétől már legalább 50 m-t (igaz haladva) eltávolodtam.
...szóval most a gmap nem olyan jó városban, ha 20-30 méteren belül van másik út.
Én ettől még azt használom, mert nagyon kényelmes, hogy nem kell pontos címet beírni, csak valamit kb: mint például állatkert, Pólus... és odavisz. (Én még a térképes világban nőttem fel: így nem csinálom össze magam attól, ha a Hungárián riadtan keresi, hogyan kell a túloldalról visszakerülni oda, ahol vagyok, vagy a Kacsóh-n kihajtva a Nagy Lajos felé hogyan tud az M3-ról oda visszahozni. -
Zaji
őstag
Egyre jobban kedvelem ezt a telefont.
Többek között ezért is! -
kengyel
nagyúr
válasz
A Waze szerintem pedig jó, mindig azzal megyek, mèg nem vitt a dunába.
-
w333
félisten
válasz
FrankMonzano #4375 üzenetére
Waze ... Google maps -t felejtsd el !
-
NemMo
őstag
Mi a különbség a fastboot rom és a sima zip fájl rom között? Amúgy egész jó ez az eu rom, főleg a fényképezős része
-
Shummo
senior tag
Hol tudom megnézni mennyi van még hátra a BL nyitáshoz?
-
natë
nagyúr
válasz
FrankMonzano #4375 üzenetére
A maps. Nekem iOS-en és másik droidon is ezt csinálta. Le is szoktam róla.
Here-t próbáltad? -
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4372 üzenetére
Zenét inkább az iPhone-omon hallgatok, Apple előfizetéssel, de rálesek erre amit írsz.
-
enginev3.0
félisten
Nekem jó, mondjuk én roidmi -t használok BT-n, ami ugye megint csak ront a minőségen, de nekem tényleg a kényelem az első
Google féle program fent van a gépemen, ez menti a mappáimat driveba (köztük a zenéket is)
A cloud player pedig beolvassaÍgy soha rá sem kell kötnöm a gépre a telefont
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4368 üzenetére
Az van 2
Kipróbálom. Jól szól? -
natë
nagyúr
Azért írtam, hogy valószínűleg. 2 droidos telefon van itthon, jó a Play. Persze lehet Google hiba is, de az biztos, hogy nem az eu rom hibája.
Az a baj, hogy sokszor leírsz valamit fact-ként, ahelyett, hogy kérdeznél. Így is sok a bizonytalan juzer, elvesznek az infók között és egy aktuális bejegyzés alapján könyvelnek el szinte mindent.
Jó magyar szokás szerint a negatív véleménnyel tudunk legjobban azonosulni. -
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4363 üzenetére
Nekem a widget számít
-
natë
nagyúr
Érdekes, mert én is azt használom (Poweramp full), ergo le tudta tölteni. Hozzáteszem a "stabil" MiUi-n nem certified a Play, EU-n viszont igen! Az a baj, hogy random - valószínűleg - user error dolgokat leírsz és mindenki szentírásnak veszi.
MINDEN letölthető az eu rommal.
Global stabilosok : nézzétek meg a Play-eteken a második shoton bekarikázott részen mit ír. -
NemMo
őstag
Feltettem az eu romot. Hát vegyesek az érzéseim. A playből vannak alkalmazások, amit nem hajlandó letölteni. Pl a power amp full version unlocker-t, amit anno megvettem. Ha visszatenném a global stabilt, akkor csak mi flashel visszarakom a letöltött romot?
-
natë
nagyúr
Most jött egy mail a google-től, hogy One-ra neveződött át az előfizetésem és kapok 1600 ft-ot ami appra költhetek többek között a Play-en.
-
g_g_g
Topikgazda
OTA-n keresztül kellene érkeznie a 10.1.1.0 pie stabil ROM-mak.
Ha ez megvan, maradhatsz nyugodtan ezen, de frissíthetsz fehlesztőire is. Mindkettőt sokan használják megelégedéssel.
Ha fejlesztőire mész, akkor törölni fog mindent, újra be kell lakni a telefont.Az update zip-es frissítés már nem aktuális, csak átmeneti megoldás volt.
-
kirk01
tag
Oké, köszi!
-
kirk01
tag
Sziasztok! Előre jelzem, új vagyok a klubban de már régóta nyomon követem a fórumot. Rendkívül sok segítőkész ember verődött itt össze illetve az összefoglaló is pazar. Köszönet a munkáért!
Bárhogyan is próbálom megérteni a romok felépítését egy valami nem világos illetve most, hogy próbálom a dolgot nekem egy kicsit másképp működik mint másoknál.
Szóval, a teló első bekapcsolását követően Global Stabil 10.0.2.0-ról 10.0.3.0-ra frissült. Ezután szerettem volna a 10.1.1.0-et felrakni (az letöltött adat update.zip-re való átírásával) de az adatok lekérését követően "A frissítés ellenőrzése sikertelen" felirat fogad. Mit csináljak? Egyenlőre szeretnék a stabil vonalon maradni, majd később váltanék a fejlesztői változatra. -
csiki52
tag
GPS nek MI8 on semmi gondja,én mindennap használom szinte Budapesten elsősorban kilométerórának /sokkal pontosabb mint az autóé, gyorshajtásnál pirosra vált jelez..és az utca nevek miatt/ dual GPS-nek kimondottan hasznát csak nagyvárosokban a sürün, főleg magas épületekkel beépitett területeken veszed, és ott van előnye, máshol országúton pl nincs.
Használj androidos IGO Nextgent, sokrétübb testre szabható internet nélkül is használható / bár többet tud internettel, pl forgalom balesetek stb/
én lassan 12 éve IGO8 al kezdtem még winCE alapon ..
és mágneses tartóm van tehát a tok/hátlap/mágnes sem befolyásolja a müködést -
Smiro
senior tag
válasz
spiky03 #4327 üzenetére
Én is emiatt cseréltem. Én a Sy---c-ot használom. A Sony tűz forró volt, és állandóan kanócon volt navigálásnál. Emiatt le is merült töltés mellett!!! Ekkor vettem olyan tartót, ami a levegő rostély elé ment, így tudott hűlni légkondi mellett és használható lett ez a rész. Ugyanakkor folyamatos jelvesztés volt, és mivel távolabb esett a fémgőzölt üvegtől, így jelet sem fogott néha. Na meg gyakran újra is indult navi közben.
Most próbáltam ezt. 250 km-en keresztül ment töltés nélkül, ködben. Melegedés 0, jelvesztés 0. 3,5 óra alatt lepippantott 40 %-ot úgy, hogy közben volt hívásom, Viberen üzenet, nem kapcsoltam le a Bt-ot, mobilnet 4g bekapcsolva és a wifi is, ami gondolom folyamatosan kereste a kapcsolatot. Szóval efelől megnyugodhatsz. Szerintem. Mókolva az enyém sem volt (még), mert minden müxik stabilon.
-
Pocak89
senior tag
Ma megérkezett a Nillkin synthetic fiber tok és hozzá a nillkin 2.5D üveg. Sajnos a teló még nem érkezett meg így élesben nem tudtam kipróbálni, de a tok elég jónak tűnik. Jó a csomagolásuk is, bár ez lényegtelen. Az üveg a szenzoroknál van kivágva.
-
-
Istuu15
senior tag
Azt szerinted meglehetne oldani, hogy eu romon a global stabil ikonjait használjam? A négyzet alakú ikonokra gondolok mert globalon baromi bejön, de eu romon elég csúnyácska 1-2 ikon. Lehet csak én vagyok ilyen de engem zavarnak az ikonok eu romon, más ikonok meg nem tetszenek csak ami stabilon van.
-
Cabrio
aktív tag
válasz
bubu256 #4332 üzenetére
Nincs letilva semmi és nagy pontosságú a GPS beállítása. Spigen tokban van, de Mofi szövetes tokban is csinálja. Még véletlenül se fém tokban vagy betontokban van...
Ezelőtt OnePlus 3 volt, szintén tokban és semmi baja nem volt, tökéletesen mutatta a pozíciót.
De nehogymár egy szilikon tok bezavarja a hiperszuper duálgépéest. Régen is használtam ködben navigációt telefonon és kutya baja sem volt. Amúgy tegnap és ma napközben nem volt köd, hajnalban meg éjjel talán volt, de akkor nem navigáltam vele -
Cabrio
aktív tag
GPS-t lehet valahogy kalibrálni vagy bármi? Mert Google Mapsal, menet közben sokszor párhuzamos útra tesz és onnan akar tovább navigálni, aztán ezért teljesen más útvonalon akar vinni, pedig csak egyenesen haladok a kocsival. Eddigi összes telefonom jól működött ezzel az autóval, nincs fémgőzölve a szélvédő, vagy hasonló. Kicsit bosszantó, hogy Dual Gps meg minden, aztán kutyafa..a az egész!
Globál stabil Pie -
rwbag2012
tag
Simple-s mobilos fizetésnél mostanában mindig kéri a Simple-jelszót is tranzakciónál. Arcfeloldásra (hongkongi régió) van beállítva a telefon. Lehet, hogy emiatt? Másnál esetleg tapasztalatok?
Normál esetben csak 5000,- Ft felett szokta kérni.
-
mosquetoo
tag
Sziasztok,
Megérkezett nekem is a telefon, eddig hibátlan megy az ismerkedés.
Annyi kérdésem lenne hogy beállítottam egy viszonylag világos háttérképet és így nem annyira látszik az ikonok neve, ezt tudom állítani valahol? -
NemMo
őstag
Van az a program, ami az óra helyett az értesítési ikonokat mutatja. Az gondolom nem csak pár másodpercig mutatja, hanem folyamatosan. Működik ez a progi eu stabil romon?
-
PioDVD
senior tag
válasz
hroberto #4305 üzenetére
Fejlesztőit csak egyszer kell felrakni, utána mintha stabilan lennél. Én éppen azért raktam fel rögtön, hogy ne belakott telefont kelljen gyalulni. Az automata frissítést kikapcsoltam, ha a heti frissítésre nem lesz panasz és van benne valami jónak tűnő, akkor felrakom. Viszont a stabilba is szoktak hibák csúszni és az elég soká frissül. De ki, hogy gondolja.
Apropó, a bl-nyitás is gyalul, azon is túlesnék. Ahhoz tényleg mobilneten kell lenni végig, míg meg nem jön az engedély?
-
hroberto
veterán
Öreg vagyok én már ahhoz, hogy "romolgassak".
Csak használni szeretném a telefont, eszembe sem jut, hogy fejlesztői romokkal vacakoljak. Kizárólag a hivatalos frissítéseket teszem fel, de úgy látszik itt is akad hiba. Utálom nulláról belakni a telefont, remélem egy jó darabig nem kell mégegyszer!
-
PioDVD
senior tag
A gps-es programoknál nektek működik az iránytű? Régi telón forgott a kép, ahogy mozgattam a telefont, itt (P) viszont nem. Kell valahol állítani valamit (alkalmazás engedélyt megkapta), vagy ez ilyen, vagy az alkalmazás nem szereti a telót? (sport tracker nevű app amúgy)
Bocsánat, de nekem minden új egy 5.11-es CM rendszer után.
-
DAVE_CH1
tag
hi! Azt tudni, hogy a nyuszifülek kapcsolhatóságát véglegesen kivették, vagy várható hogy visszakerül a beállítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest