Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Macrodroid
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerol
tag
válasz
pazso70 #5829 üzenetére
pazso70: köszi, meg fogom nézni és így +1 ok a root mellett
Eddig pár app-ot néztem meg, NFC reader-rel sikerült beolvasni a kártyát, ezzel meg elvileg küldi a jelet, de nekem nem müködött
NFC tools is elég biztató, de majd mindjárt kiderül, h mennyire... de ahogy nézem ebben is kell, lehet vásárolni
Amúgy pont, h megkérdeztem az it-s emberünket és azonnal rápörgött a témára
pár óra múlva már ott tartott, h xda-n olvasott egy felhasználóról, aki fogta legyalulta az egész telót és feltett ubuntut és minden pöpec, tud rá csatlakoztatni mindent...
-
pazso70
csendes tag
válasz
pazso70 #4816 üzenetére
Ma volt időm evvel az arcfeloldás problémával foglalkozni.
Újraraktam az utolsó globál dev romot. Minden működött rendesen. Twrp újra, root újra. Továbbra is minden frankó.
Felraktam az értesítési ikon csomagot és ismét elszállt az arcfelismerés. Annyi a változás , hogy mivel már működött és volt arcadat elmentve a menüjében már ki lehetne törölni. Működni viszont nem akar
Most kezdem újra az alapoktól...Goba dev 8.12.20.-al sajnos bugos az értesítési ikonok megjelenítése az állapotsoron...
Kár érte, mert nagyon jól nézett ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest