-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
Rudiaszarvas #4470 üzenetére
Ha usb debuging valami csoda folytán engedélyezve volt, akkor van esély (My Phone Explorer). Amúgy felejtős (bármilyen apphoz ami a kijelzőt áttolja a monitorra host kell a telóra ami elég nehéz kijelző nélkül)
Esetleg olvass utána hogy adb-n miként lehet factory-t indítani.
-
spiky03
veterán
Nah megtortent ma a beuzemeles!
Meg szokni kell a Sony utan, foleg azt, hogy itt nincs menu, hanem csak jobbra huzva az osszes ikon.
Lenne par kerdesem amiket nem talaltam meg.
Hol tudom azokat az appokat letiltani amiket nem akarok hasznalni? Pl Play music meg a tv, mert nem talaltam
Valamint az akut kilehet tenni, hogy mutassa a szazalekot is? Ne csak akkor amikor lehuzom fentrol a savot?
A feltelepitett appokat, hogy lehet nevsorba rendezni? Mert most ossze vissza van.
A fokepernyorol, hogy tudok ikont torolni? A zenet akarnam eltuntetni de tartom hosszan lenyomva nem jelenik meg fent a kuka, mint a gogle sav torlesenel.Hazai gsm boltban lehet venni ra normalis uvegt? Mert mar hasznalnam es az meg nincs ra, en is zsebben hordanam. Kinabol meg kitudja mikor erkezne meg. Vagy azalatt a mondjuk 1 honap alatt nem karcolodna annyit? Olyan kamera keretet szerintem majd rendelek.
Koszonom a segitseget ismet!
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #4495 üzenetére
Érezhetően gyengébb, mint a sima?
-
enginev3.0
félisten
Ez is megvan
-
NemMo
őstag
A programok előtöltését bekapcsoltam, de nem vettem észre semmit. Ti használjátok?
-
NemMo
őstag
Jelentem sikerült nagy nehezen letöltenem playből a power amp full unlockot nem az eu rommal van baj, hanem a google szarakodik vmit. Végre tetszik az eu rom és nem is akarok visszatérni globalra. Stabil eu-ról dev eu-ra váltásnál csak betallózom a gyári updaterbe?
-
Lacerta
aktív tag
EU stabil Oreo romon vagyok, az utolsón, ami kijött ( 10.0.11.0 ).
Napok óta látom az OTA frissítőben a stabil EU pitét, de a múltkori brick után nem bízom benne.Ha engedem, akkor rátelepül simán az oreóra, és megmarad a belakott rendszer, vagy gyalul mindent?
Illetve: Ebben is aktív ARB, mint a Global ROMban? -
Rudiaszarvas
tag
Nekem ebben tudna v.ki segíteni?
Lenne egy kérdésem, törött kijelzőnél, Pc segítségével hogyan tudok mindent törölni a telefonról?
Köszi a segítséget.... a telefon kijelzője nem működik,nem használható..... -
kengyel
nagyúr
Egyszerűen idegesít, akár mit csinálok vele, leáll az alkalmazás. Pedig, még FR.-is volt, és az sem oldotta meg. Esküszöm, ilyet még nem pipáltam, pedig nem az első mobilom.
Két hét és nyithatok, feltolom a stabilt, és zárom is a BL.t. Ennyi !
Már leszedtem a stabil Fastboot-romot, minden elő van készítve,MiFlash a gépen izzítva, és flash és lock.
-
kirk01
tag
Kipróbáltam a Global dev 8.12.20 telepítését a 10.0.3.0-ra (ami elvileg az összefoglaló szerint nem lehetséges mert először 9-es stabilra kell lépni) és ennél feldobja a törlés és frissítés lehetőségét. Akkor most mi van? elindíthatom a frissítést? Ez okozhat összeférhetetlenséget?
-
havri1
félisten
válasz
Rudiaszarvas #4468 üzenetére
Nyitva van a BL? Ha igen, tolj rá egy fastboot romot.
-
Rudiaszarvas
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, törött kijelzőnél, Pc segítségével hogyan tudok mindent törölni a telefonról?
Köszi a segítséget.... a telefon kijelzője nem működik,nem használható..... -
kengyel
nagyúr
Most csináltam egy FR.t, a biztonság alkalmazása, nem működik. Valakinek ötlet ?
-
Istuu15
senior tag
válasz
FrankMonzano #4458 üzenetére
Én global stabil 10.0.3.0 án vagyok és tegnap nekem egy ideig a Mega felhőtárhelyet nem akarta frissíteni. Lehet a google részén van a probléma.
-
natë
nagyúr
válasz
Igen. Eu rom.
-
g_g_g
őstag
Esetleg ebben lehet hasznos infó.
How to factory reset -
havri1
félisten
válasz
Nem, vagyis sokat gondolkodik, de végül leszedi.
-
FrankMonzano
őstag
Megint nem tudok letölteni a Play áruházból. Nektek működik?
-
kengyel
nagyúr
Most kèrtem a BL. nyitást, csak 341.órát kell várnom.
-
havri1
félisten
Nincs fr recoveryben. Vagy csak én nem találom? Menüből a gyári visszaállítás felér egy full wipeal? Akadozgatnak az animációk.
-
ShadowLac
addikt
Hello. Hogy lehetne hogy 2 hangszóró szóljon. ??Esetleg bootloader nyitás nélkül?
-
Digger
senior tag
A 19.-én reggel megrendelt telefont sajnos csak 27.-ére ígérik!
A visszaigazoláson ez áll: Xiaomi Mi 8 DS 128GB 6GB RAM Black EU
Az EU gondolom a töltő hálózati csatlakozó rendszerét jelenti, de mit jelent a DS? -
natë
nagyúr
EU rom :
Our ROMs were approved by official EU distributor ABC Data to not void warranty for devices sold by them! (Of course, officially unlocked BL and no ROOT installed)
-
kengyel
nagyúr
Nálam, egy hiba lépett fel, a biztonság alkalmazás, nem működik. Megnyitom, és azzal a lendülettel, leáll.
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #4443 üzenetére
Korlátozza az olyan alkalmazásokat, amelyeket gyakran nem használsz.
-
siskad
őstag
Sziasztok! Még szerdán feldobta a telefonom, hogy van elérhető frissítés, a 10.1.1.0. Nem tettem fel, mivel nem volt időm utána olvasgatni, hogy minden rendben van e vele (mivel azért csak android főverzió váltás történt). Ma töltöttem volna le, viszont ahogy beléptem a frissítés alkalmazásban, már nem találja meg. Ez nem az első eset, a 10.0.3.0-val is ez volt. Ennek mi lehet az oka?
-
natë
nagyúr
Kicsit kísérleteztem : sajnos a Gcam Night Sight teljesen random (vagy valami hatására, még nem jöttem rá) elfelejt aktiválódni, s csak sima hdr+ fotók készülnek. Azok pedig alig jobbak a gyáritól.
Írtam BSG-nek, de vagy nem érti mi a bajom, vagy leszarja. 😁 -
kengyel
nagyúr
De egy dolgot kaptunk, Use adaptive battery. Az akkumulátor ès teljesítmènynèl található.
-
ShadowLac
addikt
Globál stabil fényerő tökéletes.
-
ftamas0201
senior tag
Én felraktam, semmi különös nem történt
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #4428 üzenetére
Már nekem is feldobta, csak èn is várok.
-
fishme
tag
Üdv!
Always on kijelzőn nem jelenik meg whatsapp és viber ikon csak a messenger másnak is van ilyen probléma? -
Shummo
senior tag
Meg tudta már valaki oldani, hogy ha felteszek egy V10 themet, (Pie global dev romra), és mellé be akarom kapcsolni az AOD-ot, akkor ne fehér kijelző legyen és fagyás?
-
1Konrad
tag
válasz
Nagya21 #4412 üzenetére
de lehet 2 rugóért bármelyik mobilosnál bebújtatós bőrt venni, az is teljesen jó. (Mondjuk ez igazolványos rátét nekem is tetszik, mert van, hogy nem kell az egész brüftasni, ilyenkor a személyit, kártyát a tokba teszem - és akkor mindig frászban vagyok, nehogy azokat kirántsam.
-
NemMo
őstag
Eu romra érdemes a google play szolgáltatásokat feltelepíteni? Leellenőriztem adb-vel az eu stabil arb és 1 értéket dobott, de a rom honlapján meg azt írják, hogy aktív az arb védelem. Hogy lehetséges ez?
-
Istuu15
senior tag
válasz
enginev3.0 #4410 üzenetére
Csak néztem, hogy facebook and messenger updated, mondom mi a szösz
-
Istuu15
senior tag
válasz
ftamas0201 #4408 üzenetére
Tudsz linkelni esetleg, hogy melyikez vetted? Így tudnám, hogy már másnak bevállt.
-
Istuu15
senior tag
A facebook services, facebook app installer és facebook app manager-t tilthatom a system app remover alkalmazássál? A facebook működni fog nélküle?
-
Nagya21
addikt
válasz
FrankMonzano #4396 üzenetére
HAli!!
Töltsd le a Play-ról a Here-t, sztem azzal teljesen gyólesz.....
Redmi 6-on a Rigó nem volt jó, de a Here teljesen O.K.
Üdv Nagya -
Griff55
senior tag
Észrevettem a Pie-ban a beállításoknál kivették az állapotnál, hogy hány órája van bekapcsolva a készülék... Ezt miért kellett? Valamint ez az új akkumlátor menü se tetszik..
-
1Konrad
tag
válasz
DanielK #4392 üzenetére
Ha zsebben akarod hordani, érdemes venned rá bebújtatós tokot. Attól sem lesz túl nagy, viszont megvédi a karcolásoktól, és akkor is jószolgálatot tesz, ha a zsebedből esetleg kirántod.
(Azért a biztonság kedvéért nálam rajta van egy fólia, meg a gyári szilikon is: biztos ami biztos. -
havri1
félisten
Ha jól vettem észre, fényképnél a 2x zoom még optikai, a 2 szenzorral variál hw szinten. Felette szoftveres.
Videónál is hasonló lehet, tegnap 2.0x zoomoltam, és jó lett, nem szemcsés..valakinek esetleg erről tuti infója?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Boya BY-M1 mikrofon
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest