- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
doongoo #2288 üzenetére
Mivel már nem tudom szerkeszteni, ezért módosítom az álláspontom: az alsó ablak is csak p*r*sztvakítás a jelen konstrukcióban. Csak most tettem rá és próbáltam a valóságban.
Miért: zsebben ugye le van csukva (értsd rá van hajtva a fedlap a telóra). Na most ha hívnak, akkor - mivel a fényérzékelő le van takarva a fedlap által - a felső ablakban nem látom, hogy ki hív (mert nem éled fel a kijelző) és így nem is tudom felvenni.
Persze ha kicsit kinyitom a fedlapot, hogy kapjon fényt, akkor éled a kijelző és látom ki keres, de ehhez már ki kell nyitnom a fedlapot. Ha visszacsukom, akkor ugye megint lezár a kijelző (mint telefonálás közben)
Azaz, hogy rendesen működjön, ahhoz a fényérzékelőt szabadon kellett volna hagyni a fedlapon. Ekkor ugye észlelné híváskor, ha kiveszem a zsebemből és a fényre éledne a kijelző. Ekkor látszana felső ablakban, hogy ki keres és az alsóban fel is tudnám venni vagy elutasítani.
Lehet, hogy megpróbálom az egyiket (van egy fehér és egy fekete is) egy kicsit vagdosni vagy lyukasztani az érzékelő felett, de akkor már nem lesz szép a végeredmény, az biztos.
De legalább van úton sima, ablak nélküli fedlapos battery case is felém. Az ugyanezt tudja, azaz híváskor ki kell nyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Diablo IV
- Anime filmek és sorozatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest