Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• doongoo

addikt

válasz doongoo #2288 üzenetére

Mivel már nem tudom szerkeszteni, ezért módosítom az álláspontom: az alsó ablak is csak p*r*sztvakítás a jelen konstrukcióban. Csak most tettem rá és próbáltam a valóságban.

Miért: zsebben ugye le van csukva (értsd rá van hajtva a fedlap a telóra). Na most ha hívnak, akkor - mivel a fényérzékelő le van takarva a fedlap által - a felső ablakban nem látom, hogy ki hív (mert nem éled fel a kijelző) és így nem is tudom felvenni.

Persze ha kicsit kinyitom a fedlapot, hogy kapjon fényt, akkor éled a kijelző és látom ki keres, de ehhez már ki kell nyitnom a fedlapot. Ha visszacsukom, akkor ugye megint lezár a kijelző (mint telefonálás közben)

Azaz, hogy rendesen működjön, ahhoz a fényérzékelőt szabadon kellett volna hagyni a fedlapon. Ekkor ugye észlelné híváskor, ha kiveszem a zsebemből és a fényre éledne a kijelző. Ekkor látszana felső ablakban, hogy ki keres és az alsóban fel is tudnám venni vagy elutasítani.

Lehet, hogy megpróbálom az egyiket (van egy fehér és egy fekete is) egy kicsit vagdosni vagy lyukasztani az érzékelő felett, de akkor már nem lesz szép a végeredmény, az biztos.

De legalább van úton sima, ablak nélküli fedlapos battery case is felém. Az ugyanezt tudja, azaz híváskor ki kell nyitni.

Új hozzászólás Aktív témák