- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
Sziasztok. Végül egy Lumia 720-as meleltt döntöttem. Jó áron tudtam hozzájutni egy garishoz még.
Gondoltam csak leírom mert segítettetek, h ne 8x-et vegyek -
akos3
addikt
válasz
Tomeeka28 #4294 üzenetére
Köszi a bíztatást! Azt hiszem ha találok egyet jó áron akkor belevágok
Vassili_Zait
Esetleg lehet tudni vmi tipushibáról amire figyelnem kéne? Gondolok olyanra, h pl régen az N8-nak lilásodott az első széria kijelzője, de ezt egy alaposabb "vizsgálattal" észre lehetett venni.... -
akos3
addikt
Még egy kérdésem lenn.
Ezen milyen offline is működö navi működik? -
akos3
addikt
Köszi a válaszokat, akkor legalább a 820-t kizárhatom
Nehéz ügy ez -
akos3
addikt
válasz
Vassili_Zait #4285 üzenetére
Hát de basszus, 15 ezret a hülyének is megér postával együtt is.
csak kár h snassz fekete :S -
akos3
addikt
válasz
Vassili_Zait #4280 üzenetére
azert ez az 5-6 óra gondolom nem átlagos felhasználás...nah jó majd még meglátom, köszönöm az észrevételeket.
az igazság az h kicsit beleszerettem és érzem h már elfogult vok -
akos3
addikt
válasz
Vassili_Zait #4278 üzenetére
hm..az átlagnál alacsonyabb akksi idő az nem hangzik jol. ez mit jelent pontosan?
-
akos3
addikt
erről a melegedésről még nem olvastam sehol... Ez ennyire általános, v egyedi eset?
735-ot nem vennék több okból sem: a mérete miatt eleve szóba se jöhet nálam, de a kamerák se megfelelőek. a hátso 6 mp-et keveslem az első 5-ért meg nem fizetnék felárat.Igazából minden szempontból az x8 a nyerő, bár kicsit elbizonytalanodtam.
A jelenlegi N8-omnak se lehet cserélni az akksiját, és már 4 éves, de nem is igényeltem a cserét...
Mondjuk ez szépnem tűnik.[link]
Ez meg új, csak árban kicsit sok....[link]Érdekes, h van pár hirdetés ami csak töltőt ad. (vagy azt se...)
-
akos3
addikt
válasz
Vassili_Zait #4274 üzenetére
Hm....igazából ahogy látom a 8.1 is jol ketyeg, annyira nem érdekel, h lesz e frissítés rá. (most mondjam azt, h még mindig egy symbian Bellés telefont használok?) De persze megértem amit mondasz ettől független
A javasolt telók küzül még a 820 fedi le legjobban az igényeimet, de az meg vhogy olyan snasz. azért egy x8 kicsit egyedibb. és ez sem utolsó -
akos3
addikt
válasz
Vassili_Zait #4272 üzenetére
Háűt az általad leirt telefonok azért nem néhány ezressel drágábbak :S De ha ezen szemethunyunk akkor se a legjobb, mert nekem a tökéletes a 4,3". Igazábol 3 dolgo érdekel. Jó kamera. (min. 8 MP. ) 4,3" és lehetőleg legyen kamera gombja. ja és a ráadás h ne legyen drága
ezeknek legjobban az x8 felel meg.
egy 920 ugyanolyan idős mint ez. vagy miért mondjátok h nem lesz támogatás rá? -
akos3
addikt
Sziasztok. Nyilván nektek, felhasználóknak van a legnagyobb tapasztalata, véleményea telóról ezért kérdezem, h érdemes ilyet venni? Mérete és tudása csábító, valamint az ára sem elrugaszkodott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest