- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz
Giorgio1313 #3745 üzenetére
köszi mindenkinek
reset nekem is volt 1-2 dolgot rendbe tett (nem volt a wifinél látható az opció pl hogy mikor kapcsoljon vissza)
nálam csak a battery saver hátterben futásának az engedélyezése van kikapcsolva nem az egész battery saver
-
Partyface007
őstag
válasz
Giorgio1313 #3734 üzenetére
használok de nem túl gyakran néha 1-2 üzenet....
különösebb probléma nincs
alapban lassabb mint androidon volt de ehez már hozzászoktam
-
Partyface007
őstag
válasz
Giorgio1313 #3732 üzenetére
én csak a háttérben futást vettem ki de úgy néz ki kezd helyreállni nálam is az akksi
12-13 óra alatt merült 30%-ot
már majdnem olyan jó mint elötte....
-
Partyface007
őstag
válasz
Giorgio1313 #3729 üzenetére
teljesen kikapcsoltad vagy csak a háttérben való futását?
-
kliszi
senior tag
válasz
Giorgio1313 #3729 üzenetére
Szia ! A takarékos üzemmódra gondolsz ?
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Giorgio1313 #3683 üzenetére
Nálam az örület az kicsit tulzás, de tény mintha jobban merülne, nekem egy napot bírt, mondjuk nyüstöltem is.
-
Partyface007
őstag
válasz
Giorgio1313 #3678 üzenetére
nálam működik, az outlook.com -os e-mailem szarakodott de az webről is meg pc-ről outlook 2010-ből is
írtam MS-nek és meg is csinálták...
ha leszeded a profile-t majd ismét beállítod az se segít?
-
Воланд
titán
válasz
Giorgio1313 #3637 üzenetére
be kell kapcsolni es fel fogja tolteni. ha a legjobb minosegre mesz, akkor, amikor wifi kozeleben vagy, ha nem, akkor mar fel is kellett, hogy toltse.
-
Воланд
titán
válasz
Giorgio1313 #3635 üzenetére
tok felesleges hr-t csinalni.
-
Воланд
titán
válasz
Giorgio1313 #3611 üzenetére
vagy ma, vagy nem.
-
Воланд
titán
válasz
Giorgio1313 #3609 üzenetére
-
Partyface007
őstag
válasz
Giorgio1313 #3565 üzenetére
igen én a napokban tettem fel és pár frissítés jött rá
8.0.10501.127 -> 8.0.10521.155
már várom nagyon a 8.1-et :-)
-
btudos
nagyúr
válasz
Giorgio1313 #3471 üzenetére
Amint kijön a dev. preview, bővebben tudósítok róla itt is
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Giorgio1313 #3313 üzenetére
Csatlakozástelepítő alkalmazás elméletileg megoldja.
-
shadowcam
tag
válasz
Giorgio1313 #3293 üzenetére
Én lecseréltem (gyárit ki sem bontottam), ám ha cserélni szeretnéd, ne Skullcandy-re cseréld. Sennheiser CX szériában találsz hasonló árkategóriás darabokat, amik sokkal szebben szólnak.
BA-t véletlen sem ajánlom, 2 hónapja porosodik az asztalomon, szégyen az a füles.
Amúgy 3 hónapja használok One-t, de visszasírom a 8X hangzását, fülessel. Ég és föld a kettő :/
-
btudos
nagyúr
válasz
Giorgio1313 #3293 üzenetére
Hat ezzel nem lesz...
-
pzstm
titán
válasz
Giorgio1313 #3275 üzenetére
április elején lesz build, akkor a preview for developers program részvevői felrakhatják már, ezt pletyálják leglaábbis
-
BMS
őstag
válasz
Giorgio1313 #3255 üzenetére
az az unlocked azt jelenti,hogy kártyafüggetlen?
-
BMS
őstag
válasz
Giorgio1313 #3249 üzenetére
Melyik oldalról?
-
alcsa
senior tag
válasz
Giorgio1313 #3239 üzenetére
Miert ne mukodne? 3.5 jack dugoja van. Vagy ez valami speci fejhallgato ami csak nokiakkal indul el?
-
BMS
őstag
válasz
Giorgio1313 #3235 üzenetére
igen mert lehet külföldről hozzák...
csak mi van ha megbütykölik a szoftver t vagy valami -
negyedes
addikt
válasz
Giorgio1313 #3201 üzenetére
picit tulzora sikerult, de 3 gigat megeszik a rendszer plusz appok szoval ugy 3-4 kozott lenne szabadon zenere filmre kepre.
skype viber nalam megy. ami hianyolok a skypebol h nem lehet filet kuldeni. meg kepet sem.
-
Wyll
őstag
válasz
Giorgio1313 #3195 üzenetére
Az a használattól függ. Le lehet meríteni pár óra alatt is, de nemi óvatossággal azert kibir egy napot.
viber helyett sokkal inkabb a whatsappot ajánlom. Amugy persze, működnek.
Skypeoltam is már rajta egyszer, szépen működött.A gombokkal nekem az bajom, ahogy a teszteben is írták, hogy nem nagyon emelkednek ki a felületből, így nehezebben eltalálhatók, több hozzászokást igényelnek (én karácsony óta most kezdek ehhez hozzászokni)
A memóriája valóban nem bővíthető, én is inkább a nagyobbat ajanlom, nekem is a 16os van.
-
negyedes
addikt
válasz
Giorgio1313 #3199 üzenetére
csak is a 16-ost vedd. igy is szinte 10gb marad uresen a rendszer utan. nincs bovithetoseg.
-
Wyll
őstag
válasz
Giorgio1313 #3193 üzenetére
Tok szerintem nem sok van (még) rá, ezen kívül én máshol még nemigen találtam.
Karcolódás szempontjából szerintem jó ez a matt polikarbonát ház, az üvege is gorilla glass 2, de nekem már egyszer sikerült kiesnie a zsebemből a járólapra, amit polikarbonát ide vagy oda, azért a sarka nem köszönt meg. Emellett én inkább a fogása miatt akarok rá tokot venni, mert így kicsit nekem nehéz fogást találnom rajta, mivel vékony a széle és egy kicsit csúszós is nekem. De ez már nagyon egyéni dolog.Szerintem bátran belevághatsz, szép és jó teló. Bár tovább bírná egy kicsit akksival.
-
Wyll
őstag
válasz
Giorgio1313 #3191 üzenetére
Igen, országonként lehet rá letölteni európai térképeket (sőt, afrikait, ausztráliait/óceániait, ázsiait, dél-amerikait, észak- és középamerikait is!!), de gyári navigálás csak a Nokiákhoz van, ehhez mindenképp le kell tölteni valamit (inkább fizetőset). Nekem a helymeghatározás eddig frankón működött, navigálni még nem navigáltam vele, de nem félek tőle, hogy ne működne a dolog.
-
negyedes
addikt
válasz
Giorgio1313 #3186 üzenetére
az meg nem igen van itt a forumon azt hiszem.
-
negyedes
addikt
válasz
Giorgio1313 #3182 üzenetére
ha olcsobban meguszod akkor vehetsz usabol, lesz magyar benne elmeletileg.
-
Wyll
őstag
válasz
Giorgio1313 #3182 üzenetére
Sajnos az első kérdésre nem tudok felelni, de kíváncsi vagyok, miért rendelnél Amerikából?
Amúgy tényleg szép a kijelzője is ahogy szerintem maga a WP is, nem nehéz egyáltalán használni, egy kicsit hozzá kell csak szokni. Amit én sajnálok, hogy elég gyorsan merül, de hát ez minden okostelóval így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest