Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
No akkor tisztázzunk valamit. Gondolat menetem az volt hogy a a htc előbb meg kapja a ost és drivert csinálnak. Ezután jön ki a usereknek,ők megmajd még igazitanak rajta. Mondjuk ez lenne a kézen fekvő.
-
batai15
félisten
Várjál árulás van. Hol van említve hogy a gyártók nem kapták meg? Ill ha te is hangoztatod hogy a prev programon belül updatek gyak. A végleges szoftver? Illetve akkor ez most egymásra mutogatás?tegnap aszpny 820ra lejött.akkor nem értem egy telefonra hogy van másra nincs.
Butdos: Nem vagy mod .
Abszolút nem tartom hülyeségnek hogy mondtok valamit amire rá tudok cáfolni . -
batai15
félisten
Már bocs,de elhiszem hogy a nyers tényekre hagyatkozol.de szerintem te nem érted meg hogy egyedül te gondolod így míg a userek nagyrésze tudja hogy általában egy kifutó telefon esetében tudja hogy mit jelent az hogy dolgozunk rajta. Nem első és nem utolsó eset mikor egy mondva csinált szöveggel elvágnak egy telefont.
-
batai15
félisten
válasz
Terrorista #3951 üzenetére
olaszból tuti megy.
-
batai15
félisten
Valami olcsó,kemény(ütés álló)tokot tudtok ajánlani?
-
batai15
félisten
szerintetek htc rc e190 ez a füles mennek rendesen a 8x-el?
venni kellene valamit a mostani helyett mert a 8x kinyirta... -
batai15
félisten
válasz
sszemtelen #3906 üzenetére
Minden nekem fent van, olasz régióból leszedtem utána visza és így is jó,
-
batai15
félisten
Én meg megvárom egy feltöltéssel mennyit megy el.
-
batai15
félisten
Feldobtam, eddig jó.
-
batai15
félisten
az utolsó 8.1 update kinek hogy megy? van akinek merül a teló van akinek nem. vacilálok hogy feltegyem.
-
batai15
félisten
Nekem egyedül a bekapcsoló gomb nem tetszik,de zeneileg is ,meg kamerába se rossz.plusz nagyon jól néz ki.
-
batai15
félisten
Nekem 8.1el 2nap is ment.
-
batai15
félisten
Most sline van rajta, ronda, de legalább könyebben találom meg a gombokat rajta.
Hát akkor kap 1 fóliát és jólvan.
Más : a htc féle órát hogy lehet elő csalni ? mert 8.0 alatt leszedtem a kezdő képernyőről, és azóta nem jöttem rá hogy csaljam elő. pedig kiraktam a htc appot is. elvileg az volt nem? -
batai15
félisten
Tudnátok valami jó kis tokot ajánlani a telóra?:
-
batai15
félisten
Sziasztok,rosszalkodik a bekapcsoló gombom? Mert alig van nyomás pontja. Kialakitásból adódóan sem a legjobb.mással is ez van?
-
batai15
félisten
Illetve ki hogy vélekedik a 8.1ről? 820-alatt aszonynak nincs gondja vele. vagy várjam meg a hivatalos frissítést?
-
batai15
félisten
sziasztok, fel lehet varázsolni a lumia féle navit és camera appot a 8x-re? előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest