- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
miroon
aktív tag
válasz
Darellus92 #4162 üzenetére
Szegény
-
miroon
aktív tag
válasz
Darellus92 #4160 üzenetére
Elvileg tudsz.
Itt ezt irjak:
Turn the power off.
Press and hold the VOLUME DOWN button, and then briefly press the POWER button. Release the VOLUME DOWN button when you see an icon on the screen.
Then press the following hardware buttons in sequence: VOLUME UP > VOLUME DOWN > POWER > VOLUME DOWN. -
miroon
aktív tag
válasz
Darellus92 #4155 üzenetére
Betört a kijelző szerintem..legalábbis abból,hogy "mintha tinta folyt volna szét" erre következtetek,hogy az lcd törött el.
-
miroon
aktív tag
Arra nincs valami megoldas,hogy a telefont osszekapcsoljam az iOS-al?
Ez alatt azt ertem,hogy pl ha csorog a telefonom, az ipadem kijelezne hogy valaki hiv. Rengetegszer van az,hogy a telefon csak powerbankon log wifi hotspotkent a taskambol,es nem veszem eszre ha valaki hiv
Vagy inkabb ilyen miatt menjek a windows phoneos topicba?
-
miroon
aktív tag
A gyári fülese szerintem semmit nem ér. Nem tudom mivel lehet a legjobb,én egy ilyet használok hozzá kékben.
Fóliát én raktam rá,ha eladásra kerülne a sor akkor könyebben elviszik karcok nélkül. Matt fóliát rendeltem hozzá ebayről.
Tokot nem igazán használok rá,mert ha belemegy a kosz ugyanúgy összekarcolódik. Van rá tokom,szintén ebayről,néha rárakom ha pl. elmegyünk bulizni aztán tudom,hogy lehet leesik stb.
És igen, kell microsoft account. De ezt előttem megválaszolták már.
-
miroon
aktív tag
válasz
leojohnson_ #4113 üzenetére
Nem hinném,hogy van köze a dologhoz annak,hogy van-e benne SIM. Wifin is leellenőrzi,hogy jött frissítés,aztán ha van felmegy onnan is. Én is wifiről szoktam pakolni
-
miroon
aktív tag
válasz
Partyface007 #4111 üzenetére
English (US)-el próbáltam utoljára asszem, azzal volt.
De majd mindjárt megnézem UK-val.
Szerk: jaja,van.
-
miroon
aktív tag
válasz
Terrorista #4109 üzenetére
Én is kíváncsi lennék már,hogy mi lesz.. Mondjuk igazából teljesen jól elvagyok a dev-el is,de hát azért na
-
miroon
aktív tag
válasz
leojohnson_ #4105 üzenetére
A sérülékeny hátlaphoz csak annyit fűznék,hogy csodálom azt akinek nincs rajta semmi hiba. Akàrmennyire is vigyáztam rá az egyik sarka elkezdett kopni
-
miroon
aktív tag
-
miroon
aktív tag
Tudtommal nincs HTC szervíz magyarországon. Hogy kijavítja,vagy kihez kell fordulni garanciális ügyintézés során azt nem tudom.
Én írnék azért egy adás vételi szerződést az eladóval,de nem hiszem,hogy másra nagyon szükség lenne. Az hogy új-e,szerintem látható lesz rajta. Belül nincs fólia,hiszen nem lehet leszedni a hátulját sem,meg semmi. Csak egy SIM kártya nyílás van,de én úgy emlékszem,hogy az sincsen lefóliázva. A telefon IMEI számát is itt találod meg,ha kiveszed a sim tálcát.
-
miroon
aktív tag
válasz
Partyface007 #3645 üzenetére
Igen,bekapcsol mert van egy olyan beállítás,h visszakapcsolja. azt vedd ki
(#3626) Dhampir
Pl ez. Vagy ott van az,hogy ha hosszan nyomod a vissza gombot,akkor nem csak ikszel lehet kilőni,hanem le húzással is. Ilyen apróságokra gondoltam.
(#3646) laller79
Nálam is full ugyanez a helyzet
-
miroon
aktív tag
Én is felraktam a frissítést. Nagyon pacek a cucc. Hasít,van pár androidos dolog benne,ami nekem pont nagyon hiányzott
-
miroon
aktív tag
válasz
Neil Watts #3588 üzenetére
de a dev jön akkor?
-
miroon
aktív tag
válasz
sszemtelen #3462 üzenetére
A töltőt ne is emlegessük... nekem 2 hét után meghalt a gyári töltő.. most várom gariban a cserét
-
miroon
aktív tag
(#3455) negyedes
(#3454) sszemtelenAz a helyzet,hogy nekem is feljött az egyik sarkán,pedig még csak 1 hónapos a telefon
pedig úgy vigyázok rá, mint a szemem fényére...
Egy kérdés. a 8.1-ről tudunk valamit? azt tudom,hogy jön,és azt is hogy áprilisban..de pontosabbat lehet tudni róla?
-
miroon
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #3346 üzenetére
elvileg nem
-
miroon
aktív tag
válasz
trisztan94 #3337 üzenetére
Hát ezt szomorúan látom
Eddig nagyon elégedett vagyok a telefonnal, egy dolgot bánok,hogy azt a verziót sikerült kifognom amiben nincsen magyar nyelv
De az android után ezerszer jobb, és gyorsabb. Viszont ez a LED-es dolog jó lett volna. De sebaj,akkor is jobb mint a droid.
Köszönöm a segítségeteket.
-
miroon
aktív tag
Haligali,
Új vagyok a WP használók között. Egy Jiayu G3 - kínai csodát váltottam le erre a kis okos HTC-re.
Viszont lenne a wp-vel kapcsolatban egy kérdésem:
ugye androidnál volt olyan lehetőségem,hogy bizonyos alkalmazás értesítésekhez különböző színű led jelzéseket állíthattam be. Erre wp-ben van lehetőség?
Köszönöm válaszotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Háztartási gépek
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest