- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
batai15 #3987 üzenetére
Olvasd el ezt, főleg az OS és a firmware nagyon leegyszerűsített kapcsolatát.
-
btudos
nagyúr
válasz
batai15 #3983 üzenetére
A frissítés, ami miatt sírsz, hivatalosan nem érhető el, csak és kizárólag a gyártópartnerek és a fejlesztők számára, akik a készülékek illetve az alkalmazások kompatibilitását biztosítják.
Az, hogy Te Gipsz Jakab átlaguser nem éred még el, semmit nem jelent, mert hivatalosan senki nem adta ki.
Volt már rá példa, hogy hülyeség tartós szajkózásáért kivágtak usereket, ha rajtam múlik, Te is ugyanarra a sorsra jutsz, szánalmas amit művelsz.
-
-
bcbrown93
csendes tag
válasz
batai15 #3834 üzenetére
Sajnos olyan tokot nehéz kapni, ami alá nem megy be a por meg a kosz, legalábbis én még nem láttam, pedig van a környezetemben is ilyen telefon, illetve utóbbi időben az enyémen is tok van. Sem a műanyag, sem a szilikon nem tud úgy idomulni a telefonhoz, hogy sehol ne menjen be a kosz.
Ha szeretnéd kicsit feldobni, kemény tokok közül a Head Case tokokat tudom példának ajánlani, rettentő sok minta van, mire végignézed (ebayen érdemes), lemegy a nap. Ha (szerintem) még különlegesebbre, akkor pedig ott van pl. a parafa tok, én épp olyat használok, bár a sarkát kicsit kikezdte a zsebembe be, onnan ki játék, de nagyon jó fogása van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest