- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
Vassili_Zait #4347 üzenetére
Bízz bennem, sok készülékem volt már, a blackberry-n kívül nyúztam már az összeset és rengeteg próbaverziót teszteltem... Nem tudom, mi lehet a baj, de azért vettem meg a Sygic-et, hogy legyen hangos navigációm, az működik rendesen. Nem bántom a készüléket, szeretem, tök jó, sajnos ez a Here nem megy hangos navival valamiért...
Lumia 925-öm volt sokáig, azzal simán ment és ott is alapról állítottam be mindent. Ennél tegnap sokadszor restore-oltam teljesen nullára, majd nem is állítottam vissza mentést, előröl töltöttem le és állítottam be mindent, nem megy, ez van.
Lehet, h majd kipróbálom angol nyelven, mert angol nyelvű a készülék, hátha azzal megy... -
szekfizsolt
senior tag
válasz
Vassili_Zait #4342 üzenetére
Én ezt nem értem... Most letöröltem a Here-t, majd visszatettem, újra letöltöttem a hangokat is, de meg sem nyekken...
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #4293 üzenetére
Nekem kettő is volt és egyik sem volt hibás, nem tudom miért paráztatjátok szegény srácot, majdnem 2 évig használtam hiba nélkül a telót, és még mindig az a véleményem hogy eddigi legjobb telefonom volt pedig használtam már ezt azt...
Szóval ezért a pénzért jó választás, én azt mondom hajrá!
-
akos3
addikt
válasz
Vassili_Zait #4285 üzenetére
Hát de basszus, 15 ezret a hülyének is megér postával együtt is.
csak kár h snassz fekete :S -
akos3
addikt
válasz
Vassili_Zait #4280 üzenetére
azert ez az 5-6 óra gondolom nem átlagos felhasználás...nah jó majd még meglátom, köszönöm az észrevételeket.
az igazság az h kicsit beleszerettem és érzem h már elfogult vok -
akos3
addikt
válasz
Vassili_Zait #4278 üzenetére
hm..az átlagnál alacsonyabb akksi idő az nem hangzik jol. ez mit jelent pontosan?
-
akos3
addikt
válasz
Vassili_Zait #4274 üzenetére
Hm....igazából ahogy látom a 8.1 is jol ketyeg, annyira nem érdekel, h lesz e frissítés rá. (most mondjam azt, h még mindig egy symbian Bellés telefont használok?) De persze megértem amit mondasz ettől független
A javasolt telók küzül még a 820 fedi le legjobban az igényeimet, de az meg vhogy olyan snasz. azért egy x8 kicsit egyedibb. és ez sem utolsó -
akos3
addikt
válasz
Vassili_Zait #4272 üzenetére
Háűt az általad leirt telefonok azért nem néhány ezressel drágábbak :S De ha ezen szemethunyunk akkor se a legjobb, mert nekem a tökéletes a 4,3". Igazábol 3 dolgo érdekel. Jó kamera. (min. 8 MP. ) 4,3" és lehetőleg legyen kamera gombja. ja és a ráadás h ne legyen drága
ezeknek legjobban az x8 felel meg.
egy 920 ugyanolyan idős mint ez. vagy miért mondjátok h nem lesz támogatás rá? -
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #4197 üzenetére
Nokiára sem lehet vissza rakni a WP8-at...
-
Воланд
titán
válasz
Vassili_Zait #4008 üzenetére
igen. de persze most sincs normalis kommunikacio, mert sem a htc sem pedig az ms nem adott ki semmifele nyilatkozatot. Joe twitteren meg nem valaszolt.
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #3948 üzenetére
Igen, én is erre jutottam, hogy nem lesz teljes a siker, így 930 lett belőle.
(Később még lehet, hogy egyben cserélem az LCD-vel az érintőpanelt, úgy nem kell a ragasztással bíbelődni, de egyelőre így marad, ha nagyon kell, használható így is.)
Köszi a visszajelzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest