- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki1
tag
BÚÉK Mindenkinek! Problem mentes, gyors telefon használatot kívánok.
-
szaki1
tag
MIért van az, hogy átmásolok egy zene albumot a telefonra és az nem ott és nem olyan formában jelenik meg (ismeretlen album névem fut a telefonon a konkrét névvel rámentett album)?
Van amire figyelni kell, pl. kis és naggy betűk, ékezetek vagy valami másra? -
szaki1
tag
Csak annyit, hogy bőven 45 alatt. Szerintem egy telefon nem is ér annál többet, mint amennyit adtam érte. Az pedig a csúcs, amikor egy telefont 150.000-ért akarnának eladni (mindegy milyen fajta). Annyi pénzért már egy Dell laptopot lehet kapni, ami azért 1000x többet tud egy "okos" telefonnál és a használati értékére és a tartosságára még nem is térem ki.
-
szaki1
tag
válasz
Darellus92 #4132 üzenetére
Nálam nincs ott magától, csak egy HTC felirat van rajta.
-
szaki1
tag
Köszönöm a válaszodat. Elöszőr nem látta jól a telot a gép, de leszedtem egy alkalmazást, amivel már megy.
(WindowsPhone)Volna 1-2 kérddésem, Ti milyen fülhallgatót ajánlanátok hozzá? Kell-e az üvegre fólia vagy ez nem karcolodik?
Milyen tokot ajánlotok rá?Ha az áruházba lépnék, folyton Microsoft e-mail regisztrációt ajánl fel! Gmail nem jó neki, csak az Ms?
(A 14 karakternél hosszabb passt nem fogadja el a gmail fiókomnál?) -
szaki1
tag
Gyerekek, megvan a HTC 8x "bjutifull" telefonom. Nagyon Király, ezt akartam és megvan, köszönöm! köszönöm! köszönöm!
Szeretnék kérni töletek valamit.
Milyen alkalamazás(oka)t rakjal rá?
Egyáltalán milyen programot telepítsek a laptopra, hogy kommunikáljak vele?
A fotók és zenék átvételével kapcsolatban.Köszönöm.
-
szaki1
tag
Köszönöm az infokat, kitaláltad egy HTC 8x és egy 925 között nézelődöm csak.
-
szaki1
tag
Keresek megkimélt (keveset használt), jól müködő, gyári független HTC 8x telefont, minden tartozékával.
-
szaki1
tag
válasz
leojohnson_ #4103 üzenetére
Én vennék egy ilyen telót, csak magas ez az ár nekem.
(hirdetőportálokon 33-45 között mennek az alig használtak) -
szaki1
tag
Sziasztok!
Nagy dilemma elött állok, mert találtam egy eladó 8x-t, ami állítólag új teljesen.
Magánszemélytől venném. Mire kell figyelnem a vásárlás során? Gondolok itt az IMEI szám ellenőrzése, adásvételi szerződés megkötése, a garancia tisztázása, A zsír új telefonon belül van annak látható jele, hogy használták-e vagy még teljesen szűz-e? Van belül esetleg fólia, amiből egyértelműen kiderül, hogy szűz vagy használták-e már?
Egyáltalán ki a magyarországi hivatalos garanciális cég? Budapesten van szervize?Köszönöm a válaszaitokat.
-
szaki1
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy HTC 8x telefont, még nem volt ilyenem soha, de tetszik.
Találtam is egy eladót, de a tulaj azt írja, hogy
"A telefonban megtaláltam a magyar nyelvet csak nem tudtam letölteni valamiért ..van rajta magyar billentyűzet"
Hogyan lehet magyarrá tenni akkor ezt a telefont?
--------------------------------------------------------------
Ha esetleg tudtok eladó telefont azt is szívesen venném.
Ezeknek a HTC telefonoknak hol van(nak) a szervizei Budapesten?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sorozatok
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Vicces képek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest