- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz
#41180928 #4200 üzenetére
a support az beteg
amikor anno én írtam nekik az aktuális kolléga az fel se fogta hogy windows phone-ról beszélek mert visszaírt valami nagyon android specifikus dolgot :-)
de ahogy nézem másnak se jobb a véleménye a cégről
de örülök hogy anno még viszonylag kevés buktával továbbadtam a 8x-t
-
Partyface007
őstag
az szép, aki tud updatelni annak szétfagy a telefonja aki meg nem bírta kivárni és pfd-t használ az updatelni se tud...
firmware-t se?
-
Partyface007
őstag
köszönöm, bár a teljes teszthez teljesen el kell távolítani az English (US) nyelvet mindenhonnét... csak UK lehet...
de csak kiváncsiságból kérdeztem mert a rendkívül erős support miatt biztos nem veszek HTC-t megint :-)
pedig nagyon bejött a 8x
830 tetszik nagyon, csak túl van árazva kicsit.....
-
Partyface007
őstag
igen nálam se :-(
ha a keresőn keresztül belépek a quiet hours settings-be ott azt írja hogy a cortana-nak engedélyezve kell lennie.... ami ugye English US nélkül nem lehetséges szóval a kör bezárult.
szóval a wpcentral-on nem tudom mit írkálnak össze vissza hülyeségeket....
-
Partyface007
őstag
arról van valakinek valami új info hogy Cortana mikortól lesz használható UK English-el?
köszi előre is
-
Partyface007
őstag
válasz
pushalias #3810 üzenetére
nekem is elment vasárnap reggeltől tegnap estig simán (37%-on tettem töltőre) igaz vasárnap nem beszéltem sokat és hétfőn is kevesebbet az átlagtól (illetve vaásrnap éjjelre ki volt kapcsolva a wifi és a mobilnet és így kemény 3%-ot merült 8-9 óra alatt) ...de akkor is
mondjuk nekem csak a viber fut és 3-4 postafiók push-on nem facebookolok nagyon ritkán böngészek 1-2 percet néha inkább telefonálás és e-mail a jellemző meg műsor felvételeket szoktam időzíteni a t-com-os műsorujság segítségével néha 1-2 fénykép
ma reggel fél 10 körül vettem le a töltőröl és most van 80%-on....
-
Partyface007
őstag
válasz
negyedes #3787 üzenetére
igen de mindenképpen rosszabb mint 8.0-n :-), minimum 10-15% -al jobban merül ha nem csinálok semmit se
tegnap volt a negatív rekordom 30% körül tettem töltőre igaz kb 2 órát beszéltem...
(eddig még soha nem vittem le 50% alá estére, átlagos felhasználás-t tekintve -ha navit használ az ember akkor nyilván jobban merül)
-
Partyface007
őstag
Sziasztok!
Most eszembe jutott mit akartam kérdezni, minap maps-et megnyitottam és feltűnt hogy nem jó a tájolás:
majd mikor rányomatam az iránytűre a jobb felső sarokban akkor írta hogy kalibráljam be (egy fektetett 8-ast kell kirajzolni a telefonnal) de akárhogy csináltam nem működik
ez másnál is ilyen vagy van valami trükk erre?
ezt találtam rá:
http://forums.wpcentral.com/htc-8x/233302-compass-calibration-problem.html
úgy tűnik tényleg működik, itt a lényeg:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5k9_T_BS4bA
-
Partyface007
őstag
nem tudja valaki hogy árulnak-e valahol nem EU-s 8x -et, tehát legyen benne amerikai angol alapból....
ráadásul a kék lenne a nyerő szín...
-
Partyface007
őstag
válasz
Giorgio1313 #3745 üzenetére
köszi mindenkinek
reset nekem is volt 1-2 dolgot rendbe tett (nem volt a wifinél látható az opció pl hogy mikor kapcsoljon vissza)
nálam csak a battery saver hátterben futásának az engedélyezése van kikapcsolva nem az egész battery saver
-
Partyface007
őstag
mini nem reprezentatív közvéleménykutatás következik:
Kedves 8x tulajok neketek 8.1 alatt milyen lett az üzemidő 8.0-hoz képest?
Nálam kicsit többet fogyaszt a 8.1 összességében de nem olyan vészes mint arra oly sokan panaszkodnak a wp szakmai fórumban.....
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #3733 üzenetére
éjszaka kikapcsolt wifivel és mobilnettel 10 óra alatt komoly 2%-ot merült a telcsi egyébként...
ez emlékeim szerint jobb mint volt :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
Giorgio1313 #3734 üzenetére
használok de nem túl gyakran néha 1-2 üzenet....
különösebb probléma nincs
alapban lassabb mint androidon volt de ehez már hozzászoktam
-
Partyface007
őstag
válasz
Giorgio1313 #3732 üzenetére
én csak a háttérben futást vettem ki de úgy néz ki kezd helyreállni nálam is az akksi
12-13 óra alatt merült 30%-ot
már majdnem olyan jó mint elötte....
-
Partyface007
őstag
válasz
Giorgio1313 #3729 üzenetére
teljesen kikapcsoltad vagy csak a háttérben való futását?
-
Partyface007
őstag
válasz
Neil Watts #3726 üzenetére
hát ez jó kérdés .-)
állíts mindent US-re tedd fel a 8.1-et és kiderül :-)
akksi jobban merül egyenlőre szinte mindenkinél
ma én is kikapcsoltam hogy ne fusson a háttérben a battery sense mert ettől állítólag megjavul a dolog... majd kiderül de ha tényleg bug és nem csak arról van szó hogy kell pár nap mire beáll az akksi akkor gyorsan javítani fogjákezzel szemben egy csomó mindent nyersz még akkor is ha neked se lesz Cortana-d:
notification center
logikusabb music player
külön fm rádió alkalmazás
(nekem pl lett data sense-m eddig nem volt)
......szóval dönstd el :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
Neil Watts #3719 üzenetére
Ha csak English UK van akkor nem fog működni...
Update-el sajnos a telefon nyelve nem állítható olyanra amit eleve nem tartalmaz a ROM
-
Partyface007
őstag
válasz
Neil Watts #3715 üzenetére
ha van english USA nyelved alapból akkor mehet
csak állítsd be US-re mind a telefon nyelvét mind a speech nyelvét mind a régiót
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #3690 üzenetére
support megint alkot:
megemlítettem nekik hogy szerintem nem lenne olyan bonyolult minden 8.1-es ROM-ba beletenni az amerikai angolt vagy ha nem akkor ha már le lehet tölteni akkor lehessen beállítani alapértelemezettként...
erre jött a válasz:
You are right, it's not difficult to add another language, but because of the marketing strategy and to prevent grey import or side import of the phones, the phones are regional and comes therefore only with regional langauges.
Sorry to say, HTC nor Microsoft will change that.
You could perhaps try with an language app to change the language?
Otherwise you have to change to a US phone.
-
Partyface007
őstag
http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/5777666-release-cortana-for-other-regions-than-just-us-and
szavazzatok .-)
-
Partyface007
őstag
-
Partyface007
őstag
válasz
negyedes #3689 üzenetére
kb nekem is....
mert a 8x nagyon bejön formára de a support az katasztrófa...., 8x meg a 925 közöttt vaciláltam már picit bánom hogy nem a 925 lett
de ez van :-)
amúgy majdnem visszakérdeztem hogy ez most komoly 2014-ben ki ne költözzek az USA-ba emiatt hogy egy nyamvadt nyelvet nem tudtak bele rakni minden régiónál?
vicc az egész komolyan mondom
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #3686 üzenetére
HTC support :-)
Regarding the language, all HTC phones sells regional and for a specfic market, with specific languages intended for that market.
Sorry, to say, the only option to have the american language option is to buy a american phone from US
ez igen, ez már valami :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #3675 üzenetére
túl nagy reményt nem fűzök a dologhoz mindenesetre írtam a HTC-nek, esetleg ha több ilyen reklamációt kapnának talán nagyobb esélyünk lenne...
-
Partyface007
őstag
válasz
Giorgio1313 #3678 üzenetére
nálam működik, az outlook.com -os e-mailem szarakodott de az webről is meg pc-ről outlook 2010-ből is
írtam MS-nek és meg is csinálták...
ha leszeded a profile-t majd ismét beállítod az se segít?
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #3675 üzenetére
ha esetleg éreztek rá késztetést...
http://www.htc.com/hu/contact/email/
:-)
-
Partyface007
őstag
mindenesetre én írok a HTC-nek hogy a végleges 8.1-be legyenek már kedvesek beletenni az English US-t minden ROM-ba...
hátha...
-
Partyface007
őstag
válasz
Tomeeka28 #3665 üzenetére
én az elöbb említett ok miatt már próbáltam (németre állítottam a nyelvet gondolován ha kiszedem az english uk-t akkor a németről vissza tudok állni english us-re de nem sikerült így maradt a HR) de nekem csak English UK volt a reset után szóval körbeértem....
ha te is külön installáltad az english US-t akkor szerintem nálad sem lesz másként de ha unatkozol akkor próbáld meg hátha :-)
az a k...va idegesítő ha már 1x engedi felinstallálni az US-t akkor a miért nem engedi kitörölni a UK-t egyszerűen fel nem foghatom...
http://www.wpcentral.com/comment/850550
na ami itt neki a remove lehetséges az nekem szürke és a UK az enabled phone language
-
-
Partyface007
őstag
másnak is bekapcsol automatikusan a wifi?
este kikapcsoltam mind a wifi-t mind a mobil adatforgalmat erre hajnalban hallom hogy jön e-mailem...
mondom ez hogy?
erre látom hogy be van kapcsolva a wifi, megint kikapocsoltam de reggelre megint bekapcsolódott....
8.1 elött ilyen nem volt
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #3639 üzenetére
update
bingen keresztül be tudok menni a cortana settings-be de szürke a bekapcsolója mondván hogy az én régióm nem támogatott pedig USA mindenem....
-
Partyface007
őstag
nekem ugyanaz a gondom mint neked:
hiába állítottam át a telefon-t english USA-re nyelv+régio illetve az accountot is a speech az english UK volt ott mikor ki akartam választani az english USA-t akkor felinstallálta a csomagot egy restart kíséretében majd kézzel kiválasztottam az az USA-t de a UK-t nem tudom uninstallálni és valószínű hogy nekem is ezért nincs cortana...
ha esetleg tud rá valaki megoldást megköszönöm
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #3616 üzenetére
na kész
csak kettő volt
8.10.12359.845
-
Partyface007
őstag
válasz
Giorgio1313 #3565 üzenetére
igen én a napokban tettem fel és pár frissítés jött rá
8.0.10501.127 -> 8.0.10521.155
már várom nagyon a 8.1-et :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
Neil Watts #3558 üzenetére
üdv a klubban :-)
-
Partyface007
őstag
:-)
jó de azért ne hasonlítsunk egy egyszerű eladót egy szolgáltatónál egy telefongyártó technical support-hoz...
amúgy még tegnap visszaválaszoltam neki hogy én a Data sense-ről beszélek és pont azért mert ez wp és nem android :-) és elküldtem ezt a linket
http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/start/use-data-sense-to-track-data-usage
tanuljon már valamit ha ott ül és hülyeségeket beszél
(amúgy majdnem visszaírtam neki hogy legyen már olyan kedves és kérdezze meg valamelyik kollégáját aki már legalább látott wp-t vagy eszkalálja a gondomat egy következő szintre de aztán kitört belőlem a jólnevelt és végül csak a linket küldtem el neki :-) )
kíváncsi vagyok mi lesz a válasz...
-
Partyface007
őstag
Igen én is tudom hogy valószínüleg igazad van de amíg ezt nem hallom egy hivatalos helyről is addig csak megpróbálok mindent hogy legyen data sense :-)
kérdeztem a német vodafone-t is de elküldtek a htc-hez.... lehet ott is hülyék ülnek de egy szóval se mondták hogy igen mi nyúltunk bele
mellesleg belnyúlnak a szoftverbe de nem teszik hálózat függővé? ilyen is van?
mindkét helyen szintén rákérdeztem hogy 8.1-ben is lesz-e ez a korlátozás vagy mire számítsak arra se tudtak mit mondani
amúgy igen elég fura hogy egy htc-nél ülő supportos-nak jól láthatóan fingja nincs a wp-ről mert máshogy nem kerülhetett a képbe a htc sense a data sense helyett :-), de ok 8x elött én se ismertem a wp-t de könyörgök akkor kérdezze már meg egy kollégáját :-))
ez így elég szánalmas valljuk be....
-
Partyface007
őstag
HTC supportnál vannak bajok.... :-)
elmagyaráztam nekik hogy nincsa data sense a telefonon, független a telcsi de mégiscsak brand mert a szolgáltatónál vodafone.de van... stb, kérdem hogy mit tudok csinálni?
erre visszaírnak hogy igen azért nincs HTC sense mert nem android hanem windows
ez azért már fájt
-
Partyface007
őstag
-
Partyface007
őstag
válasz
mike1334 #3527 üzenetére
820-nak is 480 x 800 a felbontása és kisebb az akksija mint a 8x-nek (mondjuk 820-nak legalább cserélhető).... :-)
820 480 x 800 pixels, 4.3 inches (~217 ppi pixel density)
8x 720 x 1280 pixels, 4.3 inches (~342 ppi pixel density)ráadásul sokkal vaskosabb az egész telcsi fogásra (legalábbis szerintem)... 8x habár középen ugyanolyan vastag mégis sokkal vékonyabbnak tűnik a lekerekítettség miatt....
820 GPS-éhez nem tudom hasonlítani a 8x-et mert nincs tapasztalat de Nexus 4 -nek kocsiban néha elment a jel, 820-nál még ezt nem tapsztaltam
de ahogy érzed...
-
Partyface007
őstag
válasz
mike1334 #3521 üzenetére
én is a 720 és a 8x között vaciláltam de végül a 8x lett :-)
most hogy már nem nyomkodom sokat a telefon-t az üzemidő sem olyan rossz
képernyő használja legjobban az akksit
hétvégén keveset beszéltem max fél órát Szombat reggel vettem le a töltőről és tegnap este 49%-os töltöttség mellett dugtam rá ismét (Szombat éjjel a wifi meg a mobilnet az ki volt kapcsolva Vasárnap reggelig)
-
Partyface007
őstag
válasz
sszemtelen #3462 üzenetére
nem anyagában színezett??
ne már.....
én láttam egy 1év 3 hónapos feketét de annak csak a sarkai voltak picit megkopva, nem volt vészes....
-
Partyface007
őstag
hát igen együtt lehet vele élni de hogy kényelmetlen az tény....
ennek ellenére jelenleg nincs olyan Nokia amire lecserélném (720 tetszik de abban csak 512MB RAM van 928 meg nincs itthon)
szóval wp fronton jelenleg nekem ez a telcsi tetszik legjobban és abszolút pozitívan csalódtam mind a telcsiben mind pedig a rendszerben (droidről váltottam)
ma megvettem a here drive+ -t mert azért csak jó ha van egy offline navi.....
-
Partyface007
őstag
nekem is bejön
annak ellenére hogy a kioldó gomb nagyon idétlen helyen van és sajna le kell mondani a Nokia software támogatottságáról
de össszeségében szeretni való, nekem ez a telefon méret, 925 lett volna még az alternatíva de egyrészt az drágább lett volna minimum 20-30E -el ráadásul az aránytalanul széles a méretéhez képest
-
Partyface007
őstag
válasz
Tomeeka28 #3445 üzenetére
én csak a tulaj után tudok nyilatkozni ő állította hogy viberen nem tud beszélni...
wifi-n hogy korlátozza a szolgáltató a voip-et anélkül hogy belenyúlna a szoftverbe? :-)
amúgy nem tudom hogy wifin se működött-e neki...
mindenesetre én csak segíteni akartam..... ha nem így van akkor visszavonom :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
Cranox1090 #3440 üzenetére
jó tanács:
hálózat függőt ne vegyél ha esetleg akarsz voip-et használni (viber,skype... )
bizonyos szolgáltatók korlátozzák ezen progik használatát én spec egy vodafone-osat néztem és mesélte a tulaj hogy a viber nem működik neki beszélgetésre csak chatelni tud vele
-
Partyface007
őstag
köszi
igen már használom 8x-en és tökéletesen működikha beletennének egy white listet hogy ki az aki hívhat akkor is ha csak rezgőre van állítva
(mármint a listán szereplőkneknél csengőhang is lenne) akkor lenne a legjobb .-)bár valaki írta hogy a quite hours az lehet tudni fogja ezt....
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #3424 üzenetére
erre senkinek nincs ötlete?
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #3423 üzenetére
próbáltam a telenoros kártyával futtatni a connection setup-ot de utána se jelent meg a data sense...
lehet hogy az a baj hogy ez csak egy feltöltőkártya és nincs rajta internet vagy azért van mert vodafone.de a hálózat amit kiír az aboutnál? -
Partyface007
őstag
megy telenoros és vodafone-os kártyával is szóval független a logó nem igazán zavar...
Tudna valaki segíteni hogy tudom rávarázsolni a Data Sense-t?
-
Partyface007
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy 8x-et
több kérdés is lenne így hirtelen:
függetlent igértek ami valószínű igaz is mert megy telenoros kártyával (ez csak másodlagos, amivel használni fogom az vodafone-os lesz de még azt nem tettem bele gondolom azzal is működni fog)
viszont bootoláskor vodafone logo van az aboutnál pedig a carrier az vodafone.dea htc-nél is régió illetve szolgáltató függőek a frissítések vagy az csak a nokiánál van?
ha töltőre van dugva akkor tényleg nem lehet kikapcsolni a telefont? kikapcsoltam és ujraindul.. (akksit akarom formázni)köszi előre is
-
Partyface007
őstag
csak aztán nehogy azért legyen rossz tapasztalatod a wp-vel mert eleve egy alsókategóriás telefont vettél (gyengébb kijelző, esetleges sebességgondok, gyengébb kamera.... ) és ezek összessége miatt fogod azt mondani hogy sz*r a wp :-)
én is tisztában vagyok vele hogy sok kompromisszumot kell kötnöm mert a maga a rendszer kötöttebb mint az android nincs annyi applikáció stb. ezt én speciel még nem akarom azzal tetézni hogy eleve egy gyengébb képességű hardveren futtatom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest