- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz
negyedes #3787 üzenetére
igen de mindenképpen rosszabb mint 8.0-n :-), minimum 10-15% -al jobban merül ha nem csinálok semmit se
tegnap volt a negatív rekordom 30% körül tettem töltőre igaz kb 2 órát beszéltem...
(eddig még soha nem vittem le 50% alá estére, átlagos felhasználás-t tekintve -ha navit használ az ember akkor nyilván jobban merül)
-
Partyface007
őstag
válasz
negyedes #3689 üzenetére
kb nekem is....
mert a 8x nagyon bejön formára de a support az katasztrófa...., 8x meg a 925 közöttt vaciláltam már picit bánom hogy nem a 925 lett
de ez van :-)
amúgy majdnem visszakérdeztem hogy ez most komoly 2014-ben ki ne költözzek az USA-ba emiatt hogy egy nyamvadt nyelvet nem tudtak bele rakni minden régiónál?
vicc az egész komolyan mondom
-
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
negyedes #2817 üzenetére
En inkabb azt mondanam, hogy szokatlan, de szarnak nem szar!
Neha anyaztam miatta en is - de mar elmult.
Az a lenyeg, hogy nyitott vagyok mas platformra es jelen esetben keddre 8X tulaj leszek - remelem nagy megelegedessel!?.
Nyafogni nem fogok, mert engem nem zavar a zartabb rendszer es a Play Store-al sem hasonlitom ossze a Market Place-t, mert tisztaban vagyok a tennyel, hogy a Play fele kuka es a masik felenek a fele kuka...
Ami meg valoban kell - az megtalalhato WP alatt is!
-
btudos
nagyúr
válasz
negyedes #2568 üzenetére
Valószínűleg nincs észrevehető különbség. Akinek hivatalosan frissül, azok nak 127 a vége, akik felrakták előbb, azoknak 142.
Én felraktam a GDR3-at (saját tapasztalat alapján írtam a cikket), és tegnap este frissült a HTC firmware, mivel az OS a legfrissebb. Változást az előzetesen kiadott fejlesztői verzióhoz képest nem észleltem.
-
btudos
nagyúr
válasz
negyedes #2548 üzenetére
Egy ismerősöm írt levelet nekik ugyanilyen problémával, hogy számlázási időszak kezdetének másnapján jött az sms hogy hamarosan túllépi az 500 MB-os keretet. Mivel flottás díjcsomag, ezért nem, lakossági előfizetőként elérhető lett volna neki is a netinfo. Valószínűleg nem mindenhol van így, de alapértelmezetten a flottás előfizetőknek nem jár netinfo.
Mellesleg a probléma igazából nem is ezzel volt, hanem hogy miután panaszt tettünk az ügyfélszolgálaton, utána se voltak hajlandóak elárulni, hogy mégis mi fogyasztott ennyit, pedig nem lenne akadálya. Nekem ezért gyanús hogy ott valami a háttérben nem kerek.
-
hegyitaho
tag
válasz
negyedes #1888 üzenetére
Persze játék az más de nekem már akkor is rendesen melegedett miután pár progival multitaskingba volt 10percet
nem 4g-n van csak 3mon ugyanúgy H+ig jut.
nem tudom mennyi idő amíg az akksi beáll de most is pl úgy állok h 3 óra 40perce szedtem le 100%-on a töltőről most 56%-on van olyan 1 órát hasznalhattam max és nem játékra. Összesen kb 8 órás üzemidőt tippel. -
-
-
válasz
negyedes #1362 üzenetére
Egyenlőre a navigáció tart vissza. Ha X8-ra elérhető lenne a Nokiás navi legalább akkor jó lenne, ha lenne rá IGO akár fizetősben is szaladnék is venni.
Komolyan nem értem NavNGo hozzáállását. Tricsilliárd dollárnyi tonnákat kereshetnének ha lenne Android és WP marketen a programjuk.... -
Tomeeka28
aktív tag
válasz
negyedes #1331 üzenetére
Tud vicceseket produkálni az tuti. Nekem volt olyan hogy 3 nap múlva jött valamiről az értesítés (bár az a FB beta volt), de chat az "lekopogom" rendben van most. Másik szintén FB beta hogy "megette" az aksit, reggel levettem töltőről 3-4 fele enni kért (kezdtem azt hinni az aksi szarakszik) úgy hogy amíg Beta nem érdemes használni...
-
mbale
tag
válasz
negyedes #1331 üzenetére
Frászt Facebook oldali.. tisztán MS balfaszkodás. Egyszerűen az nem hihető, hogy minden egyes alkalmazásnál szarul csinálták meg az értesítést...
Valamelyik nap néztem valami előadást az Azure-ról és a vele kapcsolatos fejlesztésről.
A srác a videóban épp a push notifications részt akarta bemutatni, de minő meglepő, értesítések mind a 2 (annyiszor próbálta) esetben nem jöttek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest