- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
-
btudos
nagyúr
Zöld és sárga? Ott valami sántít, tekintve hogy 4 szín létezik összesen
-
sszemtelen
őstag
"Ez a Beats Audió feeling konkrétan 22-es hangfokozaton rommá recsegtet egy normál fülest...
Akkor most kell vennem egy agybadugós BA fülest 60-ért?"Nem kell 22-esen hallgatni, egy Maxell Metallics-ot 15-16-on hallgatok, akkor már kellően hangos, és szigetel, nem kell ide 60k-s füles.
"Ha videot nézek, akkor tényleg végig vilàgít a 3 navigàló gomb - vagy ki lehet kapcsolni?"
Igen, végig világítani fog, nem lehet kikapcsolni.
"Zenelejátszó lezárt képernyőnél miért nem mutatja az album borítóját?!."
Passz, azt sem tudtam hogy ott mutatnia kell valamit.
-
-
brolika
csendes tag
Igen, Eu régiós, HTC Desire S, és LG O2X után váltottam erre, sokkal jobb a beszélgetés hangminősége, mint a másik kettőnél, a csörgés hangereje elég jó, szerintem, szépen szól kihangosítva. Lekapcsolt képernyőnél nálam nem megy az óra, csak ha feléleszted ugye a bekapcs. gombbal.
-
BOBAKILL
őstag
Igazad is van fórumtárs, inkább a 920-hoz mérhető. Bár annak a kamerája a tutibb. Nem is kevéssel.
Hát én sem vennék amúgy amoled-es kijelzőjű ketyerét.
De nem a foltosodás miatt hanem mert nem tetszik. Túlszaturált, egy IPS a legjobb szerintem. A 8X superlcd-je se kutya az már biztos.Különben nem cseréltem volna el. De akkor is a legjobb egy IPS kijelző.
Egy kéket elfogadnék, főleg hogy eu-sat. Az enyém sajna angol nyelvű, de legalább nem jövök ki a gyakorlatból.
-
Darellus92
aktív tag
A dokkoló lehet nem lesz jó mert a 8X ben fordítva van a micro USB csati nem úgy mint általában az okostelefonoknál. Én is rendeltem egy univerzális dokkolót és fordítva tudom csak belerakni, így pedig elég bénán néz ki. Mondjuk videókészítéshez állványnak jó
Szerk.: Most látom hogy a tied külön ehhez van sorry
.
-
Laurh
aktív tag
A tokra értettem az értékelést (fólia itt is volt +ba), a védelem az nem első számú szempont ennél a toknál. Az általad preferált tok viszont masszívank tűník, de viszont ott a dizájn sínyli meg egy pöppet. (ha olyan helyen dolgoznék ahol tudom, hogy a telefon fizikai behatásoknak is ki van téve nem lenne kérdés, hogy ezt választanám)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest