- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3s
aktív tag
Sziasztok!
W7 alatt felszinkronizáltam pár mp3at a telefonomra, hogyan tudnám csengőhangnak beállítani akármelyiket is?
-
Pr3s
aktív tag
Meg kell barátkozzak a hálózaton a Windows Phone névvel? Vagy tudom módosítani a telefonomban a hálózaton használt nevet?
-
Pr3s
aktív tag
Miért van az, hogy ha tárcsázok, akkor a gombok hangja is iszonyat hangos? a hívás hangereje 26-os értéken van, de nem találok olyat, hogy gombok hangereje
-
Pr3s
aktív tag
Miért van az, hogy szeretnék letölteni egy drivert a telefonhoz, hogy a géphez tudjam csatlakoztatni, XP SP3 fut, és sehol nem találok csak valami driverkeresgélő vackokat?
-
Pr3s
aktív tag
És újabb probléma, nem tudok MMS-t fogadni, valaki linkelné mit kell beállítsak, és hol? A T-Mobiletól kaptam tájékoztatót, de beállítás után persze nem történt semmi, nem kapom meg az mms-eket, azaz kapok egy üzenetet, hogy innn meg onnan letölthetem
-
Pr3s
aktív tag
Egy kérdés így gyorsban, elhoztam a telót otthonról, ugye komolyabban ma ismerkedünk, és hívás közben a beszélgetés hangerejét hogyan kell növelnem?
-
Pr3s
aktív tag
Köszi, mindenkinek, holnap nagy töltés, 16órában, aztán holnapután használatbavétel :-D
-
Pr3s
aktív tag
válasz
Partyface007 #3564 üzenetére
Köszi, a jó tanácsot is.
Most így állok szoftveresen:
Operációs rendszer verziószáma:
8.0.10501.127
belső vezérlőprogram verziószáma:
30300.41201.401
rendszerbetöltő verziószáma:
0.0.3030.0(175731)
Ezekből melyik tudatja velem, hogy GDR3 vagy sem? és ez most a végleges? mert azt mondja, nincs elérhető frissítés :-( -
Pr3s
aktív tag
És máris gondom van, beállítottam neki az időt amikor bekapcsoltam, aztán jött hogy időzóna stb, és most egy órával többet mutat mint amennyi van, mi a megoldás?
-
Pr3s
aktív tag
Nekem is megérkezett, a szolgáltatómhoz nem tudtam bemenni a SIM kártyámért, így SIM nélkül ismerkedünk, de már valami frissítést talált wifin, és tölti is fel, jelenleg akkutöltés zajlik :-D
-
Pr3s
aktív tag
holnap kézhez kapom, ha minden igaz, szóval mit is csináljak az elején? Mert olvastam itt developer acc-ról, meg gdr3 ról, ezek mik, hogyan? kicsit sok most a 3ezer hsz, de átfogom olvasni, csak beteg us vagyok, meló is , kissé fáradt vagyok most, kérlek segítsetek, köszi
-
Pr3s
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék ilyen telefont venni, mire kell figyelnem a vásárlást követő pár napban?
Mik a telefon hátrányai?
És az 5GHz-es wifit tényleg tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest