- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
miroon
aktív tag
A gyári fülese szerintem semmit nem ér. Nem tudom mivel lehet a legjobb,én egy ilyet használok hozzá kékben.
Fóliát én raktam rá,ha eladásra kerülne a sor akkor könyebben elviszik karcok nélkül. Matt fóliát rendeltem hozzá ebayről.
Tokot nem igazán használok rá,mert ha belemegy a kosz ugyanúgy összekarcolódik. Van rá tokom,szintén ebayről,néha rárakom ha pl. elmegyünk bulizni aztán tudom,hogy lehet leesik stb.
És igen, kell microsoft account. De ezt előttem megválaszolták már.
-
vacsa.
csendes tag
valószínűleg azért nem olcsók, mert talán ez az a típus, ami hardveresen korrekt, mindenből olyasmi van benne, ami azért megállja a helyét, viszont ha megnézed hogy windows-os telóból mit érdemes venni, ami hardveresen is már megfelelő, akkor vagy 8x-et veszel vagy lumia 920/925/930. a htc olcsóbb, de már elég nehéz beszerezni olyat ami majdnem új...
-
miroon
aktív tag
Tudtommal nincs HTC szervíz magyarországon. Hogy kijavítja,vagy kihez kell fordulni garanciális ügyintézés során azt nem tudom.
Én írnék azért egy adás vételi szerződést az eladóval,de nem hiszem,hogy másra nagyon szükség lenne. Az hogy új-e,szerintem látható lesz rajta. Belül nincs fólia,hiszen nem lehet leszedni a hátulját sem,meg semmi. Csak egy SIM kártya nyílás van,de én úgy emlékszem,hogy az sincsen lefóliázva. A telefon IMEI számát is itt találod meg,ha kiveszed a sim tálcát.
-
törölt tag
Viszonylag egyszerű (enyémen): beállítod... nyelv + régió + billentyűzet.
Az meg, hogy valakinek bejön, valakinek nem: egyéni szoc dolog. A WP más, mint at IOS vagy az Android. Ez sem rosszabb egyiknél sem. Sőt. Az egyetlen dolog az áruház kisebb volta. De pl. nekem _semmi_ sem hiányzik azokból, amit a másik telóim tudtak - ez is tudja ill. van hozzá progi. Az nem teljesen világos, hogy miben kisebb a tudása egy droidhoz képest, de ezt ne is firtassuk. Itt van a One X-em mellettem, és az sem tud többet. Lányom pl. hallani sem akar droidról, mióta WP-t használ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest