- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
Darellus92 #3026 üzenetére
Amerikai Verizon-os keszuleken van.
-
GGMPC
őstag
válasz
papeti01 #3007 üzenetére
Ettol szep ez a WP platform, hogy sajat magaval sem jon ki!?.
Tobbek kozott ezert is engedtem el a kezet meg melegeben!
Elsodleges ok a one and only hangerohuzas - ami meg a "198-as Ericsson" keszuleknel is vallalhatatlan lett volna - 2013-ban egy okostelefonnal meg egy vicc!
-
GGMPC
őstag
válasz
szőröscica #2988 üzenetére
Fekete es kek sehol nincs - a partnero-s embernek zold es sarga volt az elmult hetekben ...
Amugy teljesen korrekt az ember es ha gebasz van, akkor nem o kezdi el buzeraltatni, hanem a hivatalos cseh szervizbe kuldi!!!
Go for it!
-
GGMPC
őstag
válasz
leojohnson #2957 üzenetére
Irtam pü-t!
-
GGMPC
őstag
válasz
sszemtelen #2954 üzenetére
Privatban valaki mondta, hogy jovohet elejen kell neki egy ilyen, de 1-2 napja meg sem mukkan, pedig irtam ra mail-t is!
De mindegy, mert biztos elobb utobb elviszik, csak jobb lett volna elobb foleg, hogy eddig mindenhol azt hallottam, hogy magyar nyelv nelkuli, azsia 8X-t arulnak mindenhol!?.
Vegyetek ugy, hogy nem szoltam!
-
GGMPC
őstag
Latom itt nem lesz nagy tolongas a 8X-ertugyhogy a szallitasi koltseg teljesen az en saram -igy a 58500-ert adom a masik HTC8X-et, mert nincsen hangulatom hetekig bamulni a dobozat!
Azt hittem jofej leszek ha kerek megegyet es majd hogy fog urulni valaki itt a forumon - foleg a kek szinunek!?.
Pffff
-
GGMPC
őstag
Ha videot nézek, akkor tényleg végig vilàgít a 3 navigàló gomb - vagy ki lehet kapcsolni?
-
GGMPC
őstag
Zenelejátszó lezárt képernyőnél miért nem mutatja az album borítóját?!.
Vagy a BING időjárás nem engedi?
Ez a Beats Audió feeling konkrétan 22-es hangfokozaton rommá recsegtet egy normál fülest...
Akkor most kell vennem egy agybadugós BA fülest 60-ért?
-
GGMPC
őstag
Igazabol a multkor irtam es most mar nalam is van - szoval van megegy Expansysos EU-s 8X, kek szinu es igaz, hogy valaki jelezte, hogy erdekelne, de ha neki megsem kell, akkor ha masnak kell, akkor irjon ram privit!
Annyi amennyi az Expansyson csak a szallitast megfelezve szamolom - illetve van hozza egy folia is!
Igy cakk pakk 60 es rendes hivatalos HTC szerviz kezeli ha gond van vele!
-
GGMPC
őstag
-
GGMPC
őstag
Filmek megoldva - viszont a "billentyuzet" vilagit a filmek alatt?
Egyebkent az egyik legszebb telefon amit lattam ezidaig!
-
GGMPC
őstag
Na mar csak annyi nem megy, hogy MacBook Pro-m van es nem tudok filmet rarakni a telefonra, pedig az iTunesban ott van!
Nem is latja! Pedig fent van a WP for Mac Progi amivel a csengohangot, zenet atpakoltam, de a movies resz ures, pedig 4db film van fent...
-
GGMPC
őstag
Elso nap az ovodaban...
Akku % nem rakhato ki valahova?
-
GGMPC
őstag
Nem gyenge mennyisegu frissites megy ra, ahogy elnezem!?.
Milyen progikat javasoltok, amiket mindenkeppen tegyek fel?
Pl. filmekhez van olyan (akar fizetosbe is) ami jatszik mkv-t es kezeli az srt feliratokat is?
-
GGMPC
őstag
Koszonom szepen a jokivansagokat!
Most frissit eppen...
Egyebkent holnap megyek az Otterbox Commuter tokomert, amihez van egy Otterbox folia is es azon nyomban rohanok az emberemhez aki napi szinten rakosgatja fel a foliakat, agysebeszi pontossaggal!
Jaaaah es kapok tole nagyon barati aron egy gyari HTC autos toltot is aminel kulon van a fej es a telefonzsinor feelinges kabel!
Egyebkent az en keszulekeim 1-2 ev utan is gyari allapotnak orvendeznek vala!
-
GGMPC
őstag
Hat urak ... megjott a kek 8X telefonom!!!!
Ez valami brutal szep egy keszulek!!!
Nem is normal, hanem inkabb indigokek!?.
A kepeken egyaltalan nem jott at a 8X szepsege es minosege.
Nagyon tecccc!!!
-
GGMPC
őstag
válasz
dr.zsírvágó #2896 üzenetére
Hubazzzz - ott azoknal elment valami a fejbe!?.
Annyiert 2db-ot lovok es marad 20 rongyom!!! Pfffff
-
GGMPC
őstag
válasz
brolika #2884 üzenetére
Remelem a szinen kivul EU regios, mert ugy teljes a kep?
Amugy milyen a beszelgetes hangminosege, csorges hangereje meg ugy osszessegeben?
Jaj - es tolja a kijelzon a kepernyokimelos orat - lekapcsolt kepernyonel?
Es az osszen hangero egyszerre megy le es fol? Mert az eleg ciki a WP fronton!
(Ha nem akarom, hogy orditaon a zene es lehuzom a hangerot, akkor buktam a csenges hangerejet IS!?)
Pffff -
GGMPC
őstag
válasz
BOBAKILL #2882 üzenetére
Most nevetni fogsz, de nekem bejott volna a fekete is - viszont a tobbi szin az egyaltalan nem!
Ok majd tolok rola pikcsoroket...
Addig meg itt van egy kis olvasmany!
http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Lumia-820-black-spots-on-display/td-p/2049666
(Amugy a ti 820 Lumiatok is biztos foltos, csak annyira nem eszreveheto max ahogy a linkben leirjak vagy korom sotet szobaban bebootolas kozben - remelem most nem cseszem el az esteteket!?.)
-
GGMPC
őstag
válasz
BOBAKILL #2880 üzenetére
Igen - mondjuk a Lumiak nagyon kieleztek magukat a fotozasra, de en mondjuk az iPhone fenykepeit tartottam ezidaig a legjobbnak!
Nekem nem a nyelv miatt elonyos az EU-s, hanem a hivatalos garancia miatt es a frissitesek gordulekenysege miatt!
(Mert ugye az azsiai regiora szant 8X nem tudja a magyar nyelvet...)Amugy nagyon cool a kek 8X - kiwi leszek, hogy milyen lesz eloben!?.
-
GGMPC
őstag
válasz
BOBAKILL #2878 üzenetére
Jah en is csak velemenynek irtam!
Lumia 925-t akartam, vezeteknelkuli hatlap, dokk szettel es mar majdnem meg is vettem, de aztan utananeztem a Lumia 925 black spot-nak es mivel mar volt szerencsem "osszeszart amoled kijelzohoz", ezert azonnal dobtam a kerdest!
(Forumokon irjak is ezt a foltosodast - sajnos)Eleg nehez eszrevenni, de onnantol (ha eszreveszed) csak azt nezed!
8X-nel a kijelzo nagyon komoly, hangzas eleg jo - nekem ezek fontosak - terkepet meg legfeljebb megveszem, de az sem letkerdes, mert nalam a navi az Garmin!
;-)
[ Módosította: mukibuci ]
-
GGMPC
őstag
válasz
BOBAKILL #2875 üzenetére
A 8X ugymond vetelytarsa a Lumia 920 volt - mivel a 820-al nem is lehet egy napon emliteni...
Nekem nagyon bejonnek a Lumia keszulekek, de hangra (beszelgetes hangminosege, csenges hangereje, media tartalmak hangereje es minosege, kihangositott hang minosege) a Lumia sehol sincsen!
Egyebkent nagyon szep a 820, viszont nalam az amoled az kizaro ok, mert rovid idon belul foltok tarkitjak a kijelzot.
Nem tudom, hogy a 820 az amoled e, de a mostani lumia szeria az sajnos igen...
-
GGMPC
őstag
SZIASZTOK!
MA TUDOK RENDELNI KINTROL, HIVATALOS EU-S GARANCIAS KEK SZINU HTC 8X-T!!!!
Ha valaki akarna, akkor reggel 8-ig irjon ram privat uzenetet es hozzacsapok megegyet!?.
Fizetni nem kell elore, mert nincs mar ido erre - tehat majd csutortokon ha megerkezett!
Jah - 60k az ara! Illetve 58k, de a szallitas raeso reszevel egyutt 60k!
-
GGMPC
őstag
válasz
papeti01 #2850 üzenetére
Van benne magyar nyelv???
EU-s keszulek vagy azsiai?
Csak mert az azsia pl. Nexus 4 keszulekek alig birjak (ha egyaltalan birjak) leszedni a frissiteseket, illetve frissites utan konkretan eltunik a magyar nyelv is belole!
Tudom, hogy ez wp az meg droid, de a regios szivas ugyanaz lehet...
De amugy en nem szaroznek vele hanem visszakuldenem!
-
GGMPC
őstag
En most tudok, hivatalos, EU-s, HTC garancias, uj, bontatlan kek szinu HTC 8X-t 60-ert!!!
Magamnak rendeltem is, de ha valaki gondolja, akkor tudok meg rendelni!?.
Ugyis csak pentekre fog megerkezni...
Egyebkent csak jelzem, hogy nem nagyon fogtok ilyet talalni ezekkel a kondiciokkal!
-
GGMPC
őstag
Bassszus - nem is mondtatok, hogy milyen fjucsor dobozban erkezik a 8X!!!
AAAAhhhhhhh - megis megvarom amig befut - de sajna mar csak jovohet!
Dokkolot kibontottam es karcos volt - nem is ertem hogyan, ugyhogy visszakuldtem!
-
GGMPC
őstag
http://www.kidigi.com/products_lv2.php?pid=1429
Hat sajna nem erkezett meg a 8X (majd a heten valamikor) viszont nekem ma este volt a hataridom, kulfoldi utazas miatt es nem tudom megvarni, ugyhogy a Partneronal lesz egy fekete eu-s 8X amire batran ramozdulhattok...
A tokot szerencsere meg nem vettem meg, de a linken szereplo dokkolot mar igen, ugyhogy ha az valakinek kell, akkor szoljon batran!?.
6200+1000 szallitasba van nekem, de 6200-ert odaadom... (Ma delutan jott meg)
-
GGMPC
őstag
válasz
Darellus92 #2834 üzenetére
Ne ijesztegessel! Direkt alaposan koruljartam a dolgot!
A videojaban ratesznek forditva egy Lumia-t, hogy erezzuk a torodest!
Holnapra mar megerkezik az egesz pakk! Majd csinalok rola kepeket!
-
GGMPC
őstag
Hat nem dolgozom olyan helyen, de szeretem (mar mar betegesen) vedeni a kommunikacios eszkozeimet!
Dokkolorol? Surofkorsz! (Sajnos dokkolo maniaban szenvedek a Motorola Milestone telefonjaim ota...)
http://www.kidigi.com/products_lv2.php?pid=1429
Ez lenne az - es amugy nagyon minosegi cucc es szinte csoda, hogy talaltam itthon is - mondjuk 1 helyen!
Ui: Basszus - most esett le - a tokrol irtal!?.
-
GGMPC
őstag
Wattafakk iz vedelem: ++ ????
Es az ar??? 150-160 volt amikor kijott!?.
Jopofa a tok!
Nekem ilyen tokom lesz... ipon-tol es az Otter az ad hozza foliat is!
http://www.otterbox.co.uk/htc4-windows-8x.html?start=2&cgid=htc-windows-phone-8x-cases&dwvar_htc4-windows-8x_color=20
-
GGMPC
őstag
Sziasztok!
Holnap erkezik a 8X EU-s fekete, Otterbox tok, HTC autos tolto es KIDIGI dokkolo!
Igy cakk pakk 67 lesz a vege - remelem nem banom meg, mert konkretan nem lattam eloben egyiket sem!
Pfff ez aztan a batorsag - foleg 4S iPhone utan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest