- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giorgio1313
aktív tag
válasz
Partyface007 #3741 üzenetére
Nekem is elejen katasztrofa volt hogy ketszer toltottem de utana magatol beallt.Nalam volt HR
-
Giorgio1313
aktív tag
válasz
Partyface007 #3733 üzenetére
Vibert hasznalsz?Neked nincs bajod vele?
-
Giorgio1313
aktív tag
Egy otlet azoknak akiknek akksi problemaja van.Kikapcsoltam a battery savert es sokkal jobb lett!fura...
Amugy nektek viberrel nincs bajotok?nekem durvan akad meg ki ki lepeget -
Giorgio1313
aktív tag
Nekem van Cortana mukodik is de a Gmail nem hajlando frissiteni magat...80180193 hibakod.masnak is csinal ilyet?
-
Giorgio1313
aktív tag
Megjott van cortana minden szuper,viszont csinalnek egy factory resetet.Ehhez feltoltenem a kepeim onedriveba,minden ki van pipalva viszont megse all neki.Ez mitol lehet?Hogy lehet elinditani a feltoltest?
-
Giorgio1313
aktív tag
Alig varom jojjon 8.1
a nap folyaman mikor varhato?ugy kell elkepzelni mint az iphoneoknal?minden wp8 egyutt kapja?
-
Giorgio1313
aktív tag
Valaki feltette a preview for developers appot?marmint van aki frissitett mar ezzel?
-
Giorgio1313
aktív tag
Nezi valaki a 8.1 bemutatojat?Hihetetlen jo lesz!!alig varom megkapjuk 8xre is
-
Giorgio1313
aktív tag
Sos segítséget kérnék !nem megy a netem frissítés után es megnéztem a beállításokkal az apn full üres. Valaki le tudna írni a t mobilos beallitasokat?koszonom!!
-
Giorgio1313
aktív tag
-
Giorgio1313
aktív tag
Gyári fülest ti cseréltétek?Nekem párom használja,és gondoltam meglepném valamivel,csak nem tudom volna e bármi minőségi előrelépés pl evvel:
[link] -
Giorgio1313
aktív tag
Nokia Coloud Boom-mal van valakinek tapasztalata?Működik ezzel a telóval is?
[link] -
Giorgio1313
aktív tag
nem tudom elégszer köszönni a válaszokat,így már tudom mibe vágjak bele
jövő héten talán már itt is lesz ,párom előtt nálam lesz pár napot az tuti
-
Giorgio1313
aktív tag
most nézem az amcsi verziók csak 8gbosak...:S ebből nem sok marad gondolom én...bővíteni ezeket nem lehet igaz?
-
Giorgio1313
aktív tag
és utolsó kérdés ami szintén nagyon fontos!!skype videót használja valaki?jó a videóhívás rajta?az lesz sokat használva illetve viber de gondolom az jól működik.ugye?
-
Giorgio1313
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék a 8x tulajoktól.Sose volt még windows phone-om ,most is páromnak venném,mert már unja hogy folyton fagy a droidos telefonja,ezért gondoltam wp-re jókat meséltek nagyon.A kérdés hogy amerikából ha rendelek egyet,arra lehet magyar nyelvet rakni?Könnyet megtanulható a telefon kezelése?Azért gondoltam erre és nem egy lumiara mert ez talán kicsit egyedibb,és szép a kijelzője nagyon tesztek szerint.Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest