- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
szekfizsolt #4330 üzenetére
-
negyven2
nagyúr
PfD-s HTC 8X, bekapcsolt PfD-röl való frissítéssnél, most frissült a HTC firmware, és jött egy PfD-s update is hozzá.
-
negyven2
nagyúr
válasz
pieceofpaper #4185 üzenetére
Hát én a PfD updatek miatt megszívtam...
-
negyven2
nagyúr
válasz
pieceofpaper #4183 üzenetére
HTC fw. update is volt, vagy csak simán operációs rendszer?
-
negyven2
nagyúr
Nem hinném, direkt kipróbáltam. hogy a gyári alkalmazásokon kívül, semmi sincs fent. Így ment kb 2-3 hétig, de ugyan úgy merül... A WP8.1 Update 1-el talán egy fél órát nyertem, de lehet, hogy ez csak placebo.
Beküldeném szervizbe is, de mivel én botor módon még az elejen mertem frissíteni s szoftvert (még csak a sima GDR3-ra) ezzel buktam a garanciát mert csak a bolt frissítheti a szoftvert!
-
negyven2
nagyúr
"Grade B-Stock:
Please note that this product is not new and is sold on a strict (first-come, first served) basis. Normal distance selling regulations do not apply to second hand products such as this. You may return it if it is not as described, or if it simply does not work but you cannot return it if you just don't like it, so please be sure you want one of these before you order it.Condition
Condition of device : Heavier damage, Condition of packaging : Packaging altered / Plug : UK
NO WARRANTY"Amúgy BStockban van L920 is 52 ill 55k-t
-
negyven2
nagyúr
válasz
Partyface007 #3751 üzenetére
gsmline-ban vettem az enyémet. C625-nek van feltüntetve, de valójában c620 van benne US nyelv, független (nincs benne szolgáltatói baromság) és kék. Mivel c620 így nincs benne LTE.
-
negyven2
nagyúr
Ezennel hivatalosan is beléptem a 8X-ek táborába (egy kék színű példánnyal), ~3 év Omnia7 használat után. Azért egyelőre hiányzik a SAMOLED, de ez inkább csak megszokás kérdése
. Eredetileg egy C625e típust rendeltem a GSMLine-tól, és ez szerepel a garancia papíron is, de maga a készülék egy Szingapúri régiójú C620e. Amúgy gyári dobozban eredeti fóliával, bontatlan tartozékkal vettem.
-
negyven2
nagyúr
Igyis-úgyis neked kell intézni a garanciaztatast, mert lényegében a Samsungon kívül tudtommal senkinek sincs "háztól-házig" garancia. Persze a gyártói "jobb érzés", de például nekem mint vidéki embernek, teljesen mindegy mert mindenféle képpen nekem kell majd futkosnom. Meg azért a gyártói garanciával néha több gond van.
-
negyven2
nagyúr
Amúgy ennél az üzletnél a 24 hónap garancia ahogy nézem az egy év teljes körű és egy év szoftver garancia (ez utóbbi gondolom hardver hibára nem vonatkozik, így elvileg elég lenne olyan is ahol csak egy év teljes körű garanciát vállalnak).
Mivel én is épp ilyen készükére cserélném le a lassan 3 éves Omnia7-emet (amit igazából nem nagyon szeretnék, de muszáj, mert kezd teljesen megdögleni szegény), és ahogy én is néztem lényegében sufni GSM-eken kívül nem nagyon lehet kapni sajnos. Alapból lime színűt szeretnék, de én eddig csak ezt találtam. Ez mennyire ismert bolt? Bár jó nekem a fekete is.
Engem nem zavarna a magyar menü hiánya. Viszont érdekelne az, hogy ahogyan, nézem kapható az LTE képes C625e változat is. Ezt érdemesebb megvenni a normál EU-s helyet vagy maradjak inkább a normáé verziónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest