- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
válasz
benjonino #2036 üzenetére
Én tőlük rendeltem a telefont. Igaz hogy nincs magyar menü, de másnapra ott van a telefon, lakj akárhol az országban
Rendelés után alig egy órával már csörgött a telefonom a rendelés megerősítéséhez, és akkor közölte az illető hogy nincs magyar menü, így ha nem jó, akkor lemondja a rendelést.
Szóval szerintem egész korrekt bolt, na meg a neten is dicsérik.
-
benjonino
tag
válasz
benjonino #1895 üzenetére
Hurrá!
Mégsem vonul ki a HTC -
savoo
addikt
válasz
Mi van a melltartóval?
(#1904) benjonino:pedig 100%, hogy megkapja még ha ki is vonul a HTC. Az LG is megkapta a wp 7.8-at anno, annak ellenére, hogy az LG is kivonult a WP platformról, plusz még azt is mondta, hogy nem fogja rá kiadni a frissítést, de az MS mégis kinyomta rá.
-
KKT-255
csendes tag
válasz
Van benne igazság.. az én 8X-em 7-8 hónapos és kezdek kiábrándulni az egészből. A 7-8 hónap alatt nem sok javítás vagy frissítés jött rá, amivel jobb lett a telefon. FB notificationök random jönnek, van, hogy 3 napos dologról értesít, FB üzeneteket ugyanígy, képet küldeni még mindig nem lehet FB-on, stb. Kicsit idegesítő, hogy az anno 130ezres telefon nem tudja ezt, Marika 20ezres Samsungja meg igen.. És az ár: kicsit több mint fél év alatt annyira lement, hogy kb. 60ért lehetne most max eladni..
Közben szeretem a csempéket, a rendszert, a betűtípust, mindent.. de olyan alapvető hiányosságokat nem javítanak ki hónapok-félévek alatt, ami már gáz. Már majdnem azon vagyok, hogy vettem volna inkább egy i4S-t ugyanennyiért...
-
sszemtelen
őstag
válasz
Épp most akartam linkelni ezt a cikket, és igen csak remélem hogy jön még UP erre a telefonra..
Eddig tetszik nekem, nem idegesítenek a kis hibái..
Viszont nem értem mit értesz a push-up hibán..
Minden sms, minden hívás, de még az fb chat is instant jelez, van hogy előbb mint a gép.. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
benjonino #1673 üzenetére
Nos, nekem két hete van ilyen telóm.
Viszont ez alatt a két hét alatt az elsők között kaptam meg a WP8-as GDR2 frissítést (L925 nem számít, az már azzal jött ki, ami frissítésben megelőzte a 8X-eket, az a Samu Ativ S volt), és ha jól tudom a korábbi frissítések is hamar érkeztek erre a telóra. Tény, hogy a Nokia-féle támogatás komolyabb (lásd sok extra szoftver), viszont ha csak a sima frissítéseket nézzük, akkor szerintem nagyon is jól áll a teló. És míg a HTC-nek az androidos telóival Dunát lehetne rekeszteni, addig WP8-as készülékekből talán van 3 (8X,8S,8XT?), így valószínűleg könnyebb dolguk van a frissítésekkel, mint az androidoknál; ezen felül pedig nem hiszem, h. az MS megengedné a HTC-nek, h. az egyik csúcs WP8-at ne frissítse.
-
btudos
nagyúr
-
benjonino
tag
válasz
benjonino #1648 üzenetére
#1648-as bejegyzésemet helyesbíteném.
Ott ugyebár azt feszegettem, hogy mik azok a Nokiás alkalmazások, melyek nélkül keserűbb az élet a HTC-vel.
Akkor ezt a 3 dolgot hoztam ki:
1. egyéb mappa telítődik probléma
2 Here Drive+ (megoldva 35 euróért)
3. Bármilyen mp3 csengőhangnak.Azóta elolvastam az L820-as fórumot is, és arra a következtetésre jutottam, hogy:
1. az egyéb mappa problémára a Nokia sem tud teljes értékű alkalmazást nyújtani.
2. 35 euró
3. itt tévedtem, ugyanis megoldható.Következtetést levonva eddigi tudásom szerint számszakilag pontosan tudom konkretizálni a szoftveres különbséget: 35 euro.
Ezen felül van még valami?
Számomra fontos lenne a válasz, mert nagyon hezitálok az L820 és e között a telefon között, és jó lenne előtte tudnom, hogy miről mondok le, ha ezt a készüléket választom. -
btudos
nagyúr
válasz
benjonino #1648 üzenetére
Bármilyen MP3 mehet csengőhangnak, amennyiben az adott fájl nem nagyobb 30 megánál, DRM free, és a telefon Ringtone mappájába teszed. Ez nem Nokia, hanem WP8 feature.
Temporary files clean up elvileg mostmár nekünk is lehetne, mert a make more space nevű program elvileg tudná ezt, de ha rányomok, nem történik semmi. De legalább kezdeményezés van, így van rá esély hogy valamikor lesz is valami belőle.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
benjonino #1643 üzenetére
Nem az a baj hogy növekszik az a baj törölni nem lehet
. Nekem ott van 100 Mb törölhető de hiába nyomkodom mint süket a csengőt nem töröl semmit... no nem baj majd legközelebb MS... de egy rádiót kaptunk (nagyon kelett)
Van egy 720-am is, az sem tökéletes, de többé kevésbé működik. (jobban mint az újjonnan kapott HTC-s)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Kerékpársportok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest