Új hozzászólás Aktív témák
-
alcsa
senior tag
válasz
Sipka81 #4311 üzenetére
Hello!
Igen, nekem elsore felment, igaz en mar a kezdetek ota benne vagyok a fejlesztoi programban.
Nem tudom mi lehet a gond, berakok egy screenshot-ot a jelenlegi szoftver verziokkal.Talan ha ti is megprobaljatok a fejlesztoi programon keresztul felrakni akkor sikerulhet.
Itt azt irja, hogy nincs eleg szabad hely a frissites telepitesehez.
-
törölt tag
válasz
Sipka81 #4226 üzenetére
Nálam HTC Hub nem megy tile-on, nincs Beats Audio, a kamerát nem nagyon használom, és nincsenek emlékeim, hogy milyen volt, de elég spártai.
Amúyg megy minden, egy rossz szavam sem lehet. A PfD nekem semmit sem telepített, ami HTC-s lenne.
[HTC support]
A telód független, cask Voda CID-es jó eséllyel.
A hogy lehetre nincs válasz. A nem hálózatos telókat a HTC frissíti elméletileg, a hálózatosakat pedig a szolgáltató (a Te eseteben ez a Voda lenne) -
törölt tag
válasz
Sipka81 #4220 üzenetére
Ennyi idő távlatából (amit a "hivatalos" 8.1-re várással töltöttem) nem világos, hogy a DfP áldás vagy átok.
Közben volt egy Lumia 920-am is, ami kapott Cyan-t (ott az volt a WP8.1) és hát szó mi szó, a DfP többet tud.
A HTC esetében még nem láttam HTC 8.1-et, ezért nem tudok nyilatkozni, sőt, a sajátomon a közeljövőben nincs is esély rá. Max a 10-re (de ezt hajlamos lennék nem elhinni, így visszatekintve)
A frissítés egyébként már "kint van" - esetleg a HT "support"-nál érdemes rákérdezni.
Ha lenne két 8X-em, egyiken DfP lenne, másikon meg várnám a csodát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- iPhone topik
- Hardcore café
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest