- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipka81
tag
Gyárilag nincs magyar nyelv a telefonon.
Tudok rátenni valahogyan?
beállítások/nyelv/nyelv hozzáadása menünél minden van, csak magyar nincs... miért!? -
Sipka81
tag
Feleségem telójára (Lumia 735) megérkezett a wp 8.1 update 2.
Kíváncsi vagyok, hogy 8x-re jön-e/lesz-e, ha igen mikor? Elvileg erre mindenképp szükség van a 10 előtt... -
Sipka81
tag
válasz
szekfizsolt #4348 üzenetére
az én telefonomon sem választható, hogy a win magyar nyelvű legyen, szóval ehhez sincs köze a herenek.
-
Sipka81
tag
válasz
szekfizsolt #4341 üzenetére
két dologban biztos vagyok:
1. here drivenak nálam van hangja
2. 8.1 van a telefonon, de a 4319-es hsz-ben megtalálod a további os adatokat! -
Sipka81
tag
válasz
szekfizsolt #4338 üzenetére
pedig htc 8x-en a here-nek van navi hangja! természetesen magyarul beszél és lehet választani férfi és nő közül!
-
Sipka81
tag
az én telóm ugye nem fejlesztői, nem tudom, hogy ezért-e vagy más oka van, de nálam:
- OS version: 8.10.14203.306
- Firmware revision number: 3030.0.52001.162
a többi pedig ugyanaz, mint nálad.Frissítésre hiába keresek, azt írja, hogy ez a legfrissebb.
Egyébként ezek a verziószámok a frissítés telepítésével nálam nem változtak. -
Sipka81
tag
Nekem is feldobta az updatet, én sem tudtam feltenni, ugyanúgy a fogaskerekes rész elején újraindul, 0x80188308 hihakódot ír. A telón hivatalos 8.1 van, korábban sem vett részt a fejlesztői programban...
alcsa, neked gond nélkül felment a frissítés?
ha valaki rájönne a megoldásra, akinek eddig nem tette fel, aztán mégis felment, kérem írja majd meg a titkát!
-
Sipka81
tag
wp 8.1 frissítés után levettem a HTC hubot, mert nem használtam.
Most próbáltam telepíteni, de nem engedi.
Valaki tapasztalt ilyet?
Mi lehet az oka?
Hogy tudnám telepíteni? -
Sipka81
tag
kánaán van!
volt mondjuk némi para a telepítés során: végig töltőn volt a telefon, a 8.1-es frissítés letöltése, és előkészítése után kiírta a telefon, hogy újraindul, kikapcsolt aztán se kép, se hang nem indult újra, a töltést jelző led sem világított...
nem sok jóra számítottam...
ráadásul indulnom kellett melóba. Nem tudtam mit csináljak hirtelen, próbáljam-e bekapcsolni a telefont vagy mi legyen. Végül úgy döntöttem, hogy nem nyomtam semmit, kihúztam a konnektorból a töltőt, betettem a táskámba majd a munkahelyre érve konnektorba dugtam. (Kb. 15 percet nem volt közben hálózaton.) Csatlakoztatást követően szintén semmi, nem világított a led sem... Aztán 5-10 perc elteltével rezgett és bekapcsolt úgy, hogy hozzá sem nyúltam és folytatta a telepítést, ami végül sikeresen lezajlott!Van data sense is!
Sajnos a nyelvi beállításoknál továbbra sem elérhető a magyar nyelv, pedig itt többszörösére nőtt a választható nyelvek száma...
de nem vagyok elégedetlen!
köszi HTC!
-
Sipka81
tag
na megvolt a htc support cset, lényege a következő:
The update is being rolled out to devices.
...
We recommend you continue to check for updates periodically as the update becomes available to more people.
...
Our devices are available on a wide variety of carriers and across many countries. Due to localization, testing, and partner approvals, updates do not roll out to all devices of the same model at the same time. Even once a software update begins to roll out from HTC or a carrier partner, the update can take up to 45 days from the initial push to reach each person with that device on a given network.Szóval nem tudok mást csinálni, mint várok...
De száradjon le a kezem, ha még egyszer rányomok a frissítés ellenőrzése gombra...
ha ideér a frissítés jelentkezem majd!
köszi mindenkinek a segítséget! -
Sipka81
tag
köszi Vassili!
mindig van még egy dolog, ami eszembe jut: nálam pl. nincsen datasense vagy adatforgalmi segéd 8.0-n, nem is volt. Ezt le tudom esetleg szedni valahonnan? És az normális, hogy nincs rajta a telefonon? Nektek rajta van/volt?
És korábban kérdeztem a DfP-val vagy PfD-vel kapcsoaltban, de még nem kaptam rá választ:
beregisztrálok a programra és a felajánlott frissítéseket kötelező telepíteni vagy én dömtöm-e el, hogy mit szeretnék telepíteni? -
Sipka81
tag
válasz
#41180928 #4224 üzenetére
tehát akkor a Te telódon DfP-s 8.1 van jelenleg?
és csak az óra csempe nem működik? én azt nem is használom, csak a zártképernyő időjárásos hátteret... egyéb negatívum DfP 8.1-en?
ez hogy működik egyébként? beregisztrálok a programra és a felajánlott frissítéseket kötelező telepíteni vagy én dömtöm-e el, hogy mite szeretnék telepíteni?
DfP-s frissítés nem telepíti a htc-s fw-t? jól gondolom?htc supportot hol érem el, hogyan tudok velük csetelni?
honnan tudom, hogy független-e a teló? Az enyém megy telenoros meg t-mobileos kártyával is, ezek szerint független?
mondjuk bekapcsolást követően a htc és wp logó között kapok egy teljes képernyős voda logót is, meg ugye ez megjelenik a telefon infójában is. A kérdés még mindig, hogy független vagy sem?A külföldi fórumokat böngészve elég vegyes a kép:
- amerikában Verizon kiküldte a frissítést,
- ausztráliában vodafone-nál elvileg nem lesz (Withdrawn by HTC, update will not be progressing at this stage.)
- T-Mobilenál elvileg nem lesz 8.1 frissítésTovábbra is kérdés, hogy a "független" telefonok frissítésének elérésével mi a helyzet? Hogy lehet az, hogy az egyikre jött már 2 hete, a másikra meg sehol semmi...
-
Sipka81
tag
válasz
#41180928 #4215 üzenetére
köszi, de ebből milyen hátrányom származhat?
tudom, hogy a DfP nem tartalmaz elvileg oem drivert, de mit jelent ez a gyakorlatban? mi nem fog működni megfelelően a telefonomon?
érdemes-e várnom a hivatalos frissítésre és ha igen kb. mikor kellene megérkeznie?
tudok-e azon kívül tenni valamit, hogy a frissítést ellenőrzöm a telefonon, hogy előbb megkapjam?itt egy kép a jelenlegi helyzetről, hátha valakinek többet mond annál, amit én ki tudok belőle olvasni...
-
Sipka81
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni: adott egy HTC 8x teló, ami eddig nem vett rész a developer preview programban. A telefon elvileg független, magyat T-mobile-os SIM van benne, de a készülék infónál az írja: carrier: vodafone.de (magyar nyelv nincs a telefonon gyárilag). Többször ellenőriztem a frissítést, de nem sajnos talál hozzá, 8.0 van a készüléken. A kérdés pedig az lenne, hogy van-e értelme várnom vagy telepítsem a developer preview-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest