Új hozzászólás Aktív témák
-
BiGg DoGg
csendes tag
Hellóztok.
Nem tudom, hogy valakinél fellépett ez a probléma vagy sem, amibe én akadtam, de vázolom az előállt helyzetet.
Néha nagyon felforrósodik a telefon és kb használat után (de néha közben is) kikapcsol. Mikor visszakapcsolom akkor az akkumulátor állapota esik kb 7 - 8 %-al. Nagyon idegesítő bír lenni és ilyen állapotban el sem tudom adni
Valakinek bármi ötlete akad erre a problémára?
Preview for developerst töltöttem le, szóval 8.1es win van rajta. Viszont meg kell említsem, hogy a sima 8-as windows-al is néha újraindult
Szervízben azt mondták, hogy a Facebook alkalmazás miatt van, és hogy sokan panaszkodnak az újraindulársa e miatt. -
BiGg DoGg
csendes tag
Szóval akkor megnyugodhatok, és kb fog jönni az a GDR1-nek kevezett frissítés a 8.1nek és remélhetőleg nem fog figurázni?
Kicsit leamortizáltatok ennyi infóval
Köszi -
BiGg DoGg
csendes tag
Hellóztok,
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a telefonom, X8as természetesen, mindig kikapcsol. Csak úgy. Semmit sem csinálok vele és akkor is kikapcsol. Nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baja. Csináltam egy gyári beállítást is, de nem segített. Jelzem, hogy 8.1-es windows van rajta, a Preview for developers.
Válaszaitokat előre is köszönöm. Kellemes napot kívánok mindenkinek.
-
BiGg DoGg
csendes tag
Kijött a hivatalos GDR3as update. Még ropog
Nemrég fejezte be a telepítést és a legfontosabb, hogy a multitasking most már nem egy fájdalmas dolog
(helység: Kolozsvár, RO)
-
BiGg DoGg
csendes tag
Helloztok,
Következőket tapasztaltam a telóval:
-amikor kedve szottyan újraindul (amióta megvan, már azóta csinálja, igaz nem rendszeresen, de még rendszertelenül is idegesítő)
-néha elkezd recsegni a hang, amikor zenét hallgatok, fülessel (15 - 16-os hangerőn) vagy a hangszóróról, (beépített lejátszó, youtube, csengőhangok, ébresztő) és csak egy ujraindítás után jön helyre.Elég idegesítő ... ti tapasztaltatok hasonlót?
Még nem frissítettem a GDR3-ra, szerintetek az megoldaná ezeket a problémákat?Köszi
-
BiGg DoGg
csendes tag
válasz
viktorhmv #2964 üzenetére
Mellesleg, ha számít, hogy a zenéidet jó minőségben hallgasd (az élesek tiszták, a mélyek szépek, teltek, persze fülestől függően) akkor ugyan biza meg leszel elégedve vele, illetve a fenti hozzászóló nézőpontját tartom én is.
Napi 1 óra zene, fotózgatás, facebook (masszív 1 - 1,5 óra), wifi állandóan bekapcsolva: kibírja 1 napig. Ha játszol akkor nagyon meríti az akkut.
Kijelzőt tekintve: mindig röhögök a haverokon akiknek nem ilyen típusu kijelzős a készüléke: "-Megint nem látok semmit ezen a ..."
Míg én vígan olvasgatok napsütésben is.
-
BiGg DoGg
csendes tag
Nekem a GDR2est kéne valahogy felpattintani a telóra ... help
-
BiGg DoGg
csendes tag
Újból én ....
Nem tudom sehogy sem frissíteni a GDR2esre
, így nem tudom feltenni a GDR3as frissítést. Esetleg valami hír arról, hogy ha hivatalosan is megjelenik a GDR3as, akkor azt fogja engedi, hogy feltegyem? Remélem igen, mert ha nem elég ideges leszek
-
BiGg DoGg
csendes tag
Valaki elmagyarázná hogy is lehet frissíteni GDR3asra? köszi
-
BiGg DoGg
csendes tag
válasz
sszemtelen #2304 üzenetére
Hmm, nem hangzik rosszul, meglátjuk jövő héten hogy muzsikál az ujdonsült 8X
-
BiGg DoGg
csendes tag
válasz
sszemtelen #2298 üzenetére
Hello,
Meddig birja szuflával a 8X-ed, keményebb terhelés mellett?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest