- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
szőröscica #1490 üzenetére
Röviden, nincs lehetőség offline navira, ha Magyarországon laksz
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Beszereztem magamnak én is egy készüléket
6 vagy 8 megapixelben fényképeztek vele?
Nem lehet valahogyan nézni, hogy mennyi kijelzőhasználat volt a legutolsó töltés óta? -
enginev3.0
félisten
Nekem pont az integrált chat tetszik wp-ben, hogy egyben van az sms, fb, és régen msn, amit már nem használok
És általában mindig online a telefonom, 3G vagy Wifi
És ez mennyire gyors? Egyből jönnek az üzik és mennek, vagy akadozik, valami?...az értesítősáv tényleg elég comorú
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Helló
Milyen hibái vannak a készüléknek? Hardveres, szoftveres is jöhet, bár remélem nincs sok
-
enginev3.0
félisten
válasz
barnam_ #1113 üzenetére
Tudom hogy ugyan akkora, már mint most már tudom, de azt is tudom hogy kijelzőre nézve kikapcsolt és bekapcsolt állapotban is kicsinek tűnik már a 4.3"
Persze ha egyet kézbe foghatnék lehet változna a véleményem, csak sajnos senkinek nincs a közelben, de még a távolban sem -
enginev3.0
félisten
válasz
barnam_ #1110 üzenetére
Áh, nekem volt Omnia 7-em, majd HD2, aztán Desire HD, Sensation, és most hogy HOX-om van, ránézek egy HD2 vagy Desire HD-ra megkérdezem hogy mi ez a kis játéktelefon?
Nem állnék vissza kisebbre
Viszont láttam metrón valakinél egy Samsung Note-ot, az pedig már hatalmas, nekem nagyon nem tetszett, szóval ez a 4.7 tökéletesRemélem lesz nagyobb wp8 HTC
-
enginev3.0
félisten
Nézegetem itt ezt a telefont, és rájövök hogy csak 4.3"
Pedig még lehet cseréltem volna a HOX-ot, de így lehetetlenRemélem lesz még nagyobb WP telefonjuk nemsokára
-
enginev3.0
félisten
Én meg amondó vagyok, hogy sokan megveszik majd a wp8 telefonokat, és aztán nemtetszés miatt csak úgy teszik fel hardveraprora hogy cserélnék hasonló tudású (sensation, sgs2 stb...) androidra / apple-re, ráfizetés nélkül!
-
enginev3.0
félisten
Hát nekem egy picit kevés
Nem a rendszer, hanem a telefon
Szerintem itt is lesz olyan amiben erősebb lesz a 8s, mint a HOX meg HOS esetébenMegkockáztatnám, hogy kamerája is jobb lesz a 8s-nek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest