Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kátai
senior tag
Hát akár milyen levelező appot próbálok(gmail,outlook,miui saját)egyik alatt sem hajlandó jelezni a beérkező leveleket mobiladat kapcsolatban,csak ha kézzel frissítem.Szinkronizálás gond nem lehet?Valaki talált már erre megoldást?
-
-
Cheesy
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Note-ot lehet egyszerűbb lenne beszerezni, de neki 5"-os telefon kell, az 5,5" már nagy neki.
Most ezzel szemezek: Xiaomi Redmi 3S Prime 32GB (Arany)
Csak fel kell őket hívnom, hogy ez a B20-as verzió-e.
Az ára magasabb mint amit eddig találtam, de ez van, ő ragaszkodik ehhez a típushoz... -
-
Cheesy
őstag
-
lócitrom
őstag
korábbihoz hozzáfűzném, hogy ugyan nem tudom hol szerezhető be már, de a buherálás alapvetően elkerülhetetlen, mivel nem hivatalos forrásból szerzed be a telefont és így sok esetben piszkált rendszer van a telefonon. függetlenül attól, hogy kínai vagy sem, valamint hogy kinek veszed, célszerű szoftverezni. ismeretlen forrásból kapod, egyszer pedig túlélhető egy teljes újratelepítés mielőtt még használatba venné az ember.
-
Cheesy
őstag
Bocsánat, ki kell javítanom magam.
Redmi 3S International Version 3GB 32GB Smartphone Gold
kb. 50k, de Honorbuy-t nem ismeremMegbízható?
Ha innen rendelem, akkor is a Wayteq-hez kell küldeni garancia esetén? -
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Rendbe tehetnék már azt a k.rva oldalt, hogy megfelelően megtalálja mindenki azt a készüléket, amit keres. Ezek is kiadnak ezer variációt, aztán a kutya nem tudja már követni. Lehet ők maguk se.

-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van egy 3S Primeunk, azon jelenleg 8.1.1.0 szoftver és a rendszerfrissítés app nem ajánl fel újabbat. Jól láttam,hogy van 8.2.1.0 hozzá? Manuálisan kéne felraknom? Adatok megmaradnak? Olvastam valamit, hogy a 8.2.1 törli az adatokat...

-
malystryx
senior tag
válasz
albandy
üzenetére
Hopp tényleg, annak kéne ott szerepelni hogy 4G LTE: 800Mhz ugye? De nincs... Mindegy, én megvoltam eddig is nélküle, eztán is megleszek, netezni sem igazán netezek, csak wifin és otthon. Köszi hogy szóltál, legalább nem fogom keresni

Bocs a kései válaszért, most végeztem az egész topik átnyálazásával, a válaszod már kimaradt.Még talán 2 hét és megérkezik, nagyon kíváncsi leszek a MIUI-ra, még sosem volt xiaomi telóm, de már régóta szeretnék. Karkötőm és Piston 3 van régebbről.
Kigyűjtöttem a fontosabb hsz-ekből a beállításokat, okosságokat, stb., azért elég sokmindent be lehet állítani, testreszabni. Némelyek elég jól el vannak dugva.
Előtte egy Cubot S200-am volt, ehhez képest szög egyszerű volt. Azzal is voltak érdekes dolgok, működés közben elkezdett forrni a procija, a csengőhangomat (hívás) folyamatosan visszaállította gyárira, meg videó lejátszáskor folyamatosan változott a hallott hang erőssége. Ha levettem a hátlapot, akkor az akksi kicsit kimozdult, és kikapcsolt. A hátlappal viszont szilárdan tartotta.
Fordításbeli gondok voltak vele rendesen, és azon alighanem KitKat volt. De együtt tudtam élni vele, és szerettem. Az S3 ahhoz képest limuzin lesz remélem 
-
-
trebrona
nagyúr
Beállítások=>Rendszer=>Mentés és visszaállítás
Itt tudsz minden alkalmazást és adatot lementeni. Romcsere után ugyanitt tudod visszaállítani. Mentést érdemes SD kártyára, vagy ha nincs PC-re másolni, majd telepítés után vissza és abból fogja visszaállítani.Ha tudod a jelszavad, nincs a fiókkal semmi tennivaló.
-
kisqp
tag
válasz
cincinatus
üzenetére
Anelkul nem megy?
-
RTG
tag
válasz
trebrona
üzenetére
Szia !
bocsi a lámaságért, de ... kérlek a #8289-re adott válaszodat a kedvemért légyszíves egészítsd ki, szájbarágósan a megfelelő mentési procedúra leírásával. wp-n egyszerűbb volt : ment - visszaállít - kész . itt túl sok az opció, és a rossz választás esélye. van működő mi , google , one drive fiókom is, használom is őket. mit kell csinálnom, hogy ez #8291 után ne kelljen újra belakni a készüléket ? androidon ill miuin van olyan "gomb" amit megnyomok és rekonstruálja mentésből amit kell ?
ill van egy kis zavar a fejemben a mi fiókkal kapcsolatban is. rom csere előtt van ott valami tennivaló ? pl : készülékkeresés, kijelentkezés... annyi mindent összeolvastam már, hogy elvesztettem a fonalat, de nem akarnám kizárni magam a telefonomból.help plíz köszönöm
üdv -
Kali4
tag
Sziasztok. Végre sikerült beszereznem egy ilyen telefont. Legalábbis remélem, hogy nem egy darab tégla fog megérkezni.

Ez az első használt telefon vásárlásom és nem vagy túl jártas a témában. Mi szükséges ahhoz, hogy felejtse el az előző gazdáját teljesen és belakhassam a telefont? Hard reset elég?
-
Lenry
félisten
válasz
cincinatus
üzenetére
működik, én tegnap ezt csináltam.
más kérdés, hogy azóta nem működik a SIM1 foglalat
úgyhogy megy vissza a stable, és nagyon remélem, hogy ez megoldja -
Kátai
senior tag
A gmail app helyett szeretnék más levelező appot használni(mert csak wi-fi-n haljandó értesíteni levelekről).Hogyan tudom fagyasztani,tiltani a gmail-t?Verzió:MIUI Global 8.2 Stabil 8.2.1.0(MBEMIDL).Tudom,hogy csak root joggal lehetne törölni de esetleg más megoldást tud valaki?
-
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Az ikonok méretét lehet valahogy változtatni (kisebbet szeretnék), vagy rakjak fel másik témát és ott lehet hogy lehet?
Most teljesen gyári van rajta.Köszi
-
Thunderbc
csendes tag
Üdv!
Nem sokon múlt, hogy a falhoz csaptam annyi reklám jön be mindenféle formában (EU Stock...). A legújabb ROM (Stable 8.2.3.0) feltelepítése használna? Persze az Updater nem akar semmit csinálni, hiába ott van az új ROM. (Couldn't not verify...)
Tényleg végig kell zongorázni az egész telepítési útmutatót?

Vagy tényleg szétverjem ezt a kinai szart?Köszönöm
-
kisqp
tag
válasz
cincinatus
üzenetére
Ezt nem biztos, hogy értem. Gyári rom, global stable. Nem nyúltam semmihez.
-
cincinatus
tag
De gondolom akkor nem indítja el az appot. Adatokat törölted belőle?
Lehet, hogy hiányzik az app egy része. Törölni kellene és újból feltenni. (Mondjuk nem tudom, hogy magában letölthető-e valahonnan.)
Esetleg megpróbálhatnál egy másik SMS appot.
Vagy ha letöltesz egy teljes frissítést és azt teszed fel szerintem megoldaná a problémát.
-
Lenry
félisten
visszajött a szervízből a telefonom, kicserélték a besárgult kijelzőt, ennek örülök.
annak viszont nem, hogy közben a developer ROM valahogy stable-é változott, és erre nyilván már csak akkor jöttem rá, amikor mindent újrakonfigoltam a telefonon

-
zsupyro
csendes tag
Sziasztok. A névnapp nevű alkalmazás widgetje nem frissít, úgy érzem mindent megcsináltam amit az összefoglalóban találtam, ezen felül van valakinek ötlete?
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Fellépett egy olyan probléma, hogy nem tudok sms-t küldeni. Telepítve volt az sms backup, amit be kellett "engedélyezni", mint alapértelmezett sms alkalmazás, az sms-ek visszaállításakor. Utána elvileg visszaállt a gyári sms app. Na azóta nem tudok sms-t küldeni. sms backup-ot már töröltem, de nem tudom/emléxem, hogy hol kell visszaállítani.
Somebody help me please S.O.S.!!
Köszi!
-
Cheesy
őstag
válasz
lócitrom
üzenetére
Atyámnak lesz, ő azon kívül, hogy belerakja a SIM kártyákat és elkezdi használni, nem igazán fogja berhelni szoftveresen.
A Redmi 3S-nek van egyáltalán alternatívája vagy utódja? (Ami legalább ennyit tud és könnyen elérhető...)
Mert ő látja, hogy én dícsérem az enyémet és emiatt szeretne pont ilyen típust mint ami nekem van. -
lócitrom
őstag
a „mókolás” többnyire elkerülhetetlen... főleg, hogy már csak külföldi áruházakból beszerezhető a telefon. de nem mintha diploma kellene hozzá egyébként. többen linkeltek már egy áruházat itt, ahol különféle verziókban elérhető. talán tinydeal, de nem emlékszem már. eléggé késő van már a válogatáshoz. ez egy bőven kifutott modell.
-
Cheesy
őstag
Bár inkább lehet úgy kéne feltennem a kérdést (napok óta túrom a magyar webshopokat és mindenhol elfogyott a készülék), hogy Global Stable verziójú B20-as 3/32GB Redmi 3S "Gold" színben, Ti honnan rendelnétek?

Valahonnan valahogy az eustock is berendelte anno, csak kell lennie forrásnak...
Olyan kellene, amit nem kell mókolni, működik ahogy van. (A ROM verzióra értem.) -
Sutee89
aktív tag
válasz
V-I-D-A
üzenetére
Ez örömteli, azon kívül, hogy automatizált feladatot csak a akkuállapothoz vagy időponthoz lehet kötni
Nem tudom, ezt akarják-e a jövőben fejleszteni, de egy Tasker szerű (akár annál szerényebb tudású) beépített funkció, ahol pl. GPS pozíció, NFC, Wifi-állapot, cellainformációk, csatlakoztatott bluetooth eszköz, térerő stb. állapotához is lehetne automatizált feladatot társítani egészen hiánypótló lenne. Nem is értem, a gyári Androidok miért nem indulnak el ebbe az irányba, hiszen egyre több az IoT eszköz is, ez a trend... -
hati
addikt
válasz
oriolus123
üzenetére
Igaz, csak twrp kell hozzá.
-
Kátai
senior tag
Itt is megkérdezem,hátha:
"A gmail nem jelez,hogy üzenetet kaptam csak akkor ha wi-fi-n vagyok. Adatkapcsolatkor nem jelez.Olvastam,hogy valószínűleg a gmail app a ludas.Esetleg más ötlet?" -
SteadyMan
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy másnál is jelentkezik az a gond, hogy a 3S Prime-nál (Dev.7.3.2. Beta) a telefonbeszélgetés hangrögzítése után azt visszahallgatva a másik fél hangja kiválóan hallható, de amit én mondok az olyan, mintha távolról beszélnék, zajos és halk is, pedig normál módon, a fülemnél tartva használom a telót.
Olvasom a topikot, látom, hogy van patch bizonyos mikrofonproblémák megoldására, de arra nem emlékszem, hogy az erre a jelenségre is megoldás e?
Mondjuk nem vagyok az a mókolos fajta, sőt kifejezetten nem szeretnék minden frissítés után még ezzel is foglalkozni, de ha ez egy megoldás, akkor csak ráfanyalodnék, főleg ha nem kell root-olni meg ilyenek... -
Cheesy
őstag
válasz
Csatravi
üzenetére
Ha a Xiaomishopon lévő nem tud B20-at, akkor most jelen pillanatban honnan lehet rendelni magyarországi garanciával Redmi 3S 32GB (lehetőleg az arany színűt) új készüléket?
60k környékén.
Olyat, ami "out of the box" használható, mint amit az eustockról rendeltem magamnak és nem kell ROM-olni.
Az enyémen jelenleg most: MIUI Global 7.3.16 Beta -
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Szokenesz
üzenetére
Én TWRP-ben csináltam egy System, Cache és ART cache wipe-ot, /data partíciót nem bántottam, próba-cseresznye és működik eddig gond nélkül, megmaradt minden adatom (SuperSu, Xposed stb. ami a /system-re íródik, újra kell flashelni, de az adataik megmaradnak). Én ráadásul xiaomi.eu 7.3.9 beta-ról váltottam stablere. Csinálj mindenről backupot, próbáld meg így, aztán, ha valami furcsán viselkedik, mehet full-wipe.
-
gallimi
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szóval a kérdés, virtualis gombokat lehet valahogy "varázsolni" rá?
-
szanozs
aktív tag
Hol lehet beállítani azt, hogy telefonálás közben ha hívnak akkor nem a hangposta jelentkezzen be hanem "csörögjön ki" és fel is tudjam venni.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
lócitrom
üzenetére
Eu multi 8.2.3.0 is fent van...
https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862712273 -
gallimi
tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Be lehet állítani az xposed-ben a virtuális gombokat. És ha igen úgy is hagy ha nem kell el lehet tüntetni. Egy behuzással be és söpréssel lefelé ki. Remélem érthető voltam. Köszönöm
-
KMT
addikt
válasz
Victoryus94
üzenetére
A szándékos után szokott. Amikor az ő döntése, akkor nem, egyszer lebukott.

-
lócitrom
őstag
kínai 8.2.x.x stabil kijött. most már remélem a global is befut...
-
chatran
őstag
Nálatok is csúszik a gyári böngészőben a youtube videók hangja? Youtube appal nincs ilyen probléma.
-
KMT
addikt
válasz
cincinatus
üzenetére
Egy ideje már nem buktatja le magát azzal, hogy ujjlenyomatot kér újraindulás után, legalábbis én így vettem észre. Azaz simán újraindulhat úgy, hogy nem veszed észre.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
oriolus123
üzenetére
Az ugyanaz!

-
Sziasztok!
Érdemes a legújabb developer romra frissíteni? Minden rendeben van vele?
Köszönöm

-
lócitrom
őstag
nem nagyon áskálódtam még a rendszer mélyén, majd ha kijön a 8.2 végre... de annyit tudok, hogy a hosts fájl nem az /etc-ben található. valaki meg tudná mondani, hogy honnét olvassa a telefon? vagy nemes egyszerűséggel csak nincs gyári hosts?
-
Kali4
tag
Sziasztok!
Szerintetek 55k-ért garancia nélkül, használtan megéri megvenni? (3s Prime) -
Mynock
tag
válasz
halipali71
üzenetére
Próbáld újra az eszközkezelőben felismertetni.Nekem is volt ilyen
-
Soká
senior tag
-
laca1052
tag
válasz
halipali71
üzenetére
PC vezérlőpult-eszközkezelő és keresel egy piros három szöget amiben van egy felkiáltó jel vagy fríssiteni kell vagy át állítani MTP -re
-
oriolus123
tag
válasz
laca1052
üzenetére
Nekem is tökéletes minden! A mindenkori legfrissebb automatikus beta van rajta. A hangot patchelni kell, a képernyő mentésre a hangerő le+bekapcs gombot használom, fájl átvitelre meg ott az ftp. Gyári fényképező mindent tud amit várok tőle. Ja, és igen mindig találok valami újdonságot (ezt Trebonának szántam

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

üdv