- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
V.Stryker #11003 üzenetére
Még semmi hivatalos. De én még nem zárom ki, hogy előbb vagy utóbb megkapja. Lehet, hogy végül pont ezért nem marad ki a global bétából, de ez csak az én elméletem. Ugyanis eredetileg csak olyan eszközök kaptak volna a megszokott módon frissítést, amik már frissültek Nougatra.
-
lócitrom
őstag
válasz
V.Stryker #10979 üzenetére
szerintem kapkodsz. leírás szerint Fastboot módban csatlakoztatod a telefont. MiFlash-t indítasz. szoftvert kiválasztod, beállítod milyen jellegű legyen a flash. elindítod, elkezdi csinálni (igen, szart sem mutat majd az a csík csak számol). lefut. telefon újraindul. bármit csinálsz ezután TWRP-vel első dolgod legyen a dm-verity.
ha megfeledkezel nem kell újrakezdeni a folyamatot. telefont hosszan kinyomod bootloop esetén, kezed a hangerőgombon, mert egyből újra fog indulni. Fastboot bejön, kábel be. ideiglenes vagy végleges TWRP-be belépsz és utólag is be tudod kapcsolni a dm-verity-t. ha mindent jól csinálsz nem lesz loop. ha már kis pöttyök vannak nagyon ritka a loop. ha mégis van, akkor gyorsítótárt töröld TWRP-ben.
-
KMT
addikt
-
-
Cheesy
őstag
válasz
V.Stryker #9735 üzenetére
Üzletkötőként használom 2 SIM-el, elég sokat nyúzom nap mint nap. Hívás, navigálás, e-mail, plusz a magán viber, messenger, böngészés.
Becsületére legyen mondva, hogy így is bír 2 napot is akár.
És nem fagy, gyors.
A töltőn (autóban is, közben navi) azért melegszik ám, de nem vészesen.
Waze-t használok, folyamatos netkapcsolattal, nem sokszor veszti el a hálózatot, inkább a hegyek között, de még ott is navigál jól amikor kiírja a Waze, hogy hálózat keresés.Most egy mágneses töltőkábel megoldást keresek épp, hogy még ennyit se kelljen "koptatni" a miniUSB-t az alján.
-
Cheesy
őstag
válasz
V.Stryker #9593 üzenetére
Note-ot lehet egyszerűbb lenne beszerezni, de neki 5"-os telefon kell, az 5,5" már nagy neki.
Most ezzel szemezek: Xiaomi Redmi 3S Prime 32GB (Arany)
Csak fel kell őket hívnom, hogy ez a B20-as verzió-e.
Az ára magasabb mint amit eddig találtam, de ez van, ő ragaszkodik ehhez a típushoz... -
-
-
vlorika
csendes tag
válasz
V.Stryker #6037 üzenetére
Sziasztok,
Én is vettem egy redmi 3S-t amin gyárilag MIUI 8 Global 6.9.15 i Beta van. (Itshop4you-ból vettem, 1 év magyar garival.)
Erre szerettem volna feltenni egyből a stabil 8.1.1.0-at ahogyan Stryker is írta, illetve ahogy a miui oldalán is levolt írva, vagyis letöltöttem a telóval wifin a zip-et a downloads mappába, majd saját uploaderrel Choose update package opció, majd OK, de mindig kiírja, hogy kapcsoljam be a wifit.
Ha bekapcsolom a wifit, akkor ha letiltom ha nem az automatikus frissítést, nem a stabilt kezdi el feltenni, hanem a betat szeretné mindenáron 6.12.15-re frissíteni.
Teljesen tiszta a teló, még google fiókot sem csatoltam hozzá, csak a wifit engedtem neki.
Esetleg valami ötlet mit nem csinálok jól, hogy felmenjen a stabil 8.1.1.0?
Jó lenne még kari előtt megoldanom, mert akinek szánom ajándékba jobban értékelné a stabil verziót.Különben a teló fogásra, tempóra eddig nagyon teccik
Köszönöm az ötleteket előre is.
Ja és ha lehet részletes útmutatót kérnék szépen, mert nem vagyok expert androidból... -
V.Stryker
nagyúr
-
Tankeradam
csendes tag
válasz
V.Stryker #6065 üzenetére
Fastboot módba kiválóan sikerül betennem a mobilt, rákattintottam a Reboot.bat-ra, újraindult a telefon, de piros led nem villogott :\ a windows-ban hallottam, hogy usb eszkösz csatlakozott a laptopomra, eszközkezelőben meg is jelent, amit a mellékelt képen mutatok is.
Ezután elindítottam a flash programot, amit küldtél, betallóztam a kicsomagolt fastboot rom-ot, clean all pötty, refresh, eszköz megjelent, majd flash.. de az eszköz már rég rebootolgat magában, mert nem lépett be az edl módba. A flashelés meg független megy a mobiltól.
-
Faterkam
addikt
válasz
V.Stryker #6041 üzenetére
Épp ezt akartam kérni, hogy majd mesélj a tapasztalataidról. Bár neked akkor szinte semmi nem volt még rajta, ha rögtön cserélted Stable-ra! Használatba milyen? mennyire stabil stb. Az a gond, hogy te nagyon akkor nem is tudod hasonlítani a Dev.-hez, mert nem használtad? Ha jól értettem
-
Faterkam
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged