Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
-
Cheesy
őstag
válasz
Szokenesz
üzenetére
2016. decemberi az enyém, munkára használom, sokat telefonálok, navigálok vele. 1 napot kibír.
Viszont már kezd egy kicsit bosszantani, hogy valamitől baromira belassult úgy 1,5 hónapja.
Messengerben pl. ha írok valami, késve jelennek meg a betűk, 1mp elküldeni az üzenetet, applikációkban is érezhető.
Eustockos, gyári ROM van rajta, alig telepítek rá valamit. -
RTG
tag
válasz
Szokenesz
üzenetére
már nem emlékszek, honnan töltöttem, de rákeresve ez ugyanaz a verzió . ill itt is találsz több alkalmasat, olyat keress, aminek a leírásában benne van, h android6+. lehet, a jó eredményhez többet is ki kell próbálnod. nekem kellett... de az én 3s-em egy "különleges" darab, mindent másképp csinál, mint az itt jelen lévők többségének a készülékei...

üdv
-
törölt tag
válasz
Szokenesz
üzenetére
Nekem a 9-es PE van fenn, gcam kilép lassított felvételnél, minden egyes újraindításnál megkérdezi mi legyen a sim kártyákkal, az első napon nem lehetett használni az ujjlenyomat olvasót (de magától megjavult) Egyébként minden flottul működik, napi használatban.
Nekem az üzemidő is jó vele. De a 8-as android nekem jobban tetszett
-
jambiyya
őstag
válasz
Szokenesz
üzenetére
https://prohardver.hu/tema/re_tobb_ujitassal_tamad_a_xiaomi_redmi_3s/hsz_14687-14687.html
Ha holnap a nejem nem azt mondja, hogy munkába menet volt mobilnet, akkor a PE kuka lesz...
-
-
-
-
-
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Szokenesz
üzenetére
Stílszerűen a Mi Remote controllert

Az eddig általam korábban leírt hibákon kívűl mással nem találkoztam.
-
ktomcat
senior tag
válasz
Szokenesz
üzenetére
Szívesen, gyári romnál van ez az úgynevezett sleep of death probléma, nyár eleje óta valamit elszúrtak a xiaomi fejlesztők és azóta képtelenek helyrehozni...
Victoryus: melyik gappsot használod? Én microval tettem fel, illetve van aki azt mondja hogy kell egy resi telepítés után és utána mehet fel a gapps, bár nálam ilyen nem volt még, ezúttal is megadtam a telepítéseket sorba és utána ment a resi
Valaki még kérdezte hogy root nélküli e a rom, erre a kérdésre szerintem igen a válasz, mert a magisk nekem még egyszer sem települt fel amikor kiválasztottam az aromában

-
-
retesz147
addikt
válasz
Szokenesz
üzenetére
Köszi!
Most ugye eu stable van fent+ root+xposed+secure settings+rootcloak+miui tweaks

Szóval van itt minden (OTP miatt, csengőhang állítás miatt, GPS állítás miatt)Így most azt csinálja a teló, amit szeretnék, jól is működik (kivéve, hogy néha újraindul, nagyon lassú a feloldás, újjlenyomattal szinte lehetetlen).
A GPS állítást elengedném, ha nem rootolok az OTP elvileg működik, aza fránya csengőhang, amit meg kellene oldanom.
A cserét csak azért akarom, mert a telón valami beakad az esetek 85%-ban. Ilyenkor megy kb 25-30 órát, amiből 4 óra SOT és ugyan ennyi ébrentartás, vagy több.
Néha az ébrentartás elmarad, na akkor kijön a 2 nap 6 óra SOT. Már monitoroztam annyit, de nem bírok rájönni, mi lehet az.
Na ezért akarok váltani, de akkor az RR valszeg kiesik.Nincs valakinek ötlete, hogy hogy tudnám megoldani ez a fránya csengőhangot?
A baj az, hogy néha irodai munkát végzek, néha terepit.
A hívásnak hangosnak kell lennie(terepi), de az értesítésnek meg hallknak(iroda). Rengeteg e-mail, fb üzi jön, ami ha hangosra van téve, megbolondítja munkatársakat az irodában.
Ezért van az, hogy a csengőhangot és az értesítést külön kellene állítanom (profilozó progi automatán csinálja).
MIUI Tweaks ezt tudja, de ahhoz szét kell megint buherni.
Valami egyéb megoldás?
(hangfájl hangossággal már operáltam, nem jó, mert akkor mindig halk...) -
kovy79
őstag
válasz
Szokenesz
üzenetére
Nincs mit csodálkozni, sajnos a folyamatos gyenge hálózatnak ez a hátulütője.
Nekem a Jiayu G4A (3000mAh) 1-1,5 napot tudott ott, ahol most a Redmim 3-4-et, köszönhetően a sokkal jobb térerőmnek.
A Jiayum sokszor mutatott közepes térerőt, miközben elérhetetlen voltam, a Redminél ez 3 hónap alatt egyszer sem fordult elő.(#10115) lócitrom, én ezért nem frissítek szinte semmit, ha egyszer tökéletesen működik. Az appokról is ezért csinálok gyakran mentést. Ha nem jó a frissítés, megy vissza a régi verzió. Van olyan programom, aminek kb 3 éves verzióját használom (pedig szinte havonta van frissítése).

-
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Szokenesz
üzenetére
Én TWRP-ben csináltam egy System, Cache és ART cache wipe-ot, /data partíciót nem bántottam, próba-cseresznye és működik eddig gond nélkül, megmaradt minden adatom (SuperSu, Xposed stb. ami a /system-re íródik, újra kell flashelni, de az adataik megmaradnak). Én ráadásul xiaomi.eu 7.3.9 beta-ról váltottam stablere. Csinálj mindenről backupot, próbáld meg így, aztán, ha valami furcsán viselkedik, mehet full-wipe.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Szokenesz
üzenetére
Nem tudom, hol vásároltad a készülékeket, de ebben az esetben küldeném vissza őket a feladónak.
Nálam egy Redmi3Pro járt annak idején, ugyanezt produkálva (be sem lehetett kapcsolni csak bootloop), azt fastboot módban sikerült flash-elnem. Esetleg még azt megpróbálhatod, bár, ha edl-t sem engedett a zárt hibaüzenettel, valószínűleg az sem működne.Megoldás még a deepflash kábel lenne, azzal lehet edl módot indítani.
-
vipviform
senior tag
válasz
Szokenesz
üzenetére
Szia, kattint erre a linkre, és döntsél...
nézz rá erre
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Arc Raiders
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest