Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
laca1052 #9197 üzenetére
Nem kötelező, de érdemes.Szerintem...Ha valami gebasz van, bárhonnan belépve tudod törölni a telefonod minden adatát.Ha netén valami miatt nem akarja elfogadni a jelszót/feloldó ábrát, akkor itt be tudsz lépni a fiókoddal, és tudsz teljes visszaállítást csinálni.Ha esetleg ellopják a telefonod, akkor is hasznos.
-
laca1052
tag
Mi fiókra érdemes regisztrálni a frissítések miatt? igaz mokolní nem akarom de olvastam egy fórumon hogy a mostani frissítés után a telefon valami kódot kér tőle, ilyen előfordulhat?ezt a regisztrációt a telefonon is meglehet csinálni? Bocsi a sokk kérdésért.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Pistike1985 #9194 üzenetére
Mert ha elolvasnád, tudnád, hogy majdnem ezzel kezdődik:
-
trebrona
nagyúr
válasz
Pistike1985 #9192 üzenetére
Köszönöm, neked is ajánlom olvasgatni: [link]
-
oriolus123
tag
válasz
cincinatus #9183 üzenetére
Nekem nincs vele bajom
-
vipviform
senior tag
válasz
cincinatus #9183 üzenetére
Nálam igen.
-
szp1
addikt
1. Kapcsolatok > Helyi menü ( bal alsó kapacitív gomb) > Névjegyek importálása > Importálás SIM kártyáról
Mentés a googleba : ugyanott "látható névjegyek megosztása" > válaszható a gmail vagy a drive....2.Biztonság ikon > akkumulátor > akkumulátorkímélő
Egyébként ha az akkukímélő be van kapcsolva, akkor az értesítési sávon az akku jel narancs színű.
-
szp1
addikt
válasz
oriolus123 #9172 üzenetére
Frissítettem 7.3.2.-re, megjelent a menüben az opció.
-
jokedvu
újonc
válasz
StevieWonder #9023 üzenetére
Nálad jelentkezett azóta a kijelző vibrálás?
Enyém lassan 1 hete szervizben van, semmi infó róla...
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Két dologban kérném a segítségeteket, mert a kollégám telefonját kéne beállítanom:
1. Telefonszámokat jelenleg a sim-en tárolja, ezeket hogyan lehet elővarázsolni?
A telefonon is meglegyenek, illetve szeretném a google fiókjába felszinkronizálni, hogy soha ne vesszenek el!2. Teljesen ki kéne kapcsolni az aksi kímélő módot, mert egy idő után nem frissül a widget, nem jelez a messenger/viber/skype stb.
Nekem eddig Sony/HTC/LG telefonjaim voltak, azoknál nem volt ilyen aksi kímélő hülyeség alapból bekapcsolva, mégse merültek jobban!
Ő nagyon alap felhasználó, emiatt nem hinném, hogy nagyon merülne a telefonra.Tudnátok segíteni (emag-os telefon, developer rom van rajta gyárilag)?
-
cincinatus
tag
A Global Beta 7.3.2 jól működik?
-
kishoris
tag
válasz
oriolus123 #9163 üzenetére
A "Lefordításkor némítás" funkció működik?
Én hiába kapcsolom be global stable esetén, nem némítja a hangot csengéskor. -
szp1
addikt
válasz
oriolus123 #9172 üzenetére
Nálam minden gyári, nem toldozom a telefont.
-
gerolka
tag
Üdv!
Tudnátok megbízható helyet ajánlani ahonnét megrendelhetném a Redmi 3s-t? Elsősorban hazai lehetőségek érdekelnének.
Pl. a xiaomishop.hu mennyire megbízható?
-
szp1
addikt
válasz
oriolus123 #9170 üzenetére
Nekem is ilyen, csak régebbi. Úgy látszik frissítenem kell....mert a 7.1.5.-ben nincs benne.
-
szp1
addikt
válasz
Ez milyen rom?
Mert az enyém global dev és abban nincs ilyen opció.... -
hati
addikt
válasz
Köszönöm. Utólag akkor: légyszííí, nagyon-nagyon kéreeeeem.
-
lócitrom
őstag
stabil változat kiadási dátumáról még mindig semmi hír
-
oriolus123
tag
Ez a mab nevű app mit csinál amúgy? Tudja valaki?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Király. Nem is értem, miért nem volt kikapcsolható eddig?
-
oriolus123
tag
válasz
oriolus123 #9160 üzenetére
Nem találom. Elbújt.
-
trebrona
nagyúr
válasz
oriolus123 #9160 üzenetére
Gondolom a Bejövő hívás beállításokban.
Telefon=>Menü gomb=>Bejövő hívás beállításokNem emlékszem már, de szerintem a globalban is lehet beállítások között keresni. Beállítások, majd legfelül a kereső doboz.
-
-
szanozs
aktív tag
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #9156 üzenetére
Pislogtam is.
Ellenben a kérdezőnek jelen esetben nem jó az inkrementális, csak a teljes, mivel pont a neki hiányzó verzióról van a
legutolsólegrégebbi.Front van, ilyenkor sokan rosszul alszanak.
-
válasz
trebrona #9154 üzenetére
Az incremental nem teljes ROM, amennyire tudom, az older pedig a korábbi teljes verziók.
Az incremental csak érintetlen ROM-ra megy rá.Azt hittem, kérdezel. Most látom csak a nevet.
Biztos, azért nem aludt jól a készüléked, mert kényelmetlen volt a helye.
Én is elaludtam a nyakam...
-
laca1052
tag
Sziasztok.Egy kérdésem lenne, az előző 7.2.24 frissítést hogyan tudom felrakni , mert lemaradtam róla.válaszotokat előre is köszönöm.
-
hati
addikt
válasz
oriolus123 #9151 üzenetére
Leírod, hogy hogy lehet kikapcsolni vagy találgassunk?
-
oriolus123
tag
Amúgy visszatérő kérdés volt az emelkedő csengő hangerő. Most találkoztam vele, ki lehet kapcsolni. Nem tudom volt-e már, vagy átsiklottam felette (szép az a háttérkép). Tudom, újszülöttnek minden vicc új, csak nem nagyon van időm (hm.. Inkább nem erre szánom) hogy a telefont nyomogassam..
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #9148 üzenetére
-
válasz
oriolus123 #9147 üzenetére
Jó reggelt!
-
trebrona
nagyúr
válasz
oriolus123 #9144 üzenetére
Nem
programalkalmazás, hanem témafüggő. Vannak live zárképernyővel rendelkező témák is, próbálgasd a különböző témákat!(#9145) hati:
Mint ahogyan az időjárás ikon is. -
hati
addikt
válasz
oriolus123 #9144 üzenetére
Pl. az óra ikonja is live.
-
trebrona
nagyúr
válasz
oriolus123 #9141 üzenetére
Témafüggő, nem mindegyikben vannak live ikonok.
-
enginev3.0
félisten
válasz
oriolus123 #9141 üzenetére
Ez általában így van, jomoka
-
sunavlys
senior tag
válasz
oriolus123 #9133 üzenetére
Én a patch-et egy 4A-ra engedtem rá, Semmi baja nem lett, bootloop sem.
Igaz, hangminőség javulást sem tapasztaltam. -
lócitrom
őstag
válasz
joysefke #9135 üzenetére
tudtom szerint nem. máig nem értem miért pont ezt kell használni, de gondolom trend és felhasználói csökkent képességekre gondolt a Google, amikor kitalálta, hogy akkor külső adathordozókat FAT32-re formázza a csodálatos rendszerük. nehogy valaki ne tudjon hozzáférni vindózon a hülyeségeihez. bár úgy tudom EXTx fájlrendszereket is kezel, de sosem próbáltam még. próbát megér.
-
oriolus123
tag
válasz
oriolus123 #9130 üzenetére
Ugrottam egy fejest, és zip ellenőrzés nélkül ráengedtem a patch-et. Sikeresen lefutott a script, aztán újraindítást követően jött a bootloop. Szerencsére mielőtt rendesen leizzadtam volna eszembe jutott a DM-verify amiről már sokszor volt szó. Újraindítottam fastboot módban, DM-verify-t kikapcsoltam, és most már jó. Csináltam egy tesztet, csatoltam. Szerk: Mégsem csatolom, mert nem tudom hova feltölteni. Most már minden tekintetben elégedett vagyok a telefonnal!
Tényleg köszi összefoglalót! -
joysefke
veterán
Sziasztok!
A telefon milyen fájlrendszert használ az SD kártyán?
Megpróbáltam egy nagyméretű (7,6GB) MKV filet átmásolni Windows intézőn keresztül a telefonom SD kártyájára és hibaüzenettel túl nagy (méret) leállt.
Lehet ezen segíteni?
üdv
J. -
oriolus123
tag
válasz
oriolus123 #9127 üzenetére
Azon gondolkozom, hogy mi lehet ebben a zip-ben ami gondot okozhat. Elvileg csak konfig fájlokat piszkál, tényleg el tudja rontani a rendszert?
-
kiborg
aktív tag
Sziasztok!
Frissítettem a telót(Redmi 3S) Lett rajta 7.3.2 Beta.
De miért ? Miért nem Stable-t rak fel? Meg lehet neki mondani, hogy a Beta-val ne foglalkozzon? -
oriolus123
tag
A mai frissítést is ellenőríztem, és ezt sem javította meg a hang problémát. Szándékosan vártam eddig, hátha. Most elhatároztam, hogy akkor jöjjön a patch!
Az összefoglalót (köszönöm, nagyon haszos!) követve elkezdtem végig csinálni a dolgokat.
Fent van a minimal adb, driverek látják amit kell, fastboot megvolt, twrp átmeneti verzióban felment, patch.zip-et felmásoltam a telefonra.
Namost. Van-e szükség rá hogy véglegesre flash-eljem, vagy maradhat átmenetinek? Nem hiszem hogy a továbbiakban szükségem lenne rá, de inkább megkérdezem.A másik és ez a fontosabb kérdés, hogy az összefoglalóban linkelt patch.zip megfelelő-e a mai frissítéshez (7.3.2)? Ugyanis azt írta a fórumban hogy tönkreteheti a telefont ha nem hozzá való. Ezért beállítottam az aláírás ellenörzést a twrp-ben, és jelezrte hogy nem okés a dolog. Ettől még telepíthetem, vagy valami mást kell? Fejlesztő módban vagyok, nyitva van a BL, nem tudom kihagytam-e valamit..
-
-
trebrona
nagyúr
FYI, holnaptól az eu dev-be bekerül a GSM kódolású SMS üzenetek támogatása.
[link] -
LilProphet90
senior tag
Bármit teszek, nem fogadja el a Mi jelszót, szóval nem tudom aktiválni a telefont, pedig jó a kód. Alaplapom meg pont bedoglott úgyhogy újrarakni se tudom. Másnak nem volt még ilyen?
-
zzz03
őstag
hang alapu gepelest hogy lehet tiltani? vagy mi az app neve mert torolnem. minden ujrainditas utan ha elkezdek irni valamit bedobja a bill beallitasok lehetoseget h valasszak. csoppet idegesit mar.
-
trebrona
nagyúr
válasz
LilProphet90 #9116 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
LilProphet90 #9110 üzenetére
Eleve, ha zárt a bootloader, nem is tudsz fastbootban semmit kezdeni vele. Ha nyitva lenne, akkor sem érnél el vele semmit, mivel a fiókhoz van rendelve, pont erre van kitalálva, hogy illetéktelenek ne tudják használni.
Ha kétlépcsős azonosítást használunk valahol, mindig le kell menteni az offline kódokat.
Megoldás, amit Viktor0610 írt, vagy folyamatos próbálkozás, hátha megjön az SMS. -
trebrona
nagyúr
válasz
LilProphet90 #9108 üzenetére
Hiába, ugyanott leszel.
-
LilProphet90
senior tag
Köszi, jeleztem neki. Ha nem jutna előrébb, akkor fastboot-tal újrarakom.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
LilProphet90 #9105 üzenetére
Valószínűleg nem ez lesz a megoldás, de múlt héten nekem háromszor vagy négyszer kellett újraküldetnem az igazoló SMS-t a rendszerrel, mire megkaptam. Azt hiszem újraküldések között kell várni 60 másodpercet, de egy próbát megér.
-
válasz
LilProphet90 #9105 üzenetére
Valahogy be kellene jusson pl. PC-n a MI fiókba (nehéz lehet a két lépcsős azonosítás miatt, de azt hiszem, nem lehetetlen), majd ott valamelyik egyszer használatos kódot tudja használni.
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok! Egy ismerősöm stabil 8.1.1.0-val használta a Redmijét, volt pár bugja, ezért javasoltam, hogy rakja fel a dev romot. Ezzel nem is volt gond, csak a Mi accountjánál kétlépcsős azonosítás van megadva, és nem tud bejelentkezni a fiókba. A hitelesítő SMS-t nem kapja meg, illetve azt írja a telefon hogy a szám más fiókhoz van rendelve. Sajnos MIUI-val nincs sok tapasztalatom, valamint távolról segítek, így elég nehézkes. Tud valaki valami tippet adni ennek kiküszöbölésére? Köszönöm!
-
-
kiborg
aktív tag
válasz
Viktor0610 #9101 üzenetére
Root nincs, nem merültem bele ennyire a rendszerbe.
A Hard reset=factory reset? Ha nem,akkor mi és hogyan kell? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest