- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
V-I-D-A #14842 üzenetére
Eddig sok mindent még nem tudtam rajta kipróbálni. Kamera bugos, vakuval kifagy, vaku nélkül néha szétesnek a színek, félig ff a kép.
Wifit random kikapcsolja.
Egy régi (2016 márciusi) apk mirror-ról google kamerával már színek rendben, vakuval az is bugos, ahogyan az open camera is. Magisk-et próbáltam feltenni, hogy camera2 apit-t aktiváljam, felment, majd újraindításnál fekete képernyő.
Hívásminőség rendben.
Egyelőre ennyi.
-
válasz
V-I-D-A #14590 üzenetére
Ezzel is csak fekete képet ad. Egyedül az a kamera app működik, ami benne volt alapból.
Pontosan hova kéne beírni a persist.camera.HAL3.enabled=1 sort a build.prop-ba? Szerintem teljesen figyelmen kívül hagyja a rom per pillanat. Tuti hogy ezért nem megy a Gcam.
Más: a hosts fájlt átmásoltam a P780-ról, simán felülírtam a meglévöket. Azóta nincs reklám, tehát működik. Azt nem értem, az AdAway miért nem tudja intézni, root joggal.
-
margithid
veterán
-
retesz147
addikt
válasz
V-I-D-A #11826 üzenetére
Esetleg ki tudnád próbálni Waze-zel, hogy nem dobálja-e a "jelet"? trebrona fórumtársnak ugye az volt vele a gondja.
És még engem érdeklen, hogy a hang beállításoknál a csengés hangereje, értesítés hangereje, ébresztés hangereje és a média hangereje külön állítható-e?
Mert MIUI8-ban csak a Csengés, ébresztés és média állíthatók, az értesítés nem.
Esetleg ez MIUI9-ben hogy lesz/van? Van erről valakinek infója?
Ez MIUI sajátosság, vagy android verzióé? -
Sutee89
aktív tag
válasz
V-I-D-A #9536 üzenetére
Ez örömteli, azon kívül, hogy automatizált feladatot csak a akkuállapothoz vagy időponthoz lehet kötni
Nem tudom, ezt akarják-e a jövőben fejleszteni, de egy Tasker szerű (akár annál szerényebb tudású) beépített funkció, ahol pl. GPS pozíció, NFC, Wifi-állapot, cellainformációk, csatlakoztatott bluetooth eszköz, térerő stb. állapotához is lehetne automatizált feladatot társítani egészen hiánypótló lenne. Nem is értem, a gyári Androidok miért nem indulnak el ebbe az irányba, hiszen egyre több az IoT eszköz is, ez a trend...
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
V-I-D-A #8293 üzenetére
Összefoglaló?
Szerk: lásd kivel van dolgod: xiaomi.eu_multi_HM3SHM3X_V8.1.5.0.MALCNDI_v8-6.0.zip
-
trebrona
nagyúr
válasz
V-I-D-A #8289 üzenetére
Gondolom megvagy már vele, de ha mégsem:
1. rom letölt vagy belső tárhelyre, vagy SD-re másol
2. Újraindít TWRP-ben (Frissítés alkalmazás=>jobb fent 3 pötty=>Újraindítás Recovery módban
3. Twrp-ben vagy, Wipe menüpont=>Swipe to Factory Reset csúszka elhúzása [link] [link]
4. Install menüpont=>rom zip-et kiválasztod=>dolgozik...
5. wipe cache, dalvik cache csúszka elhúzása
6. Reboot=>System
Kész.Ha kicsit hosszabb a boot, nem kell megijedni, türelem!
Ezután, ha később a feltett rom következő verzióját szeretnéd feltenni, rom belső tárhelyre=>updater alkalmazásban ROM telepítés kiválasztása [link]=>zip megkeres, kiválaszt=>dolgozik=>újraindul immár a friss rendszeren.
Nagyjából ennyi, nem egy bonyolult dolog.
Viszont ilyenkor az elmaradhatatlan figyelmeztetés: Csak saját felelősségre!
-
-
yoshimo
csendes újonc
válasz
V-I-D-A #7603 üzenetére
Nekem nem volt ilyen szerencsém...
Én is beadtam a készüléket a WayteQ-hez, egy hétig vizsgálták.
Az alábbi ismert fölvételt mellékeltem:
[link]
A hivatalos magyar szervíz válasza a következő:
"A küldött hanganyag és linken szereplő felvétel alapján is kijelenthető, hogy a készülék az elvárható minőségben rögzít. A készülék mikrofonja nem zenei felvételek készítésére van fejlesztve, hanem elsősorban a hanghívások továbbítására. A készüléken különböző alkalmazások hangrögzítést is képesek végezni a mikrofonon keresztül, ám ezek szintén elsősorban beszéd rögzítésére alkalmasak. Nem várható el egy mobiltelefontól sem, hogy kiváló minőségben rögzítsen zenei felvételeket. Ahhoz önálló, a telefonok vételárát meghaladó értékű különleges mikrofonok szükségesek. Tehát nem tekinthető hibásnak vagy rossz minőségűnek a készülék mikrofonja."
Amúgy a WavteQ nagyon kedves és segítőkész volt. De máshol kell keresnünk a megoldást erre a problémára. Hátha valamelyik rom már kijavítja ezt fw hibát. -
V-I-D-A
aktív tag
válasz
V-I-D-A #5821 üzenetére
Pénteken megjött a garanciálisan javított telefonom a WayteQ-től. A munkalap szerint kicserélték a beszédmikrofont. Lehetséges, hogy érzékenyebb mikrofont raktak bele, mert a vödörhang is megszűnt. Tökéletes a beszélgetés hangminősége a beszélgetőpartnereim szerint. Még annyi, hogy Global Betával küldtem el nekik, és Global Stabillal küldték vissza. Valószínűleg marad is a stabil, mert nálam jobb lett az akkuidő, mint a bétánál volt, plusz a gyári böngésző sem fagy le PH! olvasás közben.
Összességében elégedett vagyok!
-
kukinyo
addikt
válasz
V-I-D-A #5757 üzenetére
Az előző telefonomat is a Wayteq szervizelte. Semmi panasz nem lehet rájuk. Kedvesek, készségesek. Azt hiszem 3 hétre vállalják a munkát de ez semmit nem számít. Az enyémben kijelzőcsere volt, 3. nap mehettem a telefonért. Gondolom az idő függ attól hogy mennyi munkájuk van.De feleslegesen nem húzzák az időt.
-
2007ath
aktív tag
-
ktomcat
senior tag
válasz
V-I-D-A #5727 üzenetére
nem valószínű hogy a frissítéssel jött, nálam továbbra sem panaszkodik senki hogy hívásnál probléma lenne se kihangosítva se belső hangszórón.. Mondjuk én unlockolva rootolva használom bár ez nem hiszem hogy összefügg vele.. Alkalamzásadatok törlése esetleg vagy cache ürítés az mi-s programokkal
Faterkam: ha felraksz egy frissítést elvielg visszatelepül vele együtt, vagy szedd ki az installerjéből a browser.apk-t
-
Acef
addikt
válasz
V-I-D-A #5727 üzenetére
Frissítés után nyomjatok egy gyári adatok visszaállítását, így valószínűleg elkerülhető a rendellenes működés.
Az ota frissítésnek mindig megvolt ez a hátránya, hogy utána bugos lett/lehetett a rendszer.Tudom, az adatok, képek, beállítások is elvesznek, de hát ez van.
Esetleg visszaállítás a mentésekből ... -
-
válasz
V-I-D-A #4976 üzenetére
Dolphin, chrome. VPN-re meg opera vpn. A dolphinnel asztali nézetben böngészek a chrome.mal meg mobillal. A chrome néha lefagy videóknál.
A csodálatos minőségű hangfelvétel javítására is találtam egy alkalmazást:
HI-Q MP3 Rec app. Be lehet állítani, melyik mikrofont használja, és ki lehet kapcsolni az idióta hangzást biztosító fícsőrt, nyers hang a neve. Így már egész jó. Ezt a beállítási lehetőséget kéne beletenni a kamera alkalmazásba is, hogy, ki lehessen kapcsolni a zajszűrést ami jól tönkrevágja a hangot, ahelyett hogy javítana a felvételen. -
LWhite
tag
válasz
V-I-D-A #4887 üzenetére
Köszönöm a választ. Közben már én is rájöttem, hogy elég nekem is egy ikoncsomagot cserélni, nem kell egy egész téma, így már olyanok az ikonok, amilyet akartam és a képernyőzár üzenetek is rendben!
Hiába na, csak meg kell ismerni a telefont!
Már csak az a problémám, hogy a téma szerkesztéséhez aktív MI fiók kellett, be is léptem, viszont azóta nem sikerült kijelentkezni belőle. Úgy tűnik ez egy 6.11.24-es fícsör! -
-
LWhite
tag
válasz
V-I-D-A #4357 üzenetére
Pontosan ezeket.
Nálam ilyen a beállítás:
Értesítések: kék
Üzenetek: zöldA frissítés előtt messenger és viber üzenet is kék volt, utána viszont messenger zöld és a viber (valamilyen értelmezhetetlen
) fehér színnel villog.
Ma azt vettem észre, hogy mikor viber üzenet jött, akkor zölden villant egyet majd után már csak a fehér szín volt. Arra is gondoltam, hogy a frissítésben változott, hogy minden üzenet zöld, de akkor nem, ha neked az cián.
Ez is a "Xiaomi együttható"?((#4272) Nashville)
-
Nashville
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged