- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
-
22Dávid22
aktív tag
A legutolsó stabil MIUI 8-nak ez egy ismert hibája, hogy az valamiért nem lett hitelesítve. De az eggyel korábbi és az eggyel újabb kiadások hitelesítettek. A legutolsó xiaomi.eu-s stabil MIUI 8 is hitelesített.
(#14055) jambiyya:
A global developer sosem rendelkezett tanúsítvánnyal, még módosítatlanul, zárt bootloader mellett sem. Hivatalosan csak a global stable rendelkezik tanúsítvánnyal, de a xiaomi.eu-s ROMok közül a weekly és a stable is rendelkezik vele. -
nvialpha
csendes tag
Igen. Ugyanez a helyzet, bár én a xiaomi.eu heti frissítését dobtam fel tegnap. A 'gombok' miatt mérgelődtem egy nagyot, de este már downgrade volt, mert ha tehetem sokat bicózok, és ami még soha nem fordult elő, a BikeComputer többször is jelezte, hogy a gps-jel szakadozik. Ez viszont nálam kizáró ok. A 7.6.8 ma délután egyszer sem dobta el a jelet, pedig direkt ugyanarra tekertem..
-
xabolcs
őstag
A bejelento topikbol megprobalhatod, hatha mukodik a link.
-
Victoryus94
őstag
7.4.13 van fent, de előtte sem volt ilyen gondom.
Folyamatosan elérhető kell legyek napközben viberen és exchange-en, így mobilnet mindig be van kapcsolva, wifi csak 30-40%-ban van átlagosan. Mindig mindent megkapok időben.
(kivéve a héten néhány órán át, amikor a telekom állítgatott valamit a mobilhálózaton, és csak a 2g működött). -
kukinyo
addikt
Nálam is ez a rom van. soha nem indult magától újra, megbízhatóan teljesíti azt amire nekem kell. Belaktam, nem is szándékozom frissíteni.
Vannak hiányosságai amit Xposed, Xmiui- val kiküszöböltem. Egyelőre nem látom értelmét a frissítésnek.
Miért kellene elb@szni azt ami idáig tökéletesen működik? -
mrszitya
senior tag
Blitzwolf töltők nagyon kedveltek nálunk is...
Akad egy oldal, amely rendszeresen teszteli és szét is szereli az USB-s tápegységeket, és bezony' itt az elsők közt vannak biztonság tekintetében. Index of all tested USB power supplies/chargers
Nillkin, Tronsmart, Belkin és sok-sok más ismert és ismeretlen gyártó terméke szerepel itt, jól-rosszul. Nagyon olcsón - pl. Banggood-ról beszerezhető töltők esetében, jellemzően kiderül (vagy általánosságban kijelenthető) hogy nem véletlenül kerül kétszer-háromszor többe egyik-másik márka terméke.
-
-
-
-
Jó lesz a Dokkerbe a Blitzwolf. Én egy ezer éves noname töltőt használok a Loganben, de eddig minden telefont feltöltött. Neked usb-s az autórádiód is gondolom, az is tudja tölteni.
Gmail üzenetet csak feldobja nekem zárképernyőre, ennyi, ha nyitom akkor a gmail appot indítja el. -
szpali
addikt
Blitzwolfból csak kábeleim és hálózati töltőfejeim van, amik nagyon korrekt cuccok, bár a 2USB portos fejnél töltés közben mindenfélét érzékelt a kijelző (Nexus5)
A Dacia oldalán találtam egy ilyen képet, ami alapján szerintem a régi fajta csatlakozó van benne.
-
szpali
addikt
olcsó, régebbi csatlakozós autóhoz
(G Astra-ban használom, korrekt, minőségi cucc)drágább, újabb csatlakozós autóba
(Van benne mikrofon is, FM transzmitter, így BT kihangosító is) -
szpali
addikt
ilyet vettem a feleségemnek:
www.ebay.com/itm/172332078251 -
-
-
-
-
-
-
eFeMeR74
senior tag
Ha esetleg olvastad a hozzászólásokat akkor ott irták (ált ez elég sok shopnál így van), ha nem gyors futárral kéred DHL ESMA Fedex stb. hanem sima postával akkor az esetek 90 %-ban nem szoktak + adókat fizetni
Bár itt hosszabb a szállítási idő akár 30 nap is lehet
Az esetek többségében azért 10-20 nappal kell számolni.
A választás rajtad áll.
-
eFeMeR74
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 2042
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest