- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokenesz
senior tag
Üdv!
Ehhez kerhetek egy linket?
Nekem is van fent valamilyen gcam verzio, de vagy nem jol van beallitva vagy android 6 alatt nekem sokkal rosszabb kepeket lo, mint PE alatt..#14970) jambiyya:
Akkor majd pihenosben kiprobaljuk a frissebbet. Gondolom 9.0-al meg korai kiserletezni.. -
-
22Dávid22
aktív tag
Köszönöm a választ, így hogy nem csak én tapasztalom, most vagy típushibáról lehet szó, vagy szoftverhibáról. Bár az én telefonom már nem garanciális. Egyébként még annyit tennék hozzá a jelenséghez, hogy mesterséges meleg fénynél vagy sárga színű tárgyat videózva a leglátványosabb.
-
trebrona
nagyúr
-
Black_Raven
veterán
Akkor most tisztázzuk először is, TWRP mentést úgy kell késziteni hogy ELŐTTE: Törölni kell az ujjlenyomat/minta/pin/jelszót, utána ki kell lépni a Mi fiókból, de előtte Eszközkeresést kikapcsolni. Azonkívűl a Google fiókokat sem árt törölni hogy ne kinlódjon az FRP-vel. Ha minden megvan, akkor kell Backupot csinálni TWRP-ben. És senkit nem ér meglepetés. Másik rom felrakása előtt pedig full wipe kell(cache/dalvik/system/data) a tiszta telepités érdekében.
-
bb71
őstag
Én a 3.2.1.0 TWRP-t is feltettem de semmi.
Kb. 5-10x próbáltam belépni a recoverybe, mert az sem egyszerű... egyszer csak kérte a pin kódot és fenn volt a ROM... ilyet még nem láttam...
Ezek után még egy vacak root sem volt fenn, meg szinte semmi, úgyhogy szépen visszament a mentés.
-
ktomcat
senior tag
Szia!
Kicsit már késői reakció de személy szerint már 2 hónapja custom romon élek, és az amire rápróbáltál egy elég kezdetleges resurrection remix, lényegében csak arra ment ki hogy ez is megkapja az official tage-et aztán otthagyta a fejlesztő. RRnél mondjuk a sok funkció miatt is merülhet a telefon, de azóta már van jópár jobb probálkozás is, aki még nem rettent el a custom romoktól azoknak itt van pár:
AospExtended jar féle
AospExtented woivod féleResurrection remix woivod féle
Xperience teammex féle
illetve van még kernel amivel lehet buherálni, bár itt még elég vegyesek a tapasztalatok:
beacon
perxepted -
22Dávid22
aktív tag
Nekem is ez van most fent. Meg tudnád nekem nézni, hogy a Beállítások -> A telefonról -> Minden paraméter -> Állapot -> IMEI-információ alatt az IMEI SV (Hely: 1)-nek van-e értéke? Csak mert nekem ismeretlent ír, és korábban nekem is járt nem-MIUI ROM a telefonomon, csak ezzel tudom összefüggésbe hozni. Minden esetre fogalmam sincs, hogy tudnám ennek az értékét visszavarázsolni, mondjuk nem is fontos, mivel a hálózati funkciókra semmi panasz.
-
22Dávid22
aktív tag
-
Soká
senior tag
Biztosan nem vigasztal, de nem vagy egyedül. Nekem is elszállt a háromujjas képernyőkép-mentés és egy ideje nem nem működik az értesítési led sem
Ez bosszant. A led maga működik (pl. töltéskor) (Beállítások - További beállítások - Jelzőfény - hiába van bekapcsolva)
Most, hogy olvastam róla, próbálkoztam az egykezes móddal is, de nekem ezt sem sikerül megvalósítanom -
Tizot81
csendes tag
Szia!
Az egykezes módot be tudod úgy is kapcsolni ha egymás után gyorsan rányomsz a középső és bal, vagy jobb gombra.
Ha így sem megy akkor tényleg kikapcsoltál valamit.(eddig én is azt hittem, hogy nem megy ez a funkció, húzogattam az újaim jobbra balra de nem sikerült, most már húzogatással is megy, ráéreztem, hogyan kell)
-
trebrona
nagyúr
Beállítások=>Rendszer=>Mentés és visszaállítás
Itt tudsz minden alkalmazást és adatot lementeni. Romcsere után ugyanitt tudod visszaállítani. Mentést érdemes SD kártyára, vagy ha nincs PC-re másolni, majd telepítés után vissza és abból fogja visszaállítani.Ha tudod a jelszavad, nincs a fiókkal semmi tennivaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen digitális videókamerát?
- Háztartási gépek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest