Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
trebrona #14844 üzenetére
Én a beépített fényképező programját ki sem próbáltam, egyből felraktam ezt a Gcam portot: MGC_5.1.018_v2e_tolyan009_v1.4.apk
Magisk-v16.7-el rootoltam, azzal minden rendben volt. Wifit nálam még nem kapcsolta ki, de nem is használom együtt a Bluetooth-al. (az officialban elvileg javították ezt a hibát) -
V-I-D-A
aktív tag
válasz
Targonca5674 #14767 üzenetére
"bluetooth-os védelem" -bazi öreg vagyok.
-
-
V-I-D-A
aktív tag
Valaki megtudná nekem mondani, hogy miért nem tudom feltelepíteni az új Pixel Experience-t?
TWRP 3.2.1-0 (Treble) recovery-n full wipe után telepítés rendben lefut, majd újraindítás után bootloop. G logó és alatta mozgó státusz sáv a végtelenségig. Resurrection Remix 8.1 felmegy gond nélkül. Hol hibáztam?
Próbáltam a Redwolf féle recoveryvel is (Treble mód engedélyezve) , de az eredmény ugyanaz.
-
V-I-D-A
aktív tag
Xiaomi multi weekly-ről Xiaomi multi stabile-ra való átállás nem jár adatvesztéssel ugye?
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
szabifotos #12059 üzenetére
Igen, nálam is megfagy, plusz képet sem enged feltölteni ide. Én Google Chrome-ot használok, annál egyik probléma sem áll fenn.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
Black_Raven #11822 üzenetére
Szia! Resurrection Remix OS is van hozzá, én azt használom, 7.1.2 androidnál jár. Nem macerás felrakni, nyitott bootloaderrel, kb 15 perc alatt megvan. [link]
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
oriolus123 #11067 üzenetére
A fejlesztői menüben ha kikapcsolod a MIUI optimalizációt, akkor nem akar majd frissíteni!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
oriolus123 #9512 üzenetére
Az ugyanaz!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
Viktor0610 #8381 üzenetére
Gyáva!
-
V-I-D-A
aktív tag
A fejlesztői beállításokban érdemes kikapcsolni a MIUI optimalizációt? (xiaomi.Eu stabil)
-
V-I-D-A
aktív tag
Le tudná valaki írni nekem szájbarágósan hogyan telepítsem a xiaomi EU Stable romot? Bootloader nyitva, TWRP fennt van. Hogyan tovább?
Nem akarok megint bootloop-ba futni. Lépésről lépésre kellene. Előre is köszönöm, aki veszi a fáradtságot, és leírja!
-
V-I-D-A
aktív tag
Segítség szakik!
Szerettem volna feltelepíteni a TWRP-vel telepíthető javító patch-et videó- és hang rögzítés problémára, de sajnos úgy néz ki, hogy bootloop-ot kaptam.
Bootloader nyitáshoz megkaptam az engedélyt, sikerült is a nyitás, majd multitool-al felraktam a TWRP-t, az is simán felment, újraindítottam, de nem megy tovább a MI logónál.
Be tudom rakni FASTBOOT módba is, de nem látja már a számítógép a készüléket.
Van még valami módszer, hogy életre keltsem, vagy mehet a szervizbe?
-
V-I-D-A
aktív tag
Igen, nekem már halt meg a beszédmikrofonom! WayteQ szerviz cserélte a mikrofont garanciában. Azóta jó!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
V-I-D-A #5821 üzenetére
Pénteken megjött a garanciálisan javított telefonom a WayteQ-től. A munkalap szerint kicserélték a beszédmikrofont. Lehetséges, hogy érzékenyebb mikrofont raktak bele, mert a vödörhang is megszűnt. Tökéletes a beszélgetés hangminősége a beszélgetőpartnereim szerint. Még annyi, hogy Global Betával küldtem el nekik, és Global Stabillal küldték vissza. Valószínűleg marad is a stabil, mert nálam jobb lett az akkuidő, mint a bétánál volt, plusz a gyári böngésző sem fagy le PH! olvasás közben.
Összességében elégedett vagyok!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5817 üzenetére
Jó neked, nekem szimplán elnémult a mikrofonom! Nem halk lett, hanem néma! Hétfőn megy a szervizbe.
De ha úgy vesszük telefonálni még így is lehet vele headset-ről, vagy kihangosítva, mert akkor a felső (zajszűrő) mikrofon veszi a hangot.
Lehet, hogy ez egyedi (biztosan), de azért most eléggé elvette a kedvem. Egy hónapos EU stock vásálású telefon.
Nem szoftveres probléma, mert újratelepítés, gyári visszaállítás után sem javult a helyzet. -
V-I-D-A
aktív tag
Mégiscsak hardveres hibám van. Megint nem működik a mikrofonom.
Csináltam egy teljes visszaállítást, de nem oldotta meg. Olvastam valahol, ezért belefújtam (a számmal) a mikrofon nyílásba, ez után jó lett, majd kb 10 perc múlva ismét elszarta magát.Most már hiába fújok bele úgy sem jó.
Ezt biztosan nem a frissítés okozta. Van valakinek tapasztalata a garanciáztatással kapcsolatban? EU STOCK-os vásárlás (1 hónapos készülék)
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
2007ath #5734 üzenetére
Na úgy néz ki megoldódott! Frissítés menüben rányomtam a "Legújabb verzió újratelepítésére", leszedte OTA-n a komplett romot (1,5 gigásat), és telepítés után jó lett!
Érdekes, hogy eredetileg ennek a méretnek a tizede volt ugyanez a frissítés, és nálam nem is működöt rendesen.
Ezután mindíg így fogom frissíteni: először telepítem azt amit felkínál, aztán újratelepítem a full romot!
Adatvesztés így nem történt! -
V-I-D-A
aktív tag
Létezik, hogy a mai frissítés után nem működik a mikrofonom telefonhívásnál? Teszteltem, a diktafonnál tökéletes, viszont videofelvételnél, és telefonhívásnál nem működik. Ha rányomok a kihangosításra, akkor bekapcsol a mikrofon, hall a másik fél, viszont ha kikapcsolom a kihangosítást, megint nem hallani egyátalán! (halkan sem)
-
V-I-D-A
aktív tag
Ha Blitzwolf akkutöltőt szeretnék venni ehhez a készülékhez, a Quick Charge 2.0, vagy a Quick Charge 3.0 változatot válasszam?
-
V-I-D-A
aktív tag
Én is észrevettem!
szerintem eddig is csinálta, csak nem jelezte ki. Az alkalmazásváltó is automatikusan eltünik, ahogy az utolsó alkalmazást is bezárom. A beállításokban Magyarosodott Launcherről kezdőképernyőre, és a galériában Magyarul írja ki, hogy az összes elem szinkronizálva van pl. Én ezeket a változásokat vettem észre.
-
V-I-D-A
aktív tag
A Global Beta 6.12.1 frissítés hozott még egy kitörölhetetlen Google alkalmazást: Google Duo.
-
V-I-D-A
aktív tag
A mai napom az internetböngészők tesztelésével telt. A győztes a DOLPHIN lett! Ajánlom mindenkinek aki a gyárival nincs megelégedve! Nem fagy le, mindent tud amit kell, és ez az egyetlen amivel fel tudtam tölteni screenshot-ot ide a fórumba! Nem ismertem eddig, de engem megvett!
-
V-I-D-A
aktív tag
Tudnátok ajánlani internetböngésző alkalmazást? A gyári és a Chrome is kimerevedik, lefagy prohardver olvasás közben. Plusz a gyári a nagyítás után még el is ugrik onnan, ahol belenagyítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest