Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ka64
tag
válasz
chatran #13064 üzenetére
Közben sikerült megoldani a problémát. Többször újraindítottam, nyomogattam a bekapcsoláskor gombot és így egyre tovább jutott a bootolásban. Először csak felvillant a képernyő, majd újraindult. Legközelebb már elkezdett letöltés a maileket és újraindult. Utána pedig bebootolt normálisan, mintha mi sem történt volna. Első dolgom volt, hogy kikapcsoltam az automatikus frissítést.
Most global beta rom van rajta. Adatvesztés nélkül rá lehet tenni stabil romot?
ka64 -
ka64
tag
válasz
chatran #13060 üzenetére
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben járok. Múlt vasárnap frissített a telefon. Azóta nem indul a készülék. Megjelnik a MI logó, alatta a powered by android felirat és a 3 pötty. Innen viszont nem megy tovább. Néha csipog egyett, de nem történik semmi.
A készülék nem buherált, az E..ock által forgalomba hozott rommal, ami hetente frissűl. (Nem tudom milyen rom van rajta, nem az enyém a készülék.)Tehát, mit lehet tenni? A legjobb persze az lenne, ha az adatok is megmaradnának a késüléken.
A segítséget előre is köszönöm!ka64
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
chatran #7235 üzenetére
Inkább ide:
Melyik okostelefont vegyem? -
válasz
chatran #5003 üzenetére
Nem mondod, hogy a felsőkategóriás készüléked gyorsabb, mint ez a középkategóriás? Ráadásul iOS, ami köztudottan sokkal fürgébb, mint a droid...
Nahát?A fóliának biztosan nincs ehhez köze, inkább annak, hogy a ROM-mal, feltelepített programokkal van valami baj. Én (igaz, az 3 Pro volt) semmi ilyen problémát nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest