- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ka64
tag
válasz
chatran #13064 üzenetére
Közben sikerült megoldani a problémát. Többször újraindítottam, nyomogattam a bekapcsoláskor gombot és így egyre tovább jutott a bootolásban. Először csak felvillant a képernyő, majd újraindult. Legközelebb már elkezdett letöltés a maileket és újraindult. Utána pedig bebootolt normálisan, mintha mi sem történt volna. Első dolgom volt, hogy kikapcsoltam az automatikus frissítést.
Most global beta rom van rajta. Adatvesztés nélkül rá lehet tenni stabil romot?
ka64 -
ka64
tag
válasz
chatran #13060 üzenetére
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben járok. Múlt vasárnap frissített a telefon. Azóta nem indul a készülék. Megjelnik a MI logó, alatta a powered by android felirat és a 3 pötty. Innen viszont nem megy tovább. Néha csipog egyett, de nem történik semmi.
A készülék nem buherált, az E..ock által forgalomba hozott rommal, ami hetente frissűl. (Nem tudom milyen rom van rajta, nem az enyém a készülék.)Tehát, mit lehet tenni? A legjobb persze az lenne, ha az adatok is megmaradnának a késüléken.
A segítséget előre is köszönöm!ka64
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
chatran #7235 üzenetére
Inkább ide:
Melyik okostelefont vegyem? -
válasz
chatran #5003 üzenetére
Nem mondod, hogy a felsőkategóriás készüléked gyorsabb, mint ez a középkategóriás? Ráadásul iOS, ami köztudottan sokkal fürgébb, mint a droid...
Nahát?A fóliának biztosan nincs ehhez köze, inkább annak, hogy a ROM-mal, feltelepített programokkal van valami baj. Én (igaz, az 3 Pro volt) semmi ilyen problémát nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mazda topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged