Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaVal
tag
6.10.20 eu gond nélkül felment B20-asra, eddig nincs hiba.
-
RaVal
tag
válasz
janakbacsi #2005 üzenetére
Biztonság/Engedélyek/Indítópultban engedélyezd az automatikus indítást, illetve a memória kezelőben lakatold le az alkalmazásokat, amiket szeretnél widgetként kint tartani.
-
RaVal
tag
Feltettem a legújabb 6.10.13 eu romot, nincs újraindítás pin beírás után.
Letöltöttem a telefonra, majd Frissítés alkalmazás ból betallóztam neki a fájlt, végig ment a visszafejtés, majd újraindult, bejött a twrp, az gyorsan végig szaladt. Ezután újraindult a telefon, pár percig csak mi logo, végül megjelent alul a csík, és miután végig ért, bejött a rendszer probléma nélkül. -
RaVal
tag
Unrootolni a SuperSU alkalmazásban lehet, a beállításokban alul van a teljes unroot opció, viszont vissza kell vele állíttatni a boot image-t amikor felajánlja, mert ha nemet nyomsz, akkor szintén megakad MI logónál a telefon újraindítást követően.
A nyitott BL nem tudom, hogy gond-e a dev global OTA frissítésnél, azt még nem próbáltam, bár szerintem nem, mert 6.9.22. is feltelepült TWRP alól gond nélkül. -
RaVal
tag
Na siker, felment a 8.0.6.0 xiaomi.eu stabil rom, de kissé trükkös volt, úgyhogy megosztom a menetét.
1. lépés bootloader nyitás, ez simán ment az eustocktól érkezett rommal is. Kikapcsolás, majd bekapcs gomb+hangerő le, bejön a fastboot mód, ezután gépre rákötni, és a bootloader nyitó progi végigszaladt hiba nélkül.
2. TWRP ideiglenes flashelése az összefoglaló alapján, ez is rendben ment.
3. Bejön a TWRP, módosításokat engedélyezni neki.
4. Ez fontos, TWRP haladó/Advanced beállításokban Disable dm-verity. Enélkül rom flashelés után MI logonál megakad.
5. Törlés/Wipe menüben Belső SD-n kívül (ha erre van másolva a .zip) minden egyebet törölni (dalvik cache, cache, data, system)
6. Telepítés/Install menüpont, majd kiválasztani a .zip-et, csúszkát elhúzni.
7. Végig megy a telepítés, közben lesz egy ilyen sor: mount : failed to mount /dev/block//bootdevice/by-name/userdata at /data : Device or resource busy. Ezzel nem kell foglalkozni, a végén kiírja, hogy sikeres telepítés, kész.
8. Sikeres telepítés után Cache/Dalvik cache törlés, majd újraindítás. Ekkor kiírja a TWRP, hogy nincs rendszer telepítve, biztosan újraindítjuk-e, csúszkát elhúzni, és a rendszer újra indul.
Jó pár percig tölt majd a rendszer, de amint megjelenik a MI logó alatt a powerd by android, onnan már biztos a siker, csak meg kell várni amíg betölt.
-
RaVal
tag
Nekem is megérkezett a telefon.
Ezzel a rommal jött, de nemsokára kinyitom a BL-t és felteszem az eu stabil romot. Az redmi 2 pro-n is jól muzsikál, ellenben a 6.9.29 nagyon szívta az aksiját, melegedés nélkül.A telefon amúgy nagyon tetszik fogásra kényelmes és prémium érzete van. Az ujjlenyomat olasó is villámgyorsan teszi a dolgát.
A gyári töltő amit adnak hozzá kissé melegszik használat közben, és a telefon is langyos töltés alatt, nem vészes, de kb 30 percet volt csak hálózaton még.Majd rom csere után még jelentkezem.
-
RaVal
tag
Nekem tegnap megjött az eustock-tól a megerősítő email, de ma nem fog megjönni a telefon, nem jött gsl-től újabb üzenet. Szóval marad a hétfői érkezés. Szintén 11:20 körül rendeltem meg, szóval szerintem ma nem kap még senki telefont onnan.
-
RaVal
tag
Szintén megrendelve egy fekete/szürke EUSTOCK-ról, remélem holnapra tudják szállítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest