- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
netreg
tag
Akkor már ketten vagyunk.
Ezek szerint másnak nincs ilyen problémája? Szerintem valami beállítás lesz ez. Először arra gyanakodtam, hogy az arcfelismerő/korhatározó a ludas, azt letiltottam, mert a normál képeknél is gombfocizott, de ez a szelfi kín megmaradt sajnos.
Nálunk van még egy 4X is, az nem csinálja azt hiszem.
HELP!
-
ekrisztian
őstag
Nagy kérdés ilyenkor még a user is, ki mire és hogyan használja.
Lehet ezeknek a telefonoknak nagy része nálad hibátlan lenne, de lehet pont az ellenkezője.
Nekünk sincs baj a telefonokkal, pedig én muternak stabilt tettem fel, nejemnek fejlesztői van. Mindkettő 015-s rommal jött, eustock rendelés volt. -
Nyilván itt fizetődik ki az, ha valaki nem a chxrengcheng oldalról veszi, mert ott x ezer Ft-al olcsóbb a telefon, de cserébe nagyon macerás a garancia. Aki itt telesírja az oldalt, az nyilván itthoni gari nélkül vette és most rajta vesztett, mert kifogott egy nagyon ritka hibás példányt, de garija nincs.
Az itthoni gari ugyanis nemcsak hardverhibára vonatkozna, hanem bevihetné a szervizbe és kérhetne szoftverfrissítést is, ami elhárítaná a problémáját.
Mivel nekem ez már nem az első Xiaomi telefonom, így tudom, hogy szépen sorban jönnek a szoftverfrissítések, ami ha lassan is, de előbb-utóbb elhárítják a problémákat és tényleg tökéletes lesz a telefon
Mondjuk nálam a korábban felsorolt hibák (fényerőállítás, videofelvétel hiba, telefonáláskor gyenge hang) egyike sem jelentkezett
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest